Rsi yazılım 6 Hp veriyor yeni nesil olmadı için egzoz filtre mevcut şuan düz boru koyarsam çok daha güzel olur gibime geliyor :)
Printable View
zaten filtre, eksoz, headers, yazılım 15hp güç alınır gibime geliyor. zaten kısa olan şanzıman ile çok keyifli olur. ama ben olsam öncelikle süspansiyon ve fren sistemine girerdim. zaten yeterince iyi yürüyen bi model. iyi yol tutan lastiklerle çok büyük keyif verir.
15.000 tl ye ne kadar seri bir honda alabılıceksın bır de o var ?"
106 la 206 Gti leri ayırabilecek kadar bilgimiz var merak etmeyin arkadaşlar o yüzden he 306 hariç onun alti olanlar rahat kafa tutar rsi yüklü olmamak şartıyla:)
Bildiğin araba her zaman en iyisidir. Dış görünüş olarak Williams yapar biraz da motorla oynarsan harika olur. Ama değiştirmek aklındaysa Golf 3 Gti lara da bak, hiç olmazsa konforlu donanımlı ve fena değil gücü. Honda lar gibi sadece motordan ibaret değil.
206 gti tahminimde en azindan rsi kadar yurur diye dusunuyorum.hem uzerine fazla eklemeden daha yuksek model ve donanimli bir araca gecmis olursun o yuzden 206gti dedim.ama rsi in ust kapagini islet guzel bi cai backpressure sartini yerine getirebilecek iyi bir komple egzos sistemi ve iyi bir yazilimciyla tabi yay kule gergisi lastik kombinasyonunuda es gecmeden bi go kart yaratabilirsin :) bu da bi fikir
106 gti ile kalkan benim 106 gti stock deneye biliriz sıkıntı yok gtı dedin araba kaç kilo ?
106 quic ile bn stock corsa d ile rahatlıkla yiyorum 106 gti olsun bukadar büyütmeyin pejo serisinnde en dandik serisi 206 gti lerdir stock rsi yer bu olayda lastik jant motor diriline göre deyişir 307 xt premi 110 bg 106 gti yanına grlemiyor bunun açıklaması nedir ? Yani herkezin arabası kedine güzeldir ama bazende direk 8v aldanmayın roll da youtblerdr mevcut yani pejoxular kızcak ama 106gti- 206 gti - 306 gti bu serilerin hepsi hakknda bilgim var
Sariyerli olan arkadaşlar maslak sanayide piç mustafa lakabı ile bi abimiz var filmci tanıyanonun arabalarında bilir yani okadar kiçük görmeyin rsi
clio rsi 206gti ve 106 gti'yı geçebiliyor mu yani ?
eğer geçiyorsa zaten clio rsi'ı değiştirmeye hiç bir şekilde gerek yok :)
Stock 106 arabadan arabaya 3boy fark olabiliyor: gecer ama saglikli 106 denemesinde gecmek icin vites kacirmasi lazim vs
106 gti 8.7sn
206 gti 8.4sn
clio rsi 8.9sn
0-100ler birbirine baya yakınmış. clio rsi 9.5-9.8 filan gibi aklımda kalmış. sağlıklı bir clio rsi iyi bi pilotaj ile kafa kafaya gider demek ki :)
değerler ortada.