Bayramda 4-5 km yol boyunca herkesi kurtardım![]()
Bayramda 4-5 km yol boyunca herkesi kurtardım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
valla çok kurtaran oldu beni bende çok kurtardım.
en son istanbula giderken afyonda 170-180 gidiyorum yol müsait diye saolsun şöför kardeslerim uyardı) bence yapılmalı
Ya ben cidden bu sene radarları anlamıyorum bile bile 110luk yere degil 90lık yere pusuya yatıyolar birden farkında bile olmadan cezayı yiyosun.
Araçlarda donanım seviyesi ve güvenlik eski araçlara göre kat kat arttı ama bu hız limitleri hiç artmadı. bence ortalama 120 130km olmalı 100 110la hiç yok çekilmiyor. Bu benim düşüncem tabiki.
Ya 90 yine süper, bizim istanbulparka gelirken adam 50 olan yere yatıyor, yolda 90la bile gidemezsin kamyonlar biçer o derece.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Lüks araç görürsem uyarmaya tenezzül bile etmem.
Ama aile aracı,gurbetçi,kamyon,tır görürsem el,kol,ayak,korna,selektör uyarırım.Zaten 160la bile gitsem camım hep dibine kadar açıktır.
Sellektör mutlaka yaparım. Sırf bu bayram 3 radardan kurtardı beni karşı şerittekiler.
Uyarmakta fayda var sağolsunlar bir dünya radar cezası yemekten kurtuldum uyardıkları için![]()
Olumune uyaririm!
Bu arada Ankara'dan Afyon istikametine gelenler icin Koroglu belini gectikten 20-25 km sonra beton yolda cift yonlu surekli radar olur gece hava kararana kadar. Bildirmis olayim.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Aynisini surekli bizim burdan gecen 06 plakalara yapiyorum, cami da acip elimle gerimde kal isareti yapiyorum 110a sabitleyip radari gecene kadar beni gecmesini engelliyorum.
Genelde anlamayanlar napiyon lan sen dercesine hareketler yapiyolar ama ilerde radari gecince cami acip yaptigi hareketler icin ozur dileyip tesekkur edenler oldu.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Hunharca sellektör yaparımHiç affetmem yazıktır millet ceza yemesin
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Bütün milletin birbirine yardım ettiği tek konu![]()
% 100 giriceğim tüm radarlardan sağolsunlar hep kurtarmışlardır beni karşı serittekilerBende her radarda uzun süre karşıdaki araçları uyarırım
Normal uzun yolda hiç radara yakalanmadım da şu otobanada bir çare bulmak lazım türk milleti olarak
![]()
zengin adamın parası var. devletinde paraya ihtiyacı var. neyse bu safsata ama ben eğer herkes zengin olsa kimseyi uyarmazdım.
aynı şeyi bende yapıyorum zengini uyarmam. düşük gelire hitap eden araçları uyarırım sadece.
çünkü aslında yanlış olan uyarmaktır. bu cezayı yemezse insanlar trafik kuralları boşa gider. aslında saçma olan uyarmak.
ancak ülkenin gelir düzeyi düşük mantığıyla uyarıyorum bende. bana hiçte saçma gelmiyor. alınteri veya değil, bu kısmı bizi ilgilendirmiyor. keşke herkes zengin olsada kimseyi uyarmasak her hız yapana kitlense ohh miss.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)