User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: tt sorgu!!!

alphan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardesim arac benim 22 bin civari bir hasari var fakat dedigim gibi arac airbag bile acmamistir dogus oto iscilik ve parca fiyatlarina bir bakarsaniz kaskolu araclarin hasar halinde fiyatin nasil sisirildigini gorursunuz

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı renk aynı tt aynı bodykit li bir tt idi plakası açıktı sorgulamada 28k hasar çıkıyordu.Belki de başka bir araçtı aynı renk başka arabada var demekki kusura bakma yanlışlık olduysa.Yoksa hiçbirşekilde ticareti engelleme aracı kötüleme vs gibi bir durum düşünmedim.
    Bilmeden neden yazıyosun kulaktan dolma bılgılerı emınmıs bır sekılde lanse etmen cok yanlış bı davranıs ...
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

ambinte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mtahakorkmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aracı düşünüyorum bilgisi olan varmı + ve - leri nelerdir fiyatı normalmi kronik sorunları varmı vs. vs. yardımcı olursanız sevinirim...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07892959/detay
    Çok yeni bir dönemde araç aldım. Adaylarımdan biride bu araçtı. Hiç üşenmeden gidip gördüm aracı. Banada fotolar eski denmişti ama ilandaki ilk 2 resim şu andaki yeni resimleri. Zaten jant farkından anlarsınız.

Satan arkadaşta çok temiz ve bilinçli bir arkadaş. Benim bütçem uymadı ve almadım. Fakat bence araç temiz ve çok diri duruyor. Şahsi fikrimdir.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavi olan patlak.
    Alicak olsam su araci dusunurdum heralde kullanan da orta yaslarda birisiydi bakimli gorunuyo ara sira rastliyorum. Fiyat 95'lerden falan indi bikac gun once degistirdi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10338920/detay
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeden neden yazıyosun kulaktan dolma bılgılerı emınmıs bır sekılde lanse etmen cok yanlış bı davranıs ...
    Gördüğün gibi açıklama yaptım uzatma gereği neden? Okuyanlar sonraki attıgım mesajda yaptıgım açıklamayıda görücek..
    -Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
    (CEZA YEDİ)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence bir şeyler yazarken o araç sahiplerinin bu forumda olabiliceğini bir düşünelim ve her şeyi geçdim araç kazalı olabilir ağır hasar kaydı olabilir dünya hali olur.. ama yorumları kırmadan karşı tarafı rencide etmeden yazalım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ambinte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yeni bir dönemde araç aldım. Adaylarımdan biride bu araçtı. Hiç üşenmeden gidip gördüm aracı. Banada fotolar eski denmişti ama ilandaki ilk 2 resim şu andaki yeni resimleri. Zaten jant farkından anlarsınız.

Satan arkadaşta çok temiz ve bilinçli bir arkadaş. Benim bütçem uymadı ve almadım. Fakat bence araç temiz ve çok diri duruyor. Şahsi fikrimdir.
    teşekkürederim abi aracın hayırlıolsun buarada,

yıllardır öyle yada böyle araba sewdasının peşinde koşuyorum , öğrendiğim en önemli şeylerden biri kulaktandolma bilgilere inanmamak heleki otomobil işinde...

her makın alıcısı bulunur yada wardır, allah kime nasip etmişse 3 aşşağı beş yukarı onun olur. dünya malı dünyada kalır!

fotoları değiştirmedim ama değiştireceğim çünkü bana ilk sorulan jantlar duruyomu oluyo, ama o fotolar prof çekim we photoshopta war . çok beyendiğim için onları koydum gerçi yeni jantlarıyla olan fotolarda war ilanda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arabanin eski resmi olsa ne olur olmasa ne olur resim eski diye arabami alinmaz komik insanlar boswer abi dursunda ogun cem abiylede konustuk Rs6 larla efsaneydi senin araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürederim abi aracın hayırlıolsun buarada,

yıllardır öyle yada böyle araba sewdasının peşinde koşuyorum , öğrendiğim en önemli şeylerden biri kulaktandolma bilgilere inanmamak heleki otomobil işinde...

