rsi ile uğraş bence, her köşe başı honda oldu artık.
[QUOTE=enesTI2;6659889]Rsi kullandınmı hiç ? bunu 206 kullanarak bana gelmiş maval okuma ben 2sinide kullandım ama laf kalabalığına girmicem HAKLISIN..[/QUOTE
Bencede girme.2 aracın 0-100 km verilerini geçtim 206 nın üst devirlerini ne yapacaksın?
neyse yazdım yazdım sildim. siz 110 hp 307 ile 106 gtiyi geçin![]()
ha bide ankarada varsa stock rsi tüplü gtiyi gececek görüşelim 0506 262 57 02
senin tarzında yazmak istedim tekrar düzelttim cümlemi efendiliğimi bozmamak için.laf ile peynir gemisi yürümez.Ben 206 gti övme egosunda değilim.Zaten bu arabanın kapasitesi belli.Ama sen stock bir rsi ile 206 gtiye şaka yaparım dersen orda duracaksın arkadasım.
clionunn orjinali 1.8 105 bg civarında ki şuanda dynoya sok tekerlekde en kralı en fazla 70 75 bg verir. siz hala bu aracın 106-206 gtiyi gececegıne ınanıyosanız bence 2 kere düşünün. ayrıca corsa d ile 106 gtiye anca 5 km arkadan sellektör yaparsınız çok acık ve net. 106 gti madem işe yaramaz bi araba olarak görüyorsunuz büyütmememizi istiyosunuz yıl 2013 ve hala stock 106 gtiler vtileri ve muadili arabaları eziyo biraz mantık çercevesi içerisinde konuşun yaşınız benden büyük ama bu yazdıklarınızla sadece üstünüze güldürürsünüz.
Ug 206 yi satmasaydim gelnce denerdik bi tir boyu garanti veriyorum rsi adenemisligim var fazla fark oldu kirmizi arac beyaz jantli sislideydi 2sene once sinifim olmadigi icin video bile cekmemistim.
Isin ozu sariyerli kardeslerm rsi 206gti a 106gti a rakip olmasi imkansiz hayal kurmaya gerek yok. 206 gti hakknda bilgisi olmayan arkadaslar asagidaki stock oglu stock 60bin deki 206gti in neler yapabildgni izlemesini tavsiye ederim. http://m.youtube.com/CRUEL9
Corsa D 120 bg sana kısa öz şöle diyim sen eski nesil dizelle şimdiki dizeller arasında kalmıssın 10 yaşımdan beri araba üzerindeyim çocuklugumda maslak sanayide geçti
yani kalkıp bana 110 bg araç eski diye dnyo çıksaa 75 bg verir dersen güldürürsün kendine model eskidikce bg düşmüyor
(Konumuz bu deyil konun başlıgın altında sizden istenilen sadece konu hakkında yorumlarınız extra hakaret içerikli aşalıyıcı konuşmak deyil bizde burda konuşuruz
gerek yok bunlara sevmedim muhabbetler ben böle şeyleri arkadaş ortamında bile kullanmıyorum sevmiyorum herkezin bilgisi kendine kalkıp burda size inandırcam diye kendimi ispat edicem diye laf yarıştıramam kalp kırmıyalım konu kapansın lütfen konu hakkında yorum alalım laf olsun diye değil yani)
sen çok güvendiğin bi rsi al ankaraya gel dynoda 105 bg verirse ben bütün masraflarınızı ögrencı harclıgımla karşılamaya razıyım madem o kadar iddalısın ? bızdede corsa c 1.3 90 bg var arabanın nasıl oldugunu biliyorum merak etme. aracın eskimesiyle alakalı bi durum tabı bahsettıgın araba 90 küsür o arabanın canı kaç kere alınmıştır neyse sen fabrika cıkısıyla hala aynı sanıyosan o arabayı ben başka bişey demiyorum
Tekerlekde %30 civari kayip mumkun ama gereksz olms tabi 75fln 106da 120 ama tekerlekde 100 vereblr orasi tartisilir. Eski araclar 206vardir 100hp cikar baska bi 206 140 hp. Bi rsi 100 cikar dieri 125 deiseblr tabi kondisyonu onemli. 106gti gecms olablrsn kondisyonu kotudur seninki saglamdir.olmicak seyler dril ama saglikli denemelerde zor yani gecmen onu anlatmaya calsmis sanrm. Konu sapmasin madem ozelden yazion ben sana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)