User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
115 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Clio Rsi için önerinizi bekliyorum arkadaşlar..

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Bahadır'la mutabıkım..
    Lakin tune parça çeşitliliği tedarik vb... mevzular sıkıntılı..
    Ufaktan egsoz, yazılım,filtre vb... işlemle nispeten daha akıcı hale gelebilir..
    Komple bir bakımda yaparsın..Kafan rahat olur..Keyifle binersin...
    Rsi yazılım 6 Hp veriyor yeni nesil olmadı için egzoz filtre mevcut şuan düz boru koyarsam çok daha güzel olur gibime geliyor

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten filtre, eksoz, headers, yazılım 15hp güç alınır gibime geliyor. zaten kısa olan şanzıman ile çok keyifli olur. ama ben olsam öncelikle süspansiyon ve fren sistemine girerdim. zaten yeterince iyi yürüyen bi model. iyi yol tutan lastiklerle çok büyük keyif verir.

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten filtre, eksoz, headers, yazılım 15hp güç alınır gibime geliyor. zaten kısa olan şanzıman ile çok keyifli olur. ama ben olsam öncelikle süspansiyon ve fren sistemine girerdim. zaten yeterince iyi yürüyen bi model. iyi yol tutan lastiklerle çok büyük keyif verir.
    Aynen lastiklerde değişmesi şart saolsun herkez yardımcı oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sat 206 gti a geç.şahsi fikrim.
    ben diyecektimde bunu 206 gti'ler yürümüyo diye başlarlar diye söylememıstım

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben diyecektimde bunu 206 gti'ler yürümüyo diye başlarlar diye söylememıstım
    106 Gti 206 Gti Çok rahat yedik bu arabayla standart 195 diyor RSI da Ama benim araç 200 çok rahat görüyor ki bassak dahada giderdi lastik 4 mevsim oldu için fazlada zorlamadık durmaz diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GnyKrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 Gti 206 Gti Çok rahat yedik bu arabayla standart 195 diyor RSI da Ama benim araç 200 çok rahat görüyor ki bassak dahada giderdi lastik 4 mevsim oldu için fazlada zorlamadık durmaz diye
    göstergede 210 civarını görür ama %10 sapma hatası ile yine 190-200 arası bişeye denk gelir o, ona o kadar takılma yani ama bi 106-206 gti yemen rsi ile zor. ancak onların da 1.6 filan olması gerekir ki 106 gti zaten 1.6, o da 1.4 quiksilver olsa gerek

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göstergede 210 civarını görür ama %10 sapma hatası ile yine 190-200 arası bişeye denk gelir o, ona o kadar takılma yani ama bi 106-206 gti yemen rsi ile zor. ancak onların da 1.6 filan olması gerekir ki 106 gti zaten 1.6, o da 1.4 quiksilver olsa gerek
    rsi ile kç kere 106gti ile yarıştın?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15.000 tl ye ne kadar seri bir honda alabılıceksın bır de o var ?"

GnyKrt
    Misafir
    106 la 206 Gti leri ayırabilecek kadar bilgimiz var merak etmeyin arkadaşlar o yüzden he 306 hariç onun alti olanlar rahat kafa tutar rsi yüklü olmamak şartıyla

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğin araba her zaman en iyisidir. Dış görünüş olarak Williams yapar biraz da motorla oynarsan harika olur. Ama değiştirmek aklındaysa Golf 3 Gti lara da bak, hiç olmazsa konforlu donanımlı ve fena değil gücü. Honda lar gibi sadece motordan ibaret değil.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rsi ile kç kere 106gti ile yarıştın?
    hiç yarıştırmadım ancak 106 gti veya 206 gti ile clio rsi arasında da baya bi fark var. yani yarıştırmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum. teknik veriler ile pratikte ki birbirini tutmuyor ise bende onların yalancısıyım...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 gti tahminimde en azindan rsi kadar yurur diye dusunuyorum.hem uzerine fazla eklemeden daha yuksek model ve donanimli bir araca gecmis olursun o yuzden 206gti dedim.ama rsi in ust kapagini islet guzel bi cai backpressure sartini yerine getirebilecek iyi bir komple egzos sistemi ve iyi bir yazilimciyla tabi yay kule gergisi lastik kombinasyonunuda es gecmeden bi go kart yaratabilirsin bu da bi fikir

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti ile kalkan benim 106 gti stock deneye biliriz sıkıntı yok gtı dedin araba kaç kilo ?
    106 quic ile bn stock corsa d ile rahatlıkla yiyorum 106 gti olsun bukadar büyütmeyin pejo serisinnde en dandik serisi 206 gti lerdir stock rsi yer bu olayda lastik jant motor diriline göre deyişir 307 xt premi 110 bg 106 gti yanına grlemiyor bunun açıklaması nedir ? Yani herkezin arabası kedine güzeldir ama bazende direk 8v aldanmayın roll da youtblerdr mevcut yani pejoxular kızcak ama 106gti- 206 gti - 306 gti bu serilerin hepsi hakknda bilgim var
    Sariyerli olan arkadaşlar maslak sanayide piç mustafa lakabı ile bi abimiz var filmci tanıyanonun arabalarında bilir yani okadar kiçük görmeyin rsi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rsi 206gti ve 106 gti'yı geçebiliyor mu yani ?

eğer geçiyorsa zaten clio rsi'ı değiştirmeye hiç bir şekilde gerek yok

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesTI2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti ile kalkan benim 106 gti stock deneye biliriz sıkıntı yok gtı dedin araba kaç kilo ?
    106 quic ile bn stock corsa d ile rahatlıkla yiyorum 106 gti olsun bukadar büyütmeyin pejo serisinnde en dandik serisi 206 gti lerdir stock rsi yer bu olayda lastik jant motor diriline göre deyişir 307 xt premi 110 bg 106 gti yanına grlemiyor bunun açıklaması nedir ? Yani herkezin arabası kedine güzeldir ama bazende direk 8v aldanmayın roll da youtblerdr mevcut yani pejoxular kızcak ama 106gti- 206 gti - 306 gti bu serilerin hepsi hakknda bilgim var
    Sariyerli olan arkadaşlar maslak sanayide piç mustafa lakabı ile bi abimiz var filmci tanıyanonun arabalarında bilir yani okadar kiçük görmeyin rsi
    senin stock rsi ile 206 gti yi gecmen ancak rüyanda gercekleşir.Boşver stock olayını rsi ye yazılım filtre egzoz koysan dahi

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock 106 arabadan arabaya 3boy fark olabiliyor: gecer ama saglikli 106 denemesinde gecmek icin vites kacirmasi lazim vs
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin stock rsi ile 206 gti yi gecmen ancak rüyanda gercekleşir.Boşver stock olayını rsi ye yazılım filtre egzoz koysan dahi
    Rsi kullandınmı hiç ? bunu 206 kullanarak bana gelmiş maval okuma ben 2sinide kullandım ama laf kalabalığına girmicem HAKLISIN..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti 8.7sn
    206 gti 8.4sn
    clio rsi 8.9sn

0-100ler birbirine baya yakınmış. clio rsi 9.5-9.8 filan gibi aklımda kalmış. sağlıklı bir clio rsi iyi bi pilotaj ile kafa kafaya gider demek ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değerler ortada.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)