hız yapmasamda karşı şerit bilgilendirme amaçlı çok uyarıyor görüyorum özellikle kamyoncular..Ben de denk geldiğim zaman uyarıyorum
Printable View
hız yapmasamda karşı şerit bilgilendirme amaçlı çok uyarıyor görüyorum özellikle kamyoncular..Ben de denk geldiğim zaman uyarıyorum
Fiesta ile Assosa yazlığa giderken bi akşam golf R geldi kıçıma bende ileride radar var biliyorum 90 a kitledim öyle gidiyorum. Hoop solladı kesiksiz çizgide. Bende arkasında selektör üstüne selektör atıyorum yavaşlasın diye. Hiç dinlemedi. İleride baktım almışlar amcayı doğruyolar. bi 5 dakika sonra yanımda yine uçarak geçti. Kesmedi heralde dedim.
aynısı bodrum donuşu bi range sport ile başıma geldi adam 2 kere geçti beni demekki rahatsız olmuyor cezadan :D
ben genelde zaten 110 -120 falan giderim açıkcası haber vermeleri hoşuma gidiyor çünkü
10-20 km için ceza yemek istemem ki
ozellikle bu sene dikkat ettiğim bodrum yolunda kimse aşırı suratli değildi trafik ortalaması 100 falan akıyordu
bence son mazot benzin zamları insanların hızlı gitmelerini çok etkilemiş gibi gozukuyor :)
Bunu olayı sadece biz kullanmıyoruz. Özellikle Ruslar da çok kullanıyor.
Ben de deli gibi sellektör yapmam. Zaten geneli anlıyor anlamayan saf saf bakıyor :D
Bayılıyorum bu özelliğimize..:D çok pis radar haber veririm el kol selektör :D
Uzun yolda özellikle gece gidersem duble olmayan gidiş-geliş olan yolda özellikle yaparım radar olmadıgını bilsem bile belki dalmıştır,uykusu falan gelmiştir diye cakıyorum sellektörü..
Burda Karadag'da halkin butunlugu bu olaydan geliyor :D
Buranin polisleri cok hain hala silahli radar sistemi oldugu icin laps diye otlayan koyunlarin arasindan ayaga kalkip yakalayan bile gordum :D
Bende uyarırım. istanbul - keşan arası hatta radarlar saklandıkları için uyuz oluyorum kolay para kazanılmıyor.
hiç affetmem uyarırımmmm......bugün başkasına yarın bize....
Bazende karşıdan selektör geliyor insan tereddütte kalıyor ya acaba radar mı var diye :D gidiyorsun gidiyorsun radar falan yok :)
Radar Dedektörleri var illegal olcak ama gerekli bir buluş :D
ben radar ıcın uyarıyorum dıye ceza yedım yazcak bısey bulamadı saglık cantasına yazdı.
Ben bigece bana selektör atana bilinç altı " hadi lan burdada radarmı olur" dedim ki bi baktım 4 tekerlek havadayız :D
:) kaza mı yaptınız hocam ?
radar uyarısı ıcın sellektör yapanlara sizde teşekkür mayetinde sellektör yapmayın kendinizide adamıda yakmayın..:D
Bu konuda çok duyarlı insanlar var. Önüme geçip, fren yapıp dörtlü yakanları bile gördüm :D Allah razı olsun..
o selektör atılıcak yoksa eksik hissederim
karşıdan gelenleri uyarıyoruz diye artistlik yapmayın. burda halk kahramanı var :D
Trafik Polisi Radarina Giren Halk Kahramani - YouTube
Bende sürekli uyarırım benide uyarmışlardır yararını gördüm hep :)
ben daha bu sene öğrendim bu mevzuyu :D
Uyarmazmıyım. 9. dakika'dan itibaren izleyin :D
http://video.haberturk.com/tv/video/...ya-bogdu/68342
her defasında uyarıyorum aynı zamanda uyarılıyorum :D
Uyarmak ve uyarılmak güzeldir :D
biz karşı şeridi uyarmıyoruz,direk radyodan nerde radar olduğu söyleniyor zaten :)
radyo radar,kaza,trafik sıkışıklığı gibi durumlarda devamlı info veriyor.
kafada donen ısaretı bıle yapıyorum polıs var dıye
Güzelim ülkemde her yer tuzaklarla dolu olduğundan doğal olarak uyarıyorum. Çünkü gittiğin bölümüş yolda hız levhası illaki yoktur, hatta bölünmüş yol diye 110km/h ile gidebileceğini sandığın yol belkide Belediye'ye aittir, durduk yere de saplanır.
Garanti olsun diye temkinli ve sınırlar dahlinde gideni uyarırım ki, durduk yere 1-2km/h için ceza yemesin.
Bursa - İzmit arası gelirken çok uyardım çok uyarıldım :D
hız sınırını 2 km ile geçitk diye 360 lira ceza yemıstım acısını bılıyorum.ondan uyarıyorum yanı hızlı gidenlerı
Toplumsal yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biridir
Her türlü yaparım yapılmazsa da bencillik addederim
Geçen Bursa çıkışı yediğim seyyar radar cezasından sonra polise "abi sabah erken olduğundan karşıda sellektör yapacak araba da yoktu" tepkisi verecek kadar benimsemişimdir..
Kesinlikle yaparım faydasını da gördüm
yolda en sevdigim işlerden biridir görürsem kesinlikle karsı seridi uyandırrım :D