her makın alıcısı bulunur yada wardır, allah kime nasip etmişse 3 aşşağı beş yukarı onun olur. dünya malı dünyada kalır!

fotoları değiştirmedim ama değiştireceğim çünkü bana ilk sorulan jantlar duruyomu oluyo, ama o fotolar prof çekim we photoshopta war . çok beyendiğim için onları koydum gerçi yeni jantlarıyla olan fotolarda war ilanda.
    Fotoğraf konusuna çok takıldınız aracınızla ılgılı ıyı yada kotu bı yorumda bulunmadım çünkü bi bilgiye sahip değilim sade daha once gecen bır sorgulamada eskı fotoların oldugu soylenmıstı bende bunu sorgulayan arkadasa soledım bunda kasıcak pek fazla bı durum oldugunu sanmıyorum kı sızde eskı fotoları oldugunu soluyosunuz yanı problem yok
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arabanin eski resmi olsa ne olur olmasa ne olur resim eski diye arabami alinmaz komik insanlar boswer abi dursunda ogun cem abiylede konustuk Rs6 larla efsaneydi senin araba
    Soylemınız cok yanlıs bunu belırteyım en basta bunun komıklıkle ne alakası var ?? arac satılırken resım koymanın mantıgı nedır bı onu dusunun once sora bu yazdıgınız yazıyı dusunun ?? Bu arada bahsı gecen arac ıcın yzmıyorum bunu genel olarak soluyorum yanlıs anlasılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bahsi gecen samilin araci icin dedim arabada degisen kaza boya yoksa resim eski olmasinin anlami ne demistim baska arac icin degil siyah tt icin soyluyorum dediklerim sadece samilin araci icin. Baska arac icin soylemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğraf konusuna çok takıldınız aracınızla ılgılı ıyı yada kotu bı yorumda bulunmadım çünkü bi bilgiye sahip değilim sade daha once gecen bır sorgulamada eskı fotoların oldugu soylenmıstı bende bunu sorgulayan arkadasa soledım bunda kasıcak pek fazla bı durum oldugunu sanmıyorum kı sızde eskı fotoları oldugunu soluyosunuz yanı problem yok
    herkesten duyunca insan ister istemez sıkılıyo yoksa problem yok tabi

araba hatırı sayılır bir süredir ilanda zaten bir değişiklik lazım en azından yeni haliyle foto eklemeliyim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bahsi gecen samilin araci icin dedim arabada degisen kaza boya yoksa resim eski olmasinin anlami ne demistim baska arac icin degil siyah tt icin soyluyorum dediklerim sadece samilin araci icin. Baska arac icin soylemiyorum
    alphanım geçen cem abiyle görüştük volkları söyledim ona alphanla görüşüyoruz gel falan dedi , bi haftasonu ararım gideriz kafamda bişiler war

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen abi bi cekirdek alip gidelim

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mali kotulemek veya baskasi fiyat kirsin diye demiyorum malin fiyatini satici belirler isine gelen alir. Sadece duydugumu yazdim kesinlikle gordugumu degil. 22.000 trameri vardir olabilir sonucta yetkili yerde tamiri yapilmis. Hali hazirdaki e90 im ile bende kaza yaptim 18k trameri var kosiflerde de yapildi he satmaya kalksam fiyatini ona gore yazarim ancak arac hala sifir gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mali kotulemek veya baskasi fiyat kirsin diye demiyorum malin fiyatini satici belirler isine gelen alir. Sadece duydugumu yazdim kesinlikle gordugumu degil. 22.000 trameri vardir olabilir sonucta yetkili yerde tamiri yapilmis. Hali hazirdaki e90 im ile bende kaza yaptim 18k trameri var kosiflerde de yapildi he satmaya kalksam fiyatini ona gore yazarim ancak arac hala sifir gibi..
    Bu yazdıgınla ılk yazdıgın hıc ortusmuyor gercı sılmıssın ılk yazdıgını ama sankı olayı gormus sun gıbı yazmıstın ya ne se hadı carsın pazar olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)