Daha bi seneye anca çıkar şimdiden ağzımızın suyunu akıtıyorlar, uyuz ediyorlar insanı![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bende çok aşırı oyun tutkunu değilmi ama dediğin gibi teknoloji
bu sefer hem yeni xboxu hemde ps4 u alıcam xbox 360 almadığıma pişman oldum bu sefer yapmıcam o hatayı ahah![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
neden herşeyi online social a falan bağlamışlar acaba dün izlemiştim ama pek bi değişiklik yok gibiydi ya da canlı görmediğimiz için mi anlamadım. 3 4 seneye adam olur çıktıktan sonra ps3 gibi bence.
edit: şükür analog tuşlarını düzgün yapmışlar fifada artık atağın son anlarında tırnak ucuyla tutmak yok![]()
Shopto.net satış fiyatını açıklamış.399.85pound gibi bir rakam çıkmış.tabi bunun tr satış fiyatı kesin ilk çıktığında 1500 tl olur belki de geçer.
OEM+
Steam box bence alayini delcek.
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
oyunlarda geçemedigimiz bölümler için tıpkı 90'ların ateri salonlarındaki '' geçeyim mi yerine '' diyen yancı abiler türeyecek, arkadaşımız uzaktan kontrol edebilecek bizim oyumuzu
Old is kuul![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
nvidia shield cikinca neleri etkileyecek bakalim![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
uncherted efsane ya keşke benzer daha fazla oyun yapsalar![]()
ozelikle 3 te kufurler falan çok iyiydi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
400 Sterlin ile ön sipariş almaya başlamış bile shopto. Oyunlar da 48sterlin.
Playstation 4 Console - PS4 - Video Games - ShopTo.Net
O değil de, "Drive Club" diye bir oyun dikkatimi çekti şimdi, baya güzele benziyor. Yeni nesil konsollarda baya eğlenicez.
Drive Club - PS4 - Video Games - ShopTo.Net
Xbox cephesinden gelecek cevap beni meraklandırıyor, hele forza![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)