yedi sülalesinden çıkar inşallah diyorum
Printable View
buradan avrupa'ya, dünyaya sesleniyorum, haykıyorummm: imdaaat adam s...kiyolaaarrr!!!
herkesin kendileri gibi maaş aldığını sanıyor bu dürzüler. Zamanında sormuşlar "Paşam vekil maaşlarını nasıl ayarlayalım?" diye "Öğretmen maaşını geçmesin." demiş.
heryerine koydular bu memleketin.. yazık.
vatana millete hayırlı olsun, özlemiştik :)
Allah korkusu olmayan insanlar bunlar,namaza bile helikopterle gidiyolar bizim verdiğimiz vergiler karşılıyo masraflarınıda.iteleyin aq devam durmayın sokun vergileri 10 tl yapın 5 az oluyor,oyları vermeyede devam edin aman eksik etmeyin.
çokta tın :hahaha:
Olsun alnı secdeye değiyor ya... Olsun.
Cennetten arsa satmaya başlasalar artık diyorum.
Onun meymenetsiz suratındaki tipsiz alnını .ikiyim!!
çük kadar öğrenci evinde 1.5 aylık 304 tl! doğalgaz 1 aylık 60 tl! elektrik ödüyoruz, bırakın aile geçindirenleri biz bile vergi ödemek için okuyoruz sanki!
Çoğumuzun derdi ''arabam çok yakıyo'' olup çıktı, halbuki arabanın çok yaktığı falan yok vergiler g.t yakıyo, hepsi bu.
Ne içiyorsa bıraksın, bi ara versin, biz de nefes alalım mk.
Vay bee yakında sogutacaklar milleti arabadan, nasıl bir politikadır bu.
sonra diyolar neden cıkartmıyosun arabayı
aldıgımdan bugune her sorana farklı yakıo diyorum en iyisi artık düz 1 lira yakıyom diyim :D
itelesinler anasını satayım allahda onlara öteki tarafta iteler.
hayırlı işler...
Bu saatten sonra nasilsa düşmez bu fiyatlar. Bari ortalama gelirimiz 30 40 bin lira olsada otomobil lüks olmaktan çıksa. Bide herkes elektrikli araba bekliyor az yakar, maliyet azalır diye. Bu sefer elektrik kwi olur 5 lira 10 lira.. 21. yy da mumla aydınlanan tek millet oluruz artık..
Nerden bileyim oğlum ölçmedimki hııauumuna.
Cocukluk yıllarımda bir küfür vardı o kadar yaratıcı ve hayalgücü doluyduki cok severdim o küfrü, adam şuan ebemize bu küfrü uyguluyor resmen küfürde suydu belki bilenler vardır;
Seni galata köprüsünde s.....im hem asya görür hem avrupa.