Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Varsa yoksa salpa(salı pazarı collection)![]()
Kıyafete para harcamam ben yav. Nası olsa eskiyor, yıpranıyor. Misal 4 sene önce Leke Jeans'ten pantolon aldım 15 TL'ye taş gibi çıktı. Hala giyiyorum![]()
Türk markaları da yabancı markalar gibi fiyat politikası benimseseler keşke... Ralph Lauren'in ebay'deki resmi dükkanındaki fiyatlara bi bakın, sonra anavatanı dışındaki fiyatlarına. Bizim yerli markalar nedense yurtdışında Türkiye'den daha ucuzlar. Halbuki asıl pazarlarının burası olması gerekir. Anavatanını elinde tutamazsan yurtdışında tutunmanın o kadar da anlamı yok bence.
öyle işte.
Cins adamım ben biraz, kalabalıkta alışveriş edemiyorum, dükkanın rahat ve sakin olması lazım. Gerekirse 20 farklı model deneyecem, düşünecem karar verecem. Haftaiçi akşam veya haftasonu sabah giderim zaten alışverişe. Dükkan kalabalıksa içeri bile girmem, o derece.
öyle işte.
O zaman Lacoste'tan aşağı giyinmeyeceksin. