Birşey olmaz. Sessizliğe, koyunluğa devam :) Ses çıkmadığına göre ülke olarak çok zenginiz başka açıklaması yok. 50 kuruş bile gelse kimseye koymaz.
Printable View
Birşey olmaz. Sessizliğe, koyunluğa devam :) Ses çıkmadığına göre ülke olarak çok zenginiz başka açıklaması yok. 50 kuruş bile gelse kimseye koymaz.
bayadır benzin fiyatlarına bakmıyordum en son 4.56 filandı, şu son zamanlarda diyordum bu araç bu ara baya yakıyor meğersem iteliyorlarmış :)
Yorum yazmaktan öteye gitmiyor yaptıklarımız o yüzden fazlasıyla hak ediyoruz.......
Birsey olmaz. 3 gun sonra bu 10 kurusluk opucukleri gormezden gelip orduya satasan tipleri sagda solda görürsünüz.
Sitede tayyip erdoganin askerleriyiz diye ovunenlere birsey olmaz onlar hep 20 lira aliyo cunku:))
Artan parasiyla da yillardir giremedikleri ordu evlerinde cay icerler:)
Ohh yarasın !
vay maşallah çok cesur hareketler ,5 -5 2 haftaya bölseydiniz biraz alışırdık birden 10 kuruş fazla geldi :D
Dizel arabada alınmaz o çokmu farklı sanki
bu benim rodaj bu gidişle hayatta bitmez spor gazetesi :D
Bu Zamcık kafalıların yüzünden Zamına koydumun benzinini alamaz olduk, Babalarıda Zam üstünde gitsin inş. :Deli:
Yazık ya...
Sonra lpg olmazmış gti mış yakışmazmış mış mış, taktırmamak hata, boşu boşuna padişah besliyoruz...
Bu arada, kendi hatalarının bedellerini bize ödetiyorlar, eğer bu doğru ise haram olsun tüm emeğim.
satıcaz arabaları artık
akape merkez 30 cm herkez.
bu nedir arkadaş!
Millet artık rollinglere ortak gidicek 2 arabalık kalkışlar iptal denicek olan toplu denicek :D
10+10 20 kuruş oldu :) allah benzinli araç kullananlara sabır versin