vallahi kargo işini çözerseniz bende istiyorum14 Şubatı kurtarırız
bu arada ellerinize sağlık gerçekten pasta değil, sanat yapıyorsunuz..
vallahi kargo işini çözerseniz bende istiyorum14 Şubatı kurtarırız
bu arada ellerinize sağlık gerçekten pasta değil, sanat yapıyorsunuz..
Real Cars, Real Roads.
cok yaratici olmus kutlarim. elinize saglik
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
abi facede olur olmadık zamanda görüyorum fotoları ağzımın kenarından salya akıveriyormüsait bir zamanda akşam yanına uğramak gibi düşüncemiz var zaten yakın zamanda
İstanbul'a kargo +1 lütfen. Kargo işi kesinleşsin takipteyim manitaya bundan daha güzel hediye ne olabilir ki ?
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
yok artık vala hayran kaldım sabah sabah süper geldi insan bunun yemeye kıyamaz ama yapılan pastalar kadar yemeside zevklidir kesin ellerinize sağlık arkadaşım
powered by İMAN GÜCÜ
Annemde bu işle meşgul senelerdir. Aslında kendisi ressam ama sonra o kesmeyince pasta heykeltraşçılığına yöneldiAnkara'nın tanınmış pastanelerinden birinde çalıştı uzun zamandır, şimdi İzmir'deyiz. Cidden çok ciddi emek gösterilen ve aynı zamanda saygı duyulan bir iş. Ben bile annemi tanımama rağmen, ortaya öyle şeyler çıkartıyor ki.. Yook artık diyorum
Sayfanı inceleyeceğim Alper. Hayırlı uğurlu, bol kazançları olmasını dilerim..
kargo saoranlara haberler kötü.. biçok kargo şirketiyle görüştük özet geçersek biz bi kutuyu takla attırmadan götüremeyiz.. kaç tane araç değişiyo dedi hepsi.. şehir dışı işi şuan için mümkün değil yani malesef..
15 20 tane falan olsa kamyonete yükleyip getirsem mi diyorum ama ciddi ciddişuan baktım 5 6 tane yazan var kurtarmaz
elemanın makbulü pastaları yemeyen bizde
fiyatlardan bahsedildi önceki postlarda ama korkulacak gibi değil
ekliycem bu akşam facebook sayfasına
kargo olmuyomuş malesef
saolasın..
valla çok geç saatlerde bişey koymamaya çalışıyorum küfür yeme ihtimaline karşı ama pek becerememişimbeklerim buarada..
kargo olmadı valla.. ben mi toplayıp yüklenip gelsem diye düşünmeye başladım ciddi ciddi..
saolunyemesi zevkli mi pek bilmiyoruz bize kısmet olmadı daha kendimize böyle bi maket pasta yapmak
ben de iç mimarım sözde ama mecbur bunlarla uğraşıyoruz iştezevkli iş gerçi ama zorlayıcı da olabiliyo bazen.. saolasın, anneye de kolay gelsin
![]()
istanbulda kargo işini çözemezseniz eşimle konuşup isdedğinz pastayı yaptrıp kapıda teslim yapabilirm eşim istanbulun önde gelen pastane zincirlerine butik pastacılık yapmıştır
mükemmel görünüyorlar gerçekten el emeği göznuru buna deniyor sanırım
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
tek kelime ile mükemmel. Alper kardeşim her işi mükkemmel kalitede yaptığı gibi pasta konusundada bizleri şaşırtıyor.En sondaki pasta benim kayıncoya yaptırmıştık.walla biz son noktasına kadar yedik o kadarda lezzetli, hani sadece görüntü mükemmel ama yenmeyen garip şeylerden yapılmıyor. kesinlikle tavsiye ederim.
kargo olayı zordu zaten çünkü düzgün taşımazlar ama ankaraya geldiğimde kız arkadaşımla kesin uğrayıp pastalarınızdan yemeden gitmicemzaten çankayadaymış yeriniz orda oturyo
Zamanı yok Alpercim,ne zamana istersen , hergün bizim çocuklarla 10 - 15 kişi oluyoruz...
Jantla Lastikle ilgili birşeyler yap işte kafana göre![]()
Hepsi birbirinden güzel, elinize emeğinize sağlık kardeşim
THY pastası için Temmuzda Ankara'ya gelip dönebilirim bile o derece![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
alper abi foto koymadin bi türlü hediye cok klasık oldu pastayla desteklemem lazim hazir ankaradaymda kargo derdide yok bekliyorum abi![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)