üst baş alışverişi yapmaktan kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum, az ve öz almaya çalışıyorum, aldığım şeyin de uzun ömürlü olması önem arz ediyo haliyle :)
Printable View
Maison Zilli, découvrez l'univers Zilli et la collection été 2012 :)
En pahalı giyim markalarından biridir :) Bir önceki yorumumda ciddi değildim tabi :)
Arkadaşlar bir iki yıkamada rengi kaçmayan kot pantolon önerilerinizi bekliyorum bende.
Zara, Jack & Jones ve Tommy Hilfiger
Kot olarak senelerdir Mavi'nin kotlarını giyiyorum..Diğerlerinede pek bakmadım ama maviden çok memnunum..Levis'ta var bir tane ama öyle duruyor , oda iyi..
Sarar'dan bir kere aceleyle kot almam gerekmişti 6ayda pantalon iptal oldu..
mavi ve Levis iyidir. LTB den uzak durun 1 ay sonra kot eşofmana dönüşüyor :)
İstanbula geldiğinde Mavi'nin Bayrampaşa\Maltepoedeki fabrikasına bir uğra kesinlikle fikrin değişecek üztelik o kadar fazla para vermenede gerek kalmayacak
zara, bershka, pull and bear dan vazgeçmem.zara ilk sıradadır urunleri full kalite...
Kotta gas marka diyorum 10numara bn cok sevwrm ust bas olayini zara almayin kumasi kalitesi cok basit cabuk tuylnme cabuk renk atma var tshrtte polo garage lufian benetton cok iyi ayakkabida diesel onerirm eger spor birsey istyrsan gunlyk giymelik timberland ayakkabi mukemmel kalite..kovalski felan bunlar cabuk latliyo ..kot alirken kotu ince almayin leviste daha cok 506almaya cakisin kalin kumas ve cok saglam.
Bir markayi begeniyor olmak ile kalite farki ayrimini iyi yapin :)
Kot 501 yillardir degismezim eşim 3 yılda bikti artik başka bişey al diyo ust giyim damat twin birde hosuma giden tişört ler aliyorum nerden hoşuma giderse
Tshrt olarak marka takilmam ama bkirkoy de 2dukkn var ck hos tshrtler aliyrdm istiklaldefe ayni sekilde
Polo veya Koton
Bence yakışanı git markaya çok takma..
Gap'in kot pantalonlarıda güzel, ben gayet memnunum.
ankarada karanfilde hamur kent var stil ürünler var orda ;)
marka konusunu aşmak lazım çoğu markalı ürünlerden daha stil şeyler bulabilirsin
Birazdan biri cikip zilli, lv yada Gant tercih et diyecek diye korkuyorum :) Forumda da marka giymeyen yokmus vallahi :)
Koton 100 tl ye ariel sivi deteejan veriyor 38 lik 30 tl civari sanirsam:)
Kot pantolonda levis, gömlek ve cekette lufian tercih ediyorum.
Örgü kazaklarda da kotonda güzel şeyler oluyor.
Bende biraz takıntılıyım. loft dan 1 tane pantolon hediye geldi. şansa güzel çıktı 1 sene yıpranmadı. o gazla gidip lofta pantolon baktım hiçbir şey beğenemeden çıktım :) levis devam.
spor cekette lufian öneririm kotondan çok daha iyi ve daha uzun ömürlü.
hem mağaza ve reyon konsepti de renk tamamlamak için kolaylık sağlıyor. uyumlu ve yakın renk tonlarını aynı standa koyuyorlar. altına pantolon içine gömlek bakarken zorlanmıyorsunuz.
http://www.lufian.com.tr/News/LufianBatman.jpg için Google Görsel Sonuçları
gibi
conan marka bir kot almıştım kendime 15 sene önce. balık tutmaya giderken falan hala kullanıyorum banamısın demedi. kilodan dolayı üst düymeyi iliklemiyorum ama o da benim kusurum :)
ZARA Men ya da Youth deneyebilirsin ...
Koton da güzel ama el değiştirmiş, tasarım, malzeme bozulmuş diye duydum...
Mavinin marcusu giyiyorum bu ara bende mavinin takintisi vardir yururken pacalarima bakarim
Hep:D levis falan denedim ama yakismadigini dusunmusumdir hep marcus alim hep aynisindan bi kactane var
T shirt hosuma giden her yerden aliyorum mavi adidas hollister tommy ne vardi baska netten yurt disindan bakiorum hep kirlenio yaglanio uzuluyorum :)
pull & bear
zara
bershka
diesel
çoğu markayı denemiş biri olarak son zamanlarda colin's ten alıyorum kot pantolonları gerçekten güzel kesim olarakta kalite olarakta tavsiye ederim
Ltb nın kotlarıda rahat ve güzel duruyor.. Tavsiye ederim .
Ciddi derecede giyim merakim var . Hatiri sayilir markalarin hepsini denedim sayilir ve sonuc kotta Armani ve hollister en iyileri . Kazak, tshirt lacoste, gomlek guess mont ise nautica .Ayakkabilar adidas marathon 10 renk renk 4-5 cift aldim asiri rahatlar. Bunlar harici genelde hicbiryerden birsey almiyorum . Burada oldukca uygun fiyatli markalar bunlar yanlis anlasilmasin ama Tr de ne kadarlar haberim yok .
Kot ; diesel (3 sene önce dieselden aldığım kotu hala giyiyorum taş gibi), beymen club , energy, armani (armani indirim zamanını yakalarsam affetmem)
biraz fiziki yapıyla falan da alakalı abi, ben ne zaman maviden kot alsam paçalar paramparça olmuştur :) bir de bi yerlerinden potluk yapar bende hep mavinin kotları, levis direk cuk benim bedene boya 34-34 :D o yüzden levis tercih ediyorum daha çok ama uygun fiyatlı diyen olursa lee de tavsiye ederim kotta, hatta benim bi kotun aynısını bulsam tekrar alıcam yarın :)
marka olsun takıntım yoktur, yakıştığını düşündüğüm ve beğendiğim herşeyi alırım ki genelde zor olan kısım o beğeni olayı zaten bende :D
Efor magzasına gidiyorsun.Bedenler kalıplar slim fit normal fitte var.Spor klasik şık ve modaya uygun bir şekilde tarzını yaratıyorsun kardeşim.