Ticari araclar haric uyariyorum..
benim menzil zayıftır biraz karsı serıttekılere sellektor yapıyordum meğersem karsıdan gelende polısmıs farkedemedım bastı cezayı 72 lıra![]()
![]()
sanane ?Seni mi gerdi ?
Lüks arabayı almış adama;
Litresi 5 lira olan benzini koymak
Bol kepçeden yakan arabayla tatile çıkmak
6 ayda 1 vergi ödemek
Tatile çıkmak(ki 5 yıldızlı otelden aşağı biryere gideceğini sanmıyorum)
Koymuyorsa.Radar cezasıda koymaz.
Adama bas diyen benim sankide yavaşla diyen ben olayım?
Çokta mikimde kendi basıyorsa kendisi yavaşlasın.
Benim o adamı yavaşlatmak gibi bir sorumluluğum yok.
Polisler ay sonu kotalarını ''gıdım gıdım yaşayıp borç harç tatile çıkan'' yada ''ekmeğini asfalttan çıkaran insanlar'' dan doldurmasın o kotayı.Zengin adamdan doldursun. diye bir mantık.
Katılıyorum.
uyarmazmıyım bee
selektör manyağı yapıyorum
izmite giderken iki radardan kurtardılar beni karşıdan gelenler
en az 10-15 kilometre boyunca ticari araçlar hariç sellektör yaparım. karşıdan da 'ok anladık' tarzı karşı sellektör gelirse 'mission complete' havasına girerim![]()
Denizli ye girişte rampalar başlamadan, Saruhanlıdan sonra Manisa'ya girmeden, dönüşte de Alaşehir de uyandırdılar sağolsunlar bende görünce yaparım.
bu arada her lüks aracı zengin kişi sürmüyordur belki asgari ücretle çalışan şöfördür. radar cezasını maaşından kesiyorlardr , siz yine uyarın beyler ayrım yapmayın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
zengin ticari zart zurt ayrimi yapmam, para bu hukumete gitmesin diye herkesi uyaririm.
ayrica dunya uzerinde bu konudaki en iyi dayanisma karadag'dagelip tecrube etmeniz gerek. Karsi serit bildiginiz disko oluyor ileride polis varsa
![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
bikeresinde karşı yönden gelen biri beni uyardı ve beni radardan kurtardı ve o günden beri radar gördüğümde karşı tarafı sektör ile ikaz ediyorum anlamayana ise kolumla yavaş işareti yapıyorum .elimden geldiği kadar uyarırım .uyaranlardanda allah razı olsun .
beni bilen bilir bilmeyen keyfi bilir
o lüksa arabayı kullanan 1000 tl maaşlı makam şöförüyse öprmezler mi ay sonu şirkette yanaklarından
geçin bunları
ticari takside 1 tekliğin üzerinde fiyatı
taksi şöförlerine özel tim yollayalım o zaman
bu arada radarda sellektör ata sporumuzdur yazısına katılıyorum![]()
biz bodruma giderken kaç kişi uyardı (sağolsunlar) bizi araç lüx diye tabir ettiğimiz bir marka olmasına rağmen
Tartışma olmaması için alıntı yaparak yazmıyorum da üstüne alınan gereğini alınsın.
Evet beni geriyo, insanları sosyal statülerine göre ayırmanız.
Karşı şeritten Golf6 gelse uyarır mısınız uyarmaz mısınız? (Zengini uyarmam diyen arkadaşlara soruyorum.)
Eğer uyarmıyosanız nerde kaldı o sizin emekçi kesimi kollama içgüdünüz.
Çünkü bu araca orta düzeyde gelir grubu sahip olabiliyo.
Eğer uyarıyosanız hani zengini uyarmıyodunuz?
Ben 18 yaşındayım ve Allah'ıma bin şükür bize bu yaşta araba sahibi olmayı nasip etmiş.
Eee noldu şimdi?
Ben alınteriyle zorluklarla Golf alabilen abilerimizden (bir nevi de olsa) sizin bakış açınıza göre daha zengin değil miyim?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Uyarmak ne kelime yaa bizim memlekette Tokat niksar arası pusuyorlar bende başlıyorum gelenlere sellektör yapmaya ilçeye gidene kadar elimi camdan çıkarıp yavaşlayın işareti yapıyorum.
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Kesinlikle uyarırım, babadan gelme bir olay.Babamın bana uzun yolda öğrettiği ilk kuraldır
Yukarıda tartışılan zenginleri uyarmama konusuna gelince, bu yaz Antalya'ya giderken karşı şeritten bizi uyaranlar hep sizin deyiminizle lüks araçlardı.F30, F10, E serisi vs. Ben kesinlikle bu ayrıma karşıyım..Günümüzde düzenli geliri olan herkes kolayca bu tür araçlara binebiliyor..Sizin yaptığınız biraz çekememezlik olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)