radar bozucu mu ne bişi var ondan aldıracaklar en sonun millete.![]()
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
parasızlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar. yemin ediyorum okuyunca *ötümle gülüyorum artık yeni projelere. inşallah yaparlar sonrada o radarları birileri gelir çalarki EDS kameraları için böyle bir durum oldu söylentileri dolanıyor
yok arkadan gelen trafiğe 30 km yapıp trafiği yavaşlatacaklarmış falan filan. Şehircilik planlamacılık die bişi yok. göztepe ye dikitiler mesela dumankayanın binalarını 1080 hane olacakmış. lan hangi trafik kaldıracak bunu orada çok merak ediyorum. keza batı ataşehir'inde içine ettiler devamlı trafik var oralarda da. varyap falan 1000-2000 hanelik yapılar. trafiği istanbulda çözmek için önce düzgün bir yerşelim planı yapılması lazım. öle radardı metroydu metrobüstü çözmez. zaten bu araçları yine önceden toplu taşıma kullanan adamlar biniyor. yaa bağdat caddesinin sol şeridine bisiklet yolu yapacaz diyen bir İBB yönetimi var daha ne olsun.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Bu durum askerdeki bir düdük çök bir düdük kalk olayına beniyor
30 - 50 - 30 - 70 .... Boyle giderse boku çıkar bu işin![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
valla bursa da o sistem var sanırım 1 hafta çalışmaya gittim yediğim km cezaları 92-120-106km ile 3 tane ceza yedim sadece radardan heryer radar a.q1 hafta çalıştık iş yapcaz diye 800tl para kazandık 650 tl ceza verdim al burdan yak ve o yolda o km böle kaplumbağ misali istanbulda neler olur artık ama o cezadan sonra radar gözlem manyağı oldum
direkte kuş yuvası görsem kompresör yapıyorum direk 2 ye hahahha valla öle olduk
süper haber bu
deveye diken...
Desenize artık istanbuldaki roller izmite doğru olucask artık.. şaka bi yana inşallah öyle bişey olmaz da ist li arkadaşlarda rahat bir nefes almış olurr
![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Aklıma bu geliyor.
ben kaçtım istanbuldan kurtuldum. Sabah 8'de evden çkarım 1 dakika sonra servisimie biner 25 dakka sonra iş yerimdeyim. Toplu ulaşımlarda 30 dakkadan çok fazla olmaztrafiği en fazla 30 arabayı yanyana olduğunda görürüm oda arka arkaya 10 sıradan fazla olmaz
![]()
londranın her tarafı radar kamera, trafik sorununu da şehir içini tamamen paralı yola çevirerek çözdüler. istambul için yol vergisi vakti gelmişşşş
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)