fıyat 60k gecmez bence rc satılırken uk den ucuz satılıyordu tr de, jantlar kotu bencede ve araba bıraz femınen olmus sankı kız arabası gibi 208 de tek beğendiğim özellık ufak direksiyon simidi
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bunu yapacaklarına 106 gtiyi tekrar piyasaya sürseler türkiyeden alacak milyonlarca insan var![]()
200 luk rcz motoru ıle aynı mı motor ?
Aynı ıse mını ıle rcz motoru da aynı o zaman gtı da mını motoru mu var![]()
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Arkadaşlar aracı geçen hafta denedim eski bir ep2 kullanıcısı olarak çok iddalı bir otomobil yürürüde çok sağlam müthiş bir sesi var birde şöyle bir durum var hondacılar korksun![]()
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Arac fena gorunmuyor, Hondacıların basına bela olması için birisinin yurutmesi lazım aracı.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Ben de beğendim.
208'in en büyük avantajı hafifletilmiş olması. Birazda çip filan oynandımı tehlike olur. Fiyat 55 bini geçmezse düşünülebilir.
aynen durum böyle, arac sadece manuel olacak sanırım,
suan 44'e satılan modele bindim hayal kırıklığı oldu,
55'e çıkar satamayınca eski model adı altında bunları 48'e vermeye çalışırlarseneye kadar bu yazı kalır tam yazdığım tarihte denk fiyatı hep beraber görürüz.
95tl olan rzc asphalt modelini bile kampanya ile bedavaya vermişler.
Sadece peugeot olduğu için almam, dsg polo gti daha mantıklı gibi, ama yapılı cooper'lar böyle yürüyorsa haliyle buda hızlı olacaktır.
jantlar olmamıs.
arkadas hıcmı gecıp karsısına bakmazsınız aracın nasıl yakıstırdınız o jantı
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Clio ve 208, Polonun havasını söndürdü gerçekten
Golf MKVII 1.6 Tdi
polo gti cupra gibi rakipleri varken bence söylenen fiyatlara biraz zor satılır şahsen 55k 208 e vereceğime gider dolu polo gti alırım
Her ne kadar 205 den esintiler yaparak, retro havası vermeye çalışmışsalarda olmamış bence görünüm olarak. Acaba yol dinamikleri, tepkileri nasıl..
Real Cars, Real Roads.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)