genelde colins kot giyiyorum dar paçalı modeller ama 1 sene sonra dizden yırtılıyor :) bershka ve pull and bear da güzel şeyler var
Printable View
genelde colins kot giyiyorum dar paçalı modeller ama 1 sene sonra dizden yırtılıyor :) bershka ve pull and bear da güzel şeyler var
Valla kot konusunda bişey diyemicem hayatım boyunca şuan mevcut olanlarla birlikte toplam 5-6kotum falan olmuştur :D (sevmiyorum giyinmeyi)
En son 2tane H&M'den aldım.Hala da onları giyiniyorum'2side aynı model aynı renk:D' aynı rahatlıkta. :o 2sene oldu sanırım herhangi bir yıpranma yok :)
Tshirt vs konusuna gelirsek ;
Bershka(cabuk soluyo renkler bilginize)
Pull & bear (fiyat kalite oranı güzel)
Zara (çabuk tüylenmese de kumaşı bi garipleşiyo-'üründen ürüne deişiyo gerçi')
Jack&Jones (valla deli memnunum hem ucuz hem cıvılcıvıl herşey'birtek uyuz olan yanı Reklam yüzü gibi kocaman J&J yazılarıyla gezmek.:D')
Pazar collection(alayına gider,bazen sezon sonu birçok güzel ürün yakalamak mevcut,iyi kalitesi de olan var 1yıkamayla toz bezi olanı da var,ama risk almaktansa zaten üstte yazdıgım markalarda sezonda/sezon sonunda 9-50lira arası ürün alabiliyosunuz)
Mont vs olarak
SpringField var burda montlar genelde ordan,aşırı memnunum.
Anapurna keza öyle deli memnunum tek kotu yanı aşırı terletiyo(bide ağırlar:D)
Normal gezme tozmalık mont nerden denk gelirse Koton Mudo vs alınabilir.Mudodan aldıgım 2003teki montum hala taş gibi bilginize:D
Kot değilde kanvas pantelon kot pantelon :p kanvas pantalon için
Mudo tek geçerim.
diceklerim bu kadar.
Ayakkabı olayına ufaktan değineyim,kalitesiz almayında hangi marka alırsanız alın.
+ ekleme yapıyım
zara ürün isteği olana yardımcı olabilirim :D
tr'de yeni sezon olan ürünleri ben burda sezon sonu olarak alıyorum :D
tr'de hırka(örme) 150 ise burda 30lira
gömlekler 5milyon :hehe:
mont/pardüse vs 50-70milyon vs :D :hehe:
kombine giyinmek ilk tercihim marka 2. sırada
Sadece jack&jones giyerim tavsiye ederim
Ist'da orjinal hesapli Armani nerden alabilirim ? Imitasyon degil ama yurtdisindan orjinal getirip satan dukkanlar icinde..
Flood yapmaktan ne zaman vazgeçeceksin diye merakla bekliyorum. :) Bu kaçıncı 3lü salto. :)
t-shirt olarak pek takıntım yok aslında, görüp beğendiğimi alırım. Sweatshirt, gömlek ve pantolon konusunda ciddi sıkıntım var, ya beğenemiyorum ya da beğendiğim üzerimde istediğim gibi durmuyo. En son Dockers'tan hediye gömleği değiştirmeye gittim, bedeni küçük gelmişti, çok sevdiğim birinden hediye geldiğinden sadece bedenini değiştirdim. Arkadaş, M omuz hariç cuk oturuyo, L omuzları anca kurtarıyo ama alt taraf resmen büyük, M ile hareket etmem ha gayret imkansız, ya da gömlek patlayacak, mecbur L aldım, gömlek de duruyo öyle, giyemiyorum. Kilo da verince omuz geniş kaldı alt tarafa göre.
Kalite olarak tişört konusunda kendi deneyimlerim, Pull&Bear tasarım ve kesim olarak tam istediğim gibi ama çok çabuk haşat oluyo. Zara'nın belli bir kalite standardı malesef yok, iş şansa kalmış durumda, çok kaliteli de çıkabiliyo, 2 gün sonra saçma sapan bir hal de alabiliyo ki bayan tarafında da durum böyle, şimdiye kadarki bütün kız arkadaşlarım zara hastasıydı hepsi de aynı şeyden dert yanıyodu. Levi's'ın tişörtleri de ömürlük, te ortaokulda aldığım tişörtü hala giyebiliyorum, keza Dockers da öyle. Mudo da gayet sağlam. Eskiden Chevignon vardı, o da taş gibiydi. Nike Adidas zaten hepimizin söylediği ve bildiği gibi sağlamlar. No Fear tişörtlerim de hiç bozulmadılar. Bir de Tchibo'nun giyim kuşam döneminde üstünüze uydurabildiğiniz bir şey olursa kaçırmayın.
diesel'in ankarada outlet'i varmı ??? diesel pahalı kaçar ama giyim tarz olacaksa avva'yı tek geçerim,olmassa damat ya da u.s polo ama avva tarz olacaksa :)
tommy ve lacoste'un outlet mağazaları acity'de var, lacoste direk lacoste olarak değil de occasion'ın içinde acity'de.