benide kimse uyarmadı sabahın 8:30 unda slivriye giderken yakalamışlar 162 yle
tek tesellim bi ara yolda kimse yok diye sınırları zorluyordum o ara yakalanmamışım![]()
benide kimse uyarmadı sabahın 8:30 unda slivriye giderken yakalamışlar 162 yle
tek tesellim bi ara yolda kimse yok diye sınırları zorluyordum o ara yakalanmamışım![]()
İyide radarın amacı uyarılmak değilki kurala uymuyorsan cezai yaptırımla aklını başına getirmeye çalışmak. Ceza yemiyorum zaten uyarıyolar diye bidaha basıp trafikte başkasının hayatıyla oynarsa daha mı mutlu olalım. Bende genelde uyarmıyorum yavaş gitsin yemesin varsın benide uyarmasınlar.
DR. OWL
tabela asılıyor belli aralıklarla dikkat radar diye. tabelanın olmadığı noktalarda dediğin doğru slipshod
sadece tabelayla değil. tabela olmayan yerde radar kurulcaksa birkaç yüz metre geriye uyarı dubası konuyor. adam 200le gelirken o uyarıları görüp yavaşlıyor 90la geçiyor sonra gene 200le gidip kaza yapıyor bundan polisler mi sorumlu? polis hemşerim ilerde çeviriyoruz ağır gel diye haber veriyorsa benim vermemde bir sakınca görmüyorum. adam yavaşlar ya da hızlanır kendi iradesi.
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
beyler bu ara otobanda (izmit-İstanbul arasında) gebze civarlarında yolu gören kameralar takılmış. onlar radar mı yoksa güvenlik amaçlı kamera mı ?
Bahadır Ustaoğlu
gecen ankara donusu afyon civari bi tepeyi ciktim yol kenarina koyluler araba bikar ya dacia nin connect e benzeyen bi araci var ondan olunca killanmadim 100-110 civari gecerken once kamerayla sonra polisle gozgoze geldim.. connect falan olsa yavaslicak firsatimda vardi aslinda.. bakalim henuz bi ceza gelmedi. insallah gostergedeki sapmadan kurtarmisizdir![]()
En sevdiğim eylemlerden biridir uzun yoldasonuçda hepimiz 3 kuruş kazanıyoruz cezaların km sınırlamaları ortada. o sınırlamalara göre giden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O yüzden varsın ben uyarayım yazıkdır. zaten ileride radarı gören o cezayı yemese bile ister istemez sonrasında daha temkinli gidiyor.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Radar aracının yanına çevresine duba konmuyor ki çevirmenin yapıldığı yere duba konuyor geniş yolu tek şeride düşürmek için. Sen o dubaları görünce zaten bikaçyuz metre geride radara girmiş plakan ekip aracına gitmiş oluyor. O saatten sora yavaşlamasanda olur zaten yiyorsa kaç.
DR. OWL
Valla 2 saatten fazla yol 90 km ile gidilmiyor. Her tarafta otoban yok 120 ile gidemiyorsun heryerde. Mecbur basıyorsun. İst-Ordu arası 14 saatlik yol otobüsle. 3 mola veriyorsun diyelim yarım saatten 12 saate düşüyor. Git git bitmiyor. Mecbur basıyor insan. Uyarılıyorsun-uyarıyorsun. Vatandaşlık görevi gibi bir şey bu.
Daha 1 ay önce Bartın'a gidiyordum 150-160 civarındayken uyarılmam sayesinde 2 tane radar atlattım. Yol bomboş ve dümdüz.
Babamın taktiği eğer ki şehir dışına çıkıyorsak mesela Ankara'ya gidiyorsak yolda basan 06 plakalı araç varsa babam da bas der. Bu adam buraları biliyodur der, o yavaşlarsa bende yavaşlarım.
Şimdiye kadar işe yaradı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)