Allah rahmet eylesin böyle makinalarda emniyet kemeri takmıyoruz biz , bu tip şeyler aslında sık yaşanan olaylar go cartın altına kalıp boynu kırılanlar vs
Printable View
Allah rahmet eylesin böyle makinalarda emniyet kemeri takmıyoruz biz , bu tip şeyler aslında sık yaşanan olaylar go cartın altına kalıp boynu kırılanlar vs
yuh arkadaş allah rahmet eylesin.kaza bu işte dikkatli olmak gerek.
2 taraftan komple saran kemer yokmu bunlarda boyundan nasıl dolamış ? 2 omzun üstünden gelip göğüste birleştiriyorsun
Tüylerim diken diken oldu. :( Allah korusun
Seneler önce Ataköyde ön koltukta babasının yanında oturan
5 yaşındaki bir çocuğun kafasının aracın kırmızı ışıkta duran
başka bir araca vurması sonucunda açılan airbag tarafından kopmasına
şahit biri olarak gerçekten Allah kimseye yaşatmasın böyle bir kaza :(
Edit: 1997'deymiş
http://arsiv.sabah.com.tr/1997/06/08/o01.html
bu nası iş arkadaş allah rahmet eylesin
4 nokta emniyet kemerli rimo araçlarda bu tip bir kaza benim aklım almıyo
5 senedir bu işin içindeyim kemerin kafa koparması çok düşündürücü
Belki bi ihtimal kemer arka mile sıkışmış olabilir
Allah rahmet eylesin sıkıntılı bi durum
Emniyet kemerinin ikici kez vukatini goruyorum yillar once air bag kafa kopartmisti :(
insanları aydınlatmaları lazım ne tür bir kemer kullanılıyordu ve ne şekilde bağlandı. Kanım dondu haberi okuyunca.
allah rahmet eğlesin.. gokart görevlilerin bir hatası bir cana mâl olmuş -.-
Bence bu iste bisi var nasil bir darbeyle vurmuski kafasi kopmus, kolay degil o kadar
Çok acı bir ölüm olmuş üzüldüm genç kıza , ayrıca normal bindiğimiz araçlarda da emniyet kemer seviyesi doğru ayarlanmaz ise kaza anında şah damarını kesebiliyor aklınızda olsun
allah rahmet eylesin,son durak filmi aklıma geldi birden ..
Bu nasıl bir ölümdür Allahım
abi benim akil mantigim almiyor nasil oldugunu hala.
icim kalkmasa cizip anlamaya calisacam.
allah rahmet eylesin.
ben sık sık go kart sürerim hata kemersizde kulandım ama kimseye önermem bariyerlerden uçtumuda bilirim en fazla morarıklarla atlatım ama kafası kopanını ilkdefa gördüm allah rahmet eylesin
offfff off. çok kötü olmuş. aklıma hemen son durak filmi geldi. Allah rahmet eylesin. pisi pisine ölmüş kızcağız. :(
Allah rahmet eylesın, ıcım acayıp oldu ya :(