User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Hangi Alfa 156 2.0

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 ile 2.0 arasında performans baya fark var. Sizin denediğiniz araba biraz bakımsız galiba. İkisinde sürdüm özellikle 155hp lik 2.0 üst devirler fena canlıdır. bulduğu düzlükte 230 çok rahat görür.
    Kesinlikle fark baya var dediğin gibi belki denenen 2.0sağlıklı yürümüyor olabilir.Km 160.000+ olmasına rağmen ibrenin sonuna şahidim 2kişiyle.İyi bi yol lazım o ayrı ama görebiliyordu.Düz boru sonda ss magnum ve pipercross açık filtre kendi kazanında dururken.

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14492514/detay

İçi hariç hasta oldum bu araca. Tasarım olarak çok çok iyi bence. Fiyatlarda aman aman çok değil RC RS parası aşağı yukarı. Kıyaslandığında nasıldır acaba onlara göre?
    alfa alınacaksa bence iç dizaynı için alınır.ilk defa alfanın içini beğenmeyen birini gördüm.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir çok 2.0 kullanıcılarına ulaşabilirsen duymuş olursunuz. Motor yapılıp daha teslim edilmeden teste çıkıldığında bile başına geliyor. Serviste yağ değişimi için gelen arac, daha teslimat sırasında 30sn içinde yatak sarmıştı gözümün önünde. Sorun ise 1.4 motorla 2.0 motor aynı blok ve aynı yağ seviyesi. Kartalde ufak bir değişiklik var. Çaresi yağ seviyesini hep yukarda tutmanız. Birde yağ basınc saati . Lifterli olduğu için çok fazla kalın yağ konulmaması.
    opss bu iş sakat ozmn ya biz bakınmayalım 2,0 ts lere cünki eldeki imkanları zorlıyarak alıcam o aracın bana öyle yatak gibi külfetli bir arıza yapması kısa vadede benim açımdan hiç iyi olmaz
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)