User Tag List

Sayfa 10/19 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
353 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Radarı görünce karşı şeridi uyarıyor musunuz ?

mustafamutlubas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yukarıda tartışılan zenginleri uyarmama konusuna gelince, bu yaz Antalya'ya giderken karşı şeritten bizi uyaranlar hep sizin deyiminizle lüks araçlardı.F30, F10, E serisi vs. Ben kesinlikle bu ayrıma karşıyım..Günümüzde düzenli geliri olan herkes kolayca bu tür araçlara binebiliyor..Sizin yaptığınız biraz çekememezlik olur.
    Bence arkadasin cekememezlik gibi bir durumu yok kotu dusunmeyelim. O sadece mantıksız yere mantiksiz sekilde konulan radarlarin bedeli kit kanaat gecinen insanlara odetilmesin diyor. Kendine gore hakli oldgu yerlerde var. Mesela manisadan izmir yonune giderken sabuncubeli inisine konulan radar tam bir tuzak. Bunun hiz kontroluyle uzaktan yakindan alakasi yok % 7 % 8 den fazla bi egime sahip olan yere radar?? NE kadar mantıklı? Araclar fren fren inmek zorundami?? Yada tirlar kamyonlar. Retarderi olmayan tirlar icin yuklu sekilde orda frene basmak zarardan baska bisey degil. Bunun gbi birsuru radar var polislerin ay sonu kotasi doldurmak icin koydugu. Ama zengini uyarmam mantigi hos değil o adam caliyormu yav herkesi uyaralim belki icindeki sofordur emanetcidir.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle uyarırım, babadan gelme bir olay.Babamın bana uzun yolda öğrettiği ilk kuraldır

Yukarıda tartışılan zenginleri uyarmama konusuna gelince, bu yaz Antalya'ya giderken karşı şeritten bizi uyaranlar hep sizin deyiminizle lüks araçlardı.F30, F10, E serisi vs. Ben kesinlikle bu ayrıma karşıyım..Günümüzde düzenli geliri olan herkes kolayca bu tür araçlara binebiliyor..Sizin yaptığınız biraz çekememezlik olur.
    Posta +1907, kalın kısma +100000000000.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyarırım. Çevremdeki herkesin aynı duyarlılıkta olmasını isterim.

Mevzu hükümete para gitsin gitmesin veya başka bişi değil. 120nin bile az geldiği yolda maksimum 90 km sürat vermek gibi saçma sapan durumlar var...

Keşke toplum olarak alışkanlık edinebilsek bunu da rahatça gidebilsek yollarda

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben golf 6 yı uyarmam
    golf 7 yi görürsem cepten çaldırır kapatırım
    e segmenti ve üzeri araç görürsem durdurur hal hatır sorarım
    linea görürsem karşı şeride dalar üstüne kırarım pis fakirin
    konu nereye gelmiş cidden yaşla mı alakalı dicem bu muhabbetler alınmaması gerekenler alınacak

ne adamlar var kartla zor dönüyo altında lüks araç
    ne adamlar var bağ bahçe toprak zengini altında reno 12 tsw
    araçla zenginlik bir yere kadar kasmayın

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam siz haklısınız.Siz zenginsiniz ben fakirim.Çekememezlik yapıyorum.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ölümüne uyarırım :d
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben golf 6 yı uyarmam
    golf 7 yi görürsem cepten çaldırır kapatırım
    e segmenti ve üzeri araç görürsem durdurur hal hatır sorarım
    linea görürsem karşı şeride dalar üstüne kırarım pis fakirin
    konu nereye gelmiş cidden yaşla mı alakalı dicem bu muhabbetler alınmaması gerekenler alınacak

ne adamlar var kartla zor dönüyo altında lüks araç
    ne adamlar var bağ bahçe toprak zengini altında reno 12 tsw
    araçla zenginlik bir yere kadar kasmayın
    Ya bende onu diyorum işte araçla zenginlik tahlili yapıp bu zengin ceza buna koymaz demek yanlış işte abi.
    Cepten çaldırır kapatırıma patladım.
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam siz haklısınız.Siz zenginsiniz ben fakirim.Çekememezlik yapıyorum.
    Ya daha yazıcam da konuyu ebesinin nikahına çekmişsin, değmezsin spor gazetesi.
    Sen neysen osun benim dememe gerek yok belli ediyosun kişiliğini zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle uyarırım, babadan gelme bir olay.Babamın bana uzun yolda öğrettiği ilk kuraldır

8 senedir düzenli bir şekilde maaş alıyorum daha geçen ay kıçıma yeni don alabildim... benim m paket 5.30d kimdeyse sana zahmet bi bulup getiriver yeğenim...

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "k" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 senedir düzenli bir şekilde maaş alıyorum daha geçen ay kıçıma yeni don alabildim... Benim m paket 5.30d kimdeyse sana zahmet bi bulup getiriver yeğenim...
    abi büyüksün.....
    tabi ya ...

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllarca benı radardan kurtaran ısımsiz kahramaların hatrına bende digerlerine yapıyorum
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    8 senedir düzenli bir şekilde maaş alıyorum daha geçen ay kıçıma yeni don alabildim... benim m paket 5.30d kimdeyse sana zahmet bi bulup getiriver yeğenim...
    hahaahahh

ata55ata
    Misafir
    Elimden geldiği kadar uyarmaya gayret ederim çok faydasını görmüşlüğümde vardır.
    Radarların yerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları üretmek veya ithal etmek, 2 milyon 120 bin liradan 3 milyon 535 bin liraya kadar para cezası. Bu cihazları araçlarında bulunduran sürücülere ise bin 407 liradan 2 bin 120 liraya kadar para cezası.

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllarca benı radardan kurtaran ısımsiz kahramaların hatrına bende digerlerine yapıyorum
    Kesinlikle katılıyorum çok dua etmişimdir uyaranlara

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Radarın amacı sürücülere sürpriz para cezası kesmek olmamalı.. Bu amacı gütmeyen ülkelerin karayolu işletmeleri zaten yollara radar uyarı levhası yahut fotoradar varsa fotoradar uyarı levhası koyuyor.
    Radarın amacı hıza uygun olmayan belirli bölgelerde sürücüleri yavaşlatmak, uyarı levhasına dikkat etmeyen sürücüleri ise dikkatsiz olukları yahut kurala itaat etmedikleri gerekçesiyle cezalandırmaktır.
    Ülkemizde karayollarının artık olan radar uyarı levhalarını bile kaldırdığını düşününce sürücülerin birbirini uyarması bence gayet normal..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar bu android de apple dada olabilir radar app leri var ne kadar doğru yorumları okuyorumda işe yarıyor diyende var palavra diyende var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetehanCelikten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışma olmaması için alıntı yaparak yazmıyorum da üstüne alınan gereğini alınsın.
    Evet beni geriyo, insanları sosyal statülerine göre ayırmanız.
    Karşı şeritten Golf6 gelse uyarır mısınız uyarmaz mısınız? (Zengini uyarmam diyen arkadaşlara soruyorum.)
    Eğer uyarmıyosanız nerde kaldı o sizin emekçi kesimi kollama içgüdünüz.
    Çünkü bu araca orta düzeyde gelir grubu sahip olabiliyo.
    Eğer uyarıyosanız hani zengini uyarmıyodunuz?
    Ben 18 yaşındayım ve Allah'ıma bin şükür bize bu yaşta araba sahibi olmayı nasip etmiş.
    Eee noldu şimdi?
    Ben alınteriyle zorluklarla Golf alabilen abilerimizden (bir nevi de olsa) sizin bakış açınıza göre daha zengin değil miyim?
    ben 300 tane beygiri içine kaçmış sti ile kendimi zorlayıp kasıp 90la gitme düzgünlüğünü yapabiliyorsam diğerleride yapabilmeli, kurallar herkes için. daha öncede yazdım ben uyarma olayına karşıyım aslında, insanlar uysun kurallara, herkes uysa trafikte kaza olup durmicak, adam yanımdan 1.3 corsayla belki 150 160la geçti 2 km ilerde kaza yaptı trafiği kitledi, biz salakmıyız o kadar beygirle basmadık? başkalarının hakkını yemek istemedik kaza yapıp.

zaten karşıdan çok hızlı gelenide hayatta uyarmam onda zengin fakir diyede ayırmam, ama orta sınıf ve altı araçlar normal hızlarda gidiyorsa 5-10 km fark yüzünden ceza yemelerine içim elvermez uyarırım geneli az kazanan insanlardır diye.

yani kimse senin gibi düşünmek zorunda değil. bu arada golf6 sahibi olmaklada zengin olunmuyor. sen kabullenmesende sen ego göstergesi var, yok bilmem kimden zengin değilmiyim filan.

kıt kanaat geçinenlerin ceza yemesini istemeyen, benim gibi düşünen porş ferrrari sahibi arkdaşlar bile var bu forumda. onlar alınmadıda sen golf 6ım var diyip zenginim ben diyip mi alındın

seni "the K" ya havale ediyorum
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 300 tane beygiri içine kaçmış sti ile kendimi zorlayıp kasıp 90la gitme düzgünlüğünü yapabiliyorsam diğerleride yapabilmeli, kurallar herkes için. daha öncede yazdım ben uyarma olayına karşıyım aslında, insanlar uysun kurallara, herkes uysa trafikte kaza olup durmicak, adam yanımdan 1.3 corsayla belki 150 160la geçti 2 km ilerde kaza yaptı trafiği kitledi, biz salakmıyız o kadar beygirle basmadık? başkalarının hakkını yemek istemedik kaza yapıp.

zaten karşıdan çok hızlı gelenide hayatta uyarmam onda zengin fakir diyede ayırmam, ama orta sınıf ve altı araçlar normal hızlarda gidiyorsa 5-10 km fark yüzünden ceza yemelerine içim elvermez uyarırım geneli az kazanan insanlardır diye.

yani kimse senin gibi düşünmek zorunda değil. bu arada golf6 sahibi olmaklada zengin olunmuyor. sen kabullenmesende sen ego göstergesi var, yok bilmem kimden zengin değilmiyim filan.

kıt kanaat geçinenlerin ceza yemesini istemeyen, benim gibi düşünen porş ferrrari sahibi arkdaşlar bile var bu forumda. onlar alınmadıda sen golf 6ım var diyip zenginim ben diyip mi alındın

seni "the K" ya havale ediyorum
    Abi kalın hale getirdiğim yer için söyliyim sana sonuna kadar katılıyorum.
    Benim sitemim direk zengin arabasıysa uyarmam mantığınaydı, ve Golf6'yla zenginim demedim o arkadaşın o mantığına göre bir saptama yaptım, çelişme durumunu göstermeye çalıştım.
    Allah'a bin şükür bugüne kadar sahip olduğum şeyler hakkında övünmedim hiç, hep şükür ettim, o da Allah'la benim aramda birşey zaten.
    Zaten sahip olduğum şeyi sağolsun babam aldı alınteri döken o, ben ne diye onunla birşey kanıtlama girişiminde bulunayım ki?
    Zenginim demedim tekrar okumanı rica ediyorum, arkadaşın mantığına göre öyle olduğunu varsaydım.
    Ego var diyosun olabilir bilmiyorum dışarıdan öyle görünüyodur ya da ben göremiyorumdur birşey diyemem.
    Ben kıt kanaat geçinen ceza alsın mı dedim?
    Ben HİÇKİMSE ceza almasın AYRIMCILIK yapılmasın dedim.
    Senin de dediğin gibi herkes ben gibi düşünmek zorunda değil.
    Ben sadece fikrimi sundum.
    Sevdiğim de bir söz vardır;
    FİKİRLERİNE KATILMIYORUM AMA ONLARI ÖZGÜRCE SAVUNABİLMEN İÇİN CANIMI VEREBİLİRİM
    diye.
    Sanırım karşılıklı olarak fikirlerimizi beyan ettik, tartışma yaratmaya da gerek yok, hayırlı akşamlar.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün gene girdim radara karşıdan 1 kişi bile sellektör yakmadı KM lerce

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben simit vesonu camdan çıkarıp uyarı amaçlı lastiklerine sıkıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)