painkller Nickli Üyeden Alıntı
ben gti yürümez demedim, veya öyle birşeyi anlatmak istemedim yürüyorki tutuluyor. tekerlek/kasnak farkı bilmiyorum neyi kastedmeye çalışıyorsun ama. tekerleğe yansıtılan güç, motor gücü beim bildiğim sadece. gerisi teferrüat. okadar bilgim ve tecrübem yok. boş boş konuşmak istemem. madem kasnak, tekerlek oranına göre değişiyor. bunu tek tek denemek gerekir her arabaya aynı şeyi söyleyemezsiniz. nerden biliyorsunuz? arabayı çok yorduklarını, veya arabanın nasıl kullanıldığını, farklı tekerlek ebatlarında bile arabaların farklı şekillerde farklı güçler yansıttıklarını biliyoruz. hangi arbaya hangisi uyar, nekadar yansıtır bence peşin hükümlü olmayalım.
he rsi geçer, gti geçer bilemem. ama bir insan hangi arabadan haz alıyorsa onu kullanmalı. geçmek geçilmek sonu yokki bunun, veya kötülemekle, yermekle araçları elimize bişey geçmezki? ben rsiye bindim, 206 yada 106 yada ne yalan söyliyim rsinin verdiğin zevki hiç biri vermedi bana, rsi değişik birşey. bi anda kaçabiliyor, asi bişey yani. arabanın küçüçük olmasıda ayrı bişey. 206 gtiler nasıldır bilinmez ama 4 kapı 1.4 206 nın virajlarda savrulması nedeniyle satan biliyorum. sadece sohbette geçti bu.