Video görüntüleri var Miiliyet haber de aklım almıyor yaaa nasıl bağlamış emniyet kemerini allah rahmet eylesin
Printable View
Video görüntüleri var Miiliyet haber de aklım almıyor yaaa nasıl bağlamış emniyet kemerini allah rahmet eylesin
ölümün nereden nasıl geleceği hiç bielli değil.. ALlah rahmet eylesin.. Severek yaptığımız herşey tehlikeli arkadaş ya...
kemerin kenarının ciddi bir çarpışmada ne kadar keskin ve tehlikeli olabileceğini gösteriyor bu. ne olursa olsun şu kemer olayına dikkat etmek lazım. allah rahmet eylesin, çok kötü bir durum. ölümün iyisi olmaz ama bu çok kötü gerçekten.
o nasıl bişeymiş ya allah rahmet eylesin :S
Arkadaşlarla her zaman gittiğimiz yer, olayın olduğu viraj hızlanılabilecek bir yer değil, 4 nokta kemer var araçlarda; nasıl olmuş aklım almadı. Allah rahmet eylesin.
Arkadasimin atkisi motora dolanmisti onunda boynu kopuyodu Allah korudu hemen gorevliler geldi art curt tehlikeli is Allah herkesi korusun
kanım dondu resmen... çok kötü bi ölüm Allah kimseye göstermesin.
tırsmadım değil yani
çok kötü ya Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, tüylerim diken diken oldu valla..
az önce milliyette de gördüm çok feci ya allah rahmet eylesin harbiden akıl almaz kaza
Akıl alacak gibi değil ya ALLAH rahmet eylesin ama cidden aklım almıyor nasıl keser kafasını emniyet kemeri ?
yıllar önce bir karting pistinde çalıştım yaz süresince. o zamanlar lise zamanlarımdı. inanın neler gördük o pistte. kolunu bacağını kıran, arkadaşının kaburgasını kıran,araba ile takla atmayı başarıp boynunu kıran,milyon kere uyarmamıza rağmen kalkarken elini egsoza basarak elinin derisini egsozun üzerinde bırakan. Karting her motorsporunda olduğu gibi tehlikelidir fakat insanlar sanki oyun oynamaya gitmiş gibi düzgün önlem almadan uyarılara aldırmadan arabaları kullanmaktadır. Çarpışan araba gibi kullananlar bile var.
Feci bir ölüm, Allah rahmet eylesin..
Emniyet kemeri yıllar önce benimde boğazımı kesti ani fren sırasında katlanıp kenar kısmı boğazıma dayandı, daha yeni yeni alışmaya başladım kemer kullanmaya. Emniyet kemeri kullanım zorluğu olmasa çift kol daha sağlam iş yapar.
çok kötü birşey Allah rahmet eylesin :(
iha daki video da da polisler birinin üzeride deniyor kemeri,,,
Allah herkese hayırlı ölümler versin, ecel işte.. Çok kötü oldum Allah günahlarını affetsinnn :(
Allah Rahmet Eylesin.