sonunda tanıtıldı hemen ps4 e geçmek için bi neden yok ama
uygun bulursam direk alıcam sonuçta ps3 oyuları ile uyumluluk olucakmış
sırada xbox var bide o tanıtılsında buyuk ihtmaille onuda lsiteye alıcaz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aynen bende xboxu bekliyorum bakalım nolcakortalık fena kızışcak xD ama xbox 2005 de cıkmıstı sony o zamanlar ps2 le yetiniyordu
2006 da ps3 cıktı orda cok büyük darbe aldı sony
şimdi erken adım atmaya calısıcak büyük ihtimal
bu arada senıde psn ekledim ne bu hic online olmuyorsunuz yabi iki sıkım topuklarınıza
![]()
Ben çok sıkıldım ya konsollardan bıktım artık.
Modern warfare'ı 2 ay önce sattık birine,çok istedi kıramadım.
Gt1'de araç yıkama.
Gt2'de araç yıkama,jant değişimi.
Gt3'de araç yıkama,jant ve yağ değişimi,spoiler.
Gt4'de araç yıkama,jant ve yağ değişimi,spoiler,NOS.
Gt5'de araç yıkama,jant değişimi,kaporta ve jant boyama,şase ve motor restore etme,aero kitler ve spoiler takma vardı ama nos koymadılar nedense.
GT5 çıkmadan önce bir araç listesi geziyordu ortalıkta,eğer o listede olan otomobiller olsaydı fena olurdu.
PS4 çıksa bile gt6'nın hemen çıkacağını sanmıyorum yine bir tanıtım demosu sunacaklar,1 yıl onunla tatmin olacaz yani tam sürümüne 2015'te kavuşuruz.Umarım bu defa NOS tekrar gelir,jant seçimi gt4 ve önceki serilerinde ki gibi ayrı markalar halinde olur ve sadece kendi marka içerisinde bir swap olayı olur.Özellikle gt3'te ki,Complex String ve Test Course pistini koysunlar.Özledik onları.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
benim online olcak vaktim olmuyo geçen bi vaktim oldu uncharteed 2 ve3 u bitirdim rahatladım oturmuyorum başına![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
adamlar her oyunda ufak ufak eklemelerle para kazanıyorlar.
adamlar 50 yılın projesini şimdiden cizmişlerdir emin olun.
gt6 da 3 numara amerikan film çekicez işallah maşallah![]()
gt bence önce şu araçların sesini düzeltsin elektirik süpürgesi gibi biraz forzadan feyz alması lazım
Daha 3 gün oldu ps3 ü alalı, olmadı bu şimdineyseki ps3 oynayıp sıkılmak için zamanımız varmış daha.
Vay arkadaş biz 1 ini alamadan adamlar 4 ü çıkarmışhayırlı olsun diyelim.
Emir kanka alda oynayalım![]()
gt5'i gördük anlattılar anlattılar hüsran oldu.gt6'da çok farklı olmaz.Sony çok müşteri kaybetti bence.Tanıdığım PS bütün arkadaşlar satıp Xbox aldı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ps3 çıkmaya yakın sony ps3ü öyle bi abarttı ki aha dedik gerçek gibi grafikler falan oha herkes şok şu an olan durumda pek farklı olmayacak çıkınca x box sessiz sedasız geldi ama ortalığı fena dağıttı ben yeni x boxu merak ediyorum asıl
Kol hariç birşey göstermediler. Ama şunu söylediler. iOS ve Android için bir program yapılacak. Telefon yada tabletlar ikinci ekran olarak kullanılabilecek. Oyunlarda haritayı yada yarış oyunlarda kadran depo felan göstericek. Tabi wireless üstünden. Bence bu süper olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Joystick'in çakması nasıl olacak acaba.Üzerindeki ekran dokunmatikse eğer çakmasında hiç algılamaz kesin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)