User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
115 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Clio Rsi için önerinizi bekliyorum arkadaşlar..

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rsi ile uğraş bence, her köşe başı honda oldu artık.

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti 8.7sn
    206 gti 8.4sn
    clio rsi 8.9sn

0-100ler birbirine baya yakınmış. clio rsi 9.5-9.8 filan gibi aklımda kalmış. sağlıklı bir clio rsi iyi bi pilotaj ile kafa kafaya gider demek ki
    Aynen öyle kardeşim hafife alınmayacak bi araç çünki =)

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman güzel kardeşim bir renault hayranı olarak diyorum ki "rsi ile yol devam"

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman güzel kardeşim bir renault hayranı olarak diyorum ki "rsi ile yol devam"
    Hhehehehheh =)

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=enesTI2;6659889]Rsi kullandınmı hiç ? bunu 206 kullanarak bana gelmiş maval okuma ben 2sinide kullandım ama laf kalabalığına girmicem HAKLISIN..[/QUOTE
    Bencede girme.2 aracın 0-100 km verilerini geçtim 206 nın üst devirlerini ne yapacaksın?

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi yazdığına cevap veriyim ? şimdikinemi demin düzeltim cümleyemi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse yazdım yazdım sildim. siz 110 hp 307 ile 106 gtiyi geçin ha bide ankarada varsa stock rsi tüplü gtiyi gececek görüşelim 0506 262 57 02

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin tarzında yazmak istedim tekrar düzelttim cümlemi efendiliğimi bozmamak için.laf ile peynir gemisi yürümez.Ben 206 gti övme egosunda değilim.Zaten bu arabanın kapasitesi belli.Ama sen stock bir rsi ile 206 gtiye şaka yaparım dersen orda duracaksın arkadasım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clionunn orjinali 1.8 105 bg civarında ki şuanda dynoya sok tekerlekde en kralı en fazla 70 75 bg verir. siz hala bu aracın 106-206 gtiyi gececegıne ınanıyosanız bence 2 kere düşünün. ayrıca corsa d ile 106 gtiye anca 5 km arkadan sellektör yaparsınız çok acık ve net. 106 gti madem işe yaramaz bi araba olarak görüyorsunuz büyütmememizi istiyosunuz yıl 2013 ve hala stock 106 gtiler vtileri ve muadili arabaları eziyo biraz mantık çercevesi içerisinde konuşun yaşınız benden büyük ama bu yazdıklarınızla sadece üstünüze güldürürsünüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin tarzında yazmak istedim tekrar düzelttim cümlemi efendiliğimi bozmamak için.laf ile peynir gemisi yürümez.Ben 206 gti övme egosunda değilim.Zaten bu arabanın kapasitesi belli.Ama sen stock bir rsi ile 206 gtiye şaka yaparım dersen orda duracaksın arkadasım.

Haklısın birader konu uzamasın dünya ufak denk geliriz deneriz bir gün.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ug 206 yi satmasaydim gelnce denerdik bi tir boyu garanti veriyorum rsi a denemisligim var fazla fark oldu kirmizi arac beyaz jantli sislideydi 2sene once sinifim olmadigi icin video bile cekmemistim.
    Isin ozu sariyerli kardeslerm rsi 206gti a 106gti a rakip olmasi imkansiz hayal kurmaya gerek yok. 206 gti hakknda bilgisi olmayan arkadaslar asagidaki stock oglu stock 60bin deki 206gti in neler yapabildgni izlemesini tavsiye ederim. http://m.youtube.com/CRUEL9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ug 206 yi satmasaydim gelnce denerdik bi tir boyu garanti veriyorum rsi a denemisligim var fazla fark oldu kirmizi arac beyaz jantli sislideydi 2sene once sinifim olmadigi icin video bile cekmemistim.
    Isin ozu sariyerli kardeslerm rsi 206gti a 106gti a rakip olmasi imkansiz hayal kurmaya gerek yok. 206 gti hakknda bilgisi olmayan arkadaslar asagidaki stock oglu stock 60bin deki 206gti in neler yapabildgni izlemesini tavsiye ederim. http://m.youtube.com/CRUEL9
    ne zaman yazacaksın diye bekliyordum abi herşey ortada bence boş muhabbete gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clionunn orjinali 1.8 105 bg civarında ki şuanda dynoya sok tekerlekde en kralı en fazla 70 75 bg verir. siz hala bu aracın 106-206 gtiyi gececegıne ınanıyosanız bence 2 kere düşünün. ayrıca corsa d ile 106 gtiye anca 5 km arkadan sellektör yaparsınız çok acık ve net. 106 gti madem işe yaramaz bi araba olarak görüyorsunuz büyütmememizi istiyosunuz yıl 2013 ve hala stock 106 gtiler vtileri ve muadili arabaları eziyo biraz mantık çercevesi içerisinde konuşun yaşınız benden büyük ama bu yazdıklarınızla sadece üstünüze güldürürsünüz.

Corsa D 120 bg sana kısa öz şöle diyim sen eski nesil dizelle şimdiki dizeller arasında kalmıssın 10 yaşımdan beri araba üzerindeyim çocuklugumda maslak sanayide geçti
    yani kalkıp bana 110 bg araç eski diye dnyo çıksaa 75 bg verir dersen güldürürsün kendine model eskidikce bg düşmüyor

(Konumuz bu deyil konun başlıgın altında sizden istenilen sadece konu hakkında yorumlarınız extra hakaret içerikli aşalıyıcı konuşmak deyil bizde burda konuşuruz
    gerek yok bunlara sevmedim muhabbetler ben böle şeyleri arkadaş ortamında bile kullanmıyorum sevmiyorum herkezin bilgisi kendine kalkıp burda size inandırcam diye kendimi ispat edicem diye laf yarıştıramam kalp kırmıyalım konu kapansın lütfen konu hakkında yorum alalım laf olsun diye değil yani)

GnyKrt
    Misafir
    Alıntı justicef0rall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne zaman yazacaksın diye bekliyordum abi herşey ortada bence boş muhabbete gerek yok
    kemal kardeşim gözümle gördüğüme inanırım ben benim aracım 125 hp şuanda + 110 hp teknik verili bir araç nasıl dyno da 75 hp veriyor aklın alıyormu kemal su arkadası tanıyorsan artık duvara yazı yazmasın tatsızlık cıkmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen çok güvendiğin bi rsi al ankaraya gel dynoda 105 bg verirse ben bütün masraflarınızı ögrencı harclıgımla karşılamaya razıyım madem o kadar iddalısın ? bızdede corsa c 1.3 90 bg var arabanın nasıl oldugunu biliyorum merak etme. aracın eskimesiyle alakalı bi durum tabı bahsettıgın araba 90 küsür o arabanın canı kaç kere alınmıştır neyse sen fabrika cıkısıyla hala aynı sanıyosan o arabayı ben başka bişey demiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GnyKrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal kardeşim gözümle gördüğüme inanırım ben benim aracım 125 hp şuanda + 110 hp teknik verili bir araç nasıl dyno da 75 hp veriyor aklın alıyormu kemal su arkadası tanıyorsan artık duvara yazı yazmasın tatsızlık cıkmasın
    benım bahsettıgım aracın tekere vereceği güçdü isterse kasnakda 125 bg olsun ben 125 bg olup olmamasına bişey demiyorum.

edit : teknik veri olarak 79 kw oda 106 bgye tekamül ediyor bence siz bidaha bakın aracın teknik verilerine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen çok güvendiğin bi rsi al ankaraya gel dynoda 105 bg verirse ben bütün masraflarınızı ögrencı harclıgımla karşılamaya razıyım madem o kadar iddalısın ? bızdede corsa c 1.3 90 bg var arabanın nasıl oldugunu biliyorum merak etme. aracın eskimesiyle alakalı bi durum tabı bahsettıgın araba 90 küsür o arabanın canı kaç kere alınmıştır neyse sen fabrika cıkısıyla hala aynı sanıyosan o arabayı ben başka bişey demiyorum

biliyorsan aynı motor stock hali . dynoya çıkarıp buraya paylşalım hesap numarasına aktar dyno masrafını ?

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekerlekde %30 civari kayip mumkun ama gereksz olms tabi 75fln 106da 120 ama tekerlekde 100 vereblr orasi tartisilir. Eski araclar 206vardir 100hp cikar baska bi 206 140 hp. Bi rsi 100 cikar dieri 125 deiseblr tabi kondisyonu onemli. 106gti gecms olablrsn kondisyonu kotudur seninki saglamdir.olmicak seyler dril ama saglikli denemelerde zor yani gecmen onu anlatmaya calsmis sanrm. Konu sapmasin madem ozelden yazion ben sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesTI2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorsan aynı motor stock hali . dynoya çıkarıp buraya paylşalım hesap numarasına aktar dyno masrafını ?
    ben kendi gözümle görmediğim bişeye inanmam zaten böyle bişeyi beklemeniz saçma olur her dyno aynı sonucu vermez doğru çarpanlarla çarpılıp çarpılmadığını bilemem burda gelirsiniz kendi servisimizde sokarız dynoya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)