Sürekli fakelerde var.. basıp gidiyoruz tam 6 defa başıma geldi karşıdan gelen bomboş yolda sellektör yapıyor soldan yardırırken ne güzel sağda frenliyoruz.. fakelere acayip küfür ediyom he..
Sürekli fakelerde var.. basıp gidiyoruz tam 6 defa başıma geldi karşıdan gelen bomboş yolda sellektör yapıyor soldan yardırırken ne güzel sağda frenliyoruz.. fakelere acayip küfür ediyom he..
Uzun yolçoğunlukla yaptığımdan hem karşıdan çok yırtmışlığım vardır bende çok yaparım mutlu oluyorum nedense![]()
Cuma sabahı dikiliden dönüyorum, aliağa yolunda radar kabak gibi meydanda. Bitane tiguan beni solladı, sellektör yaptım ama nafile. Yapıştıra yapıştıra radarın yanından geçti, az ilerde aldılar elemanı sağa. Adam bile bile lades dedi.Böyleleri de var
![]()
-Telefon numaramı ozelden gonderiyorum
-Saka bir yana ben kimseyi ayirt etmeksizin uyariyorum, bizdeki radarlarin hemen hemen hepsi kotu niyetli, baska bir tabirle tuzak seklinde.
-Uyariyorum, cunku uyarinca yavasliyor.Yavasladigi zaman kurallara uyuyormu? Uyuyor...
-Biraz abarti ornek ama birisi adam oldurucek siz onu uyarak vazgecirtiyorsunuz,uyarma .pneyi oldursun neyse cezasi yatsin buda ona ders olsun demek sacma bence.
-En azindan tuzaktan, art niyetli bir radardan kurtulmus oluyor...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
suçmuş diye duydum ama ne derece dogru bilmiyom,şehirefsanesi olabilirmi![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Lüks araçlar pek salamıyorlar zatenadam radar cezası bütçesini ayırıp yola öyle çıkıyor birinci ağızdan duyduklarım var
geçen tatil dönüşü aydın çine arası çalıların arasına saklanms radarı önumde giden araba solda dörtlüleri yakarak uyardıadamın tarzını beğendim. radarı geçer geçmez yaktı hızlı değildm ama yavasladım, her ihtimale karşı. ilerdede çevirdiler
o tedirginlik fenaydı gbt v.s. bakıp gönderdiler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
istoçtan sultangaziye doğru giden cillop gibi 3seritli yolda enaz 50 tane tabela var eds 70km diye var (iki nokta arası buarada). dikkat etmeyen cogunun onun atlayıp yada sellektorle uyarmısımdır. bir okadarda ortadan giderken kıcıma yapısıp sellektör manyagı yapan abaza gibi makas atmaya calısıp delirtenlerinde onunden cekilip ne halin varsa gör diye saldım salıyorm salmaya devamde ederim.
1881 - 193∞
Urla yolunda genelde radar olur eski çeşme yoluna dogru
bir minibüs iki seridi ortaladı adama sınırlendım adam ne sağa ne sola gidiyor falan
bi baktım radar varmıs sağda bizi yavaşlatıyor dedim helal olsun amcam
birde uzun yolda uyarırım selektör ile sağolsun karsıdan gelende uyarıyor ferrari görsem yine uyarırım devletin uygulama sistemi yanlıs ınsanlara $$$$$ gözü ile bakıyorlar maalesef
en iyi uzun yol kamyoncuları uyarıyı alıyor ve uyarıyor vallahala selektörü anlamadan uzun yola cıkan gavatlar var
![]()
ben genelde kuşadası izmir ve torbalı arası iş için gidip geliyorum otoyoldan sonra kuşadası yolunda oluyor ara sıra. torbalıda da aynı şekilde.
ben de gördüğümde ikaz ederim.
Hatta geçen hafta bi şahinci dayı çok duamı aldıallah razı olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Zaten uyarmanın kötü bir yanı yok ki. Ticari bi işletmenin gelirini engellemiyoruz sonuçta. Hız sınırlarına uyması gereken kişileri uyarıyoruz. Hızı yüksekse düşürmesine sebep oluyoruz. Çok iyi insanları çoook.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)