Bende aynı vaziyetteyim, en son E46 M3 veya 335i de karar kildim. Benim kriterlerim otomatik ve arka koltuklu olmasiydi. TTden arka koltuk aşırı dar olduğu için vazgeçmiştim. Sana kolay gelsin
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Bazı tavsiyeler ne kadar alakasız okumadan tavsiye veriyorlar.
Spor araç denmiş a4 dizel
Arka koltuk şart denmiş s2000
Krediye uygun denmiş vette c5
Evo sti hoşuma gitmiyor denmiş sti ve evo tavsiyeleri havada uçuşuyor
Geleyim benim düşünceme s3 konusunda sizinle aynı fikirdeyim a3 den farkı yok gibi geliyor ilk bakışta. TT çok güzel olur.
Çok haklısın...
Ahmet bilmem hatırlar mısın beni? 3-4 ay önce araç almaya niyetlendiğimde senin JCW ye bakmaya gelmiştim. Aracını çok beğenmiştim. İlk mesajımda belirttiğim gibi o ara araç işini erteleyince senin arabayı alamamıştım. Sen aracı sattın sanırım. Hayırlısı olsun. Eski bir JCW kullanıcısı olarak yorumlarını merak ediyorum.
Bugün tesadüf mü nedir bilemedim. Trafikteyken acaip miktarda A3 gördüm. bu kadar çok para verdiğin arabanın aslında insan kupon olmasınıda istiyor. S3 konusunda ki tek tereddütüm bu.
Satılması evet zor bir araç ama satışı düşünüp araba almaya karar verirsen bir çok araca bakamıyorsun. Sizden ben satışı dışında kullanımı hakkında bilgi almak isterim. Manuel şanzıman keyif veriyor mu?
JCW evin 3. Arabasiydi sedece ben keyfime kullaniyodum, coluk cocuk zor olur senin icin. Ama coilli bi JCW inanilmaz keyifli
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
s3 mantıklı bi seçim olurdu bence
haklısınız alıcağınız araca satış gözüyle pek bakmamak gerekir ben bilginiz olsun diye söyledmben TT den hem günlük kullanılabilir olması , çok fazla yakmaması (özellikle manuel olunca hatta çok gaza asılmadan 9 litre ortalamalarda gezebilirsiniz şehir içi ) , manuel olması çok korkutmasın sizi şehir içi için aşırı trafige girmediğiniz sürece yorulmassınız , başımı hiç ağrıtmadı araç ki ben aracı yaklaşık 350 hp yapmama rağmen düzenli yağını değiştirdim gık bile demedi araba
kısa bir deyimle alırken mutlu oldugum satarken üzüldüğüm ilk arabam
![]()
80 bin verip spor araba diye önden çeker ya da haldexli 4 çeker almayın. Haldexli arabanın önden çekerden hiç bir farkı yok. Gerçekten paranıza yazık. M3- m5 s2000 bakının evo sti istemiyorsanız. Genesis çok ayrı bir araba. Ağırlığı çok ama görüntü ve yol tutuş çok çok iyi. İç ekranı başarılı değil bi de. Şanzıman 10 üzerinden 6. Ama hissi çok iyi. RX8 kapalı kutu. Yol tutuş ve devir çevirmesi güzel ama sorunlar başladı mı hayattan soğutur.
IN BOOST WE TRUST
Krediye uygun m3-m5 imkansız gibi. s2000 bende çok isterim ama bu araca binmek için yanlız yaşıyor olmak lazımSiz takip ettiğim bir üyesiniz. Bende ki intibanız Rx-8 den uzak dur diyecek ilk üye siz olurdunuz
Yanılmışım. Aslında rx-8 karar verebilsem bu bütçelere bile çok çıkmama gerek kalmayacak. Boya takıntılı bir adam değilim. 60 civarı bir bütçe ile beni mutlu edecek bir araba bulabilirim. 20bin de az borçlanmış olurum bu sayede. karar vermek çok zor yahu
![]()
aslında en mantıklı tercih genesis coupe olarak görünüyor veya rx-8ancak ben olsam rx-8 tercih ederdim...
ama bir yandan da 2006-2008 model clk200 kompressor de bakabilirdim![]()
RX8 de sıkıntı şu. Çok fazla yakıt tüketiyor. Aynı zamanda yağ tüketimi de var. Yağ tüketimi motor çalışma prensibi nedeniyle normal. Verim yüksek değil.
Arka koltukları var ama 160 boyu olan adam bile zor oturur arkada. Yani S2000 den farkı yok. Sadece yanına biri oturduğu zaman üstünü başını bagaja değilde arka koltuğa koyarsın. Bunun yanında F20C kendini kanıtlamış bir motor. Araba çok agresif. Hızlı kullanabilmek için iyi direksiyon ve gaz pedal ayağına sahip olmak gerek. Kendini geliştirebilmek için çok iyi bir araba. Bence super spor öncesi antreman arabası.
Bunların yanında Nissan 350Z de başka bir alternatif. Motoru ve gidişi çok başarılı. V6 nın sesi inanılmaz. İçi çok rahat. 350Z de değerlendirebilirsin bence.
IN BOOST WE TRUST
Verilen secenekler icinde benim kafamdaki spor araba anlayisina en uygunu rx-8 digerleride tabi hizlidir ama sofor odakli degiller pek rx-8in verdigi heyecani spor hissiyat duygusunu veremezlermis gibi geliyor bana. Ben rx-8 diyorum egerki bir type-r yoksa secenekler icinde![]()
TeamPASAOGLU
yapmayin hocam a3 ve s3 u gorunus olarak birbirinden ayiran o kadar fark var ki. yan yana gorurseniz anlarsiniz. bu araclarin haricinde 0 bir rocco veya butce biraz daha yiksebilirse golf r olabilir ki r zaten bence nirvana olur bu secenekler icinde...
Rx-8 yaktıgı benzinin hakkını vermiyen bir araç. Rx8 sahipleri k.bakmasın dış görünüş arkadan itiş tamam ancak 231 ps lik bi arac hem o kadar yakıp hemde yaktıgı kadar gitmeli diye düşünüyorum..
mazda 3 mps alırdım. yada cupra bakardım.
SEAT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)