bence güzel. Tr dışında Clio 4 RS'e güzel rakip olur bence..
205 gti gibi safkan aracın devamı diyorlardı bakalım olacak mı? fiyat olarak piyasada o kadar tutulmayabilir. Hele ki rcz ile aynı motor varsa thp200 (ki öyle görünüyor) hiç uğraşmam bile.
Ağırlığı ne kadar peki gti ın?
disi idare edilirde ici cok kotu. Fuarda tek kapi modele oturdum direksiyonu istedigin yere getirince gostergeler okunmuyor. Zaten direksiyonun elips olmasinin sebebi araci tasarlarken direksiyonu unutmuslar sonradan anlamislar direksiyonun buyuk geldigini ama ne yapsalar olmamis belli![]()
Tayyara rakip olucak gibi ;-)
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
4 gözle bekliyoruz arkadaşa alacağız ama en ufak bir bilgi yok ne zaman gelecek , fiyat ne v.s.
fuara getirmişler alıcı olarak incelemeye gittik içine bindirmediler , saçma sapan bir mantık . Bayiler çok zayıf maalesef ülkemizde özellikle orta sınıf araç bayileri. Peugeot'tan çıkıp BMW , MINI 'ye gittik , Fark Var![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
polo GTi'a rakip olur...
Mantıklı bir fiyat ile gelirse satışları güzel olur bence, internette yabancı kaynakları da araştırdığımız zaman olumsuz pek fazla bir yorum yok, normalde pug gti a TR de pek opsiyon koymuyor bunun için donanım olarak ta zengin olacaktır diye düşünüyorum,bu haliyle de polo ve ibizayı geride bırakır,ama yok opsiyonda konursa tam bir karmaşa. her marka gibi pug da bizi 3. dünya ülkesi olarak gördüğünden tabi ki yurt dışı araçlar çok daha farklı olacaktır.
1100 kg ağırlığı da güzel bir rakam bence.
Kırmızı renk için bazı ayrıntılar var internette Tavan ve kaput ta uygulanan özel boya tekniği ile damalı bir görüntü elde edilmiş çok hoş bir ayrıntı ama bunu seri üretimde hayat geçireceklerini pek sanmıyorum.
Poloya falan rakip olması çok zor bence gelceği fiyat cam tavanlı full polo gti parası. Polo 1270 kg bu hafifliğiyle 0.1 saniye daha iyi 0-100 ü ama 0-100 degerinden cok ondan sonra nasıl ilerliceği önemli. 200 ps 275 tork var araçta polo gti dan hafif performans istiyenler genelde manuelde tercih ediyor buraya kadar önde olur ama fiyat donanım konfor olarak polo gti her kafa önde olur
Resmi fiyat açıklanmadan bu konu da kıyaslama yapmak pek doğru olmaz bence. 208 gti gelirse illaki yolda karşılaşacak bunlar o zaman da kim hangi konuda daha iyi ülkemiz şartlarında ortaya çıkar.
kağıt üzerinde şuan için 208 önde gözüküyor.
Volkswagen Polo GTI et Peugeot 208 GTI : le comparatif
beni tek cezbeden tarafı motor secenegi olur yoksa dizayn olarak hiç begenmedim araba dedigin bana göre keskin küt hatları olacak yuvarlak hat gözüme hiç hoş görünmüyor.
polo gti fiyatları gibi olursa alınır o da sadece motor secenegine onun dısında dış görünüş pek bişey hissettirmedi bana.
MUSTAFA HAN ATEŞ
demedi demeyin, manuel viteslisi 1 den 2ye atınca cırtlama yapacakklasik peugeot
![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)