çok kötü olmuş :(
Printable View
çok kötü olmuş :(
yazık ya çok yazık Allah rahmet eylesin içim bi kötü oldu
cok kötü oldum bu ne dir ya
haberi görünce midem bulandı çok kötü olmuş hala yemek yiyemiyorum. Allah ölümünde hayırlısını versin.
Millet GoKartı oyuncak zannediyor.. Yazık omuş.
Allah rahmet eylesin, içim gitti haberi okurken ya :(
oha ya Allah rahmet eylesin içim bi kötü oldu :(
Allah rahmet eylesın ailesine sabır versın ,tüylerim dıken dıken oldu hala aklım almıyor.
başka bir arkadaşında atkı tekere sıkışmıştı galiba öyle hatırlıyorum oda boğularak ölmüştü allah beterinden saklasın
duysam inanmam şaka gibi Allah rahmet eylesin.
Çok kötü bir kaza gerçekten. Emniyet kemeri kesinlikle dikkatli ve yerinde takılmalı.
şimdi haberlerde gösterdi nasıl bi ölümdür arkadaş.açıklaması yok. emniyet kemeri boynunu nasıl kopartır ınsanın anlamak çok zor.
Haberlerde izledim şimdi pistteki görevli binen herkese kemeri bağlamada yardımcı oluyoruz dedi yanlış bağlamamaları için bu nasıl bi yardım anlamadım allah rahmet eylesin diycek başka bişey yok malesef..
bu işi profesyonel olarak yapan yerlere gitmek lazım ben başka bir avm nin go kart araçlarına bindim 10 m2 yerde 50 tane saçma virajda yarıştık çok kötü midem bulanmıştı.Allah rahmet eylesin her yerde tedbirli olmak lazım.Bu saatten sonrada kolay kolay binmem bu araçlara odun gibi hiç esneme koruma v.s yok.yazık olmuş.:(
Milliyette ki videoyu izledim of içim çok kötü oldu. Allah rahmet eylesin, ailesine bol sabır versin
milliyete açıp bakamadım , olay anınımı gösteriyor ?
tüh tüh çok yazık olmuş gencecik insan ALLAH ailesine sabır versin çok kötü bir ölüm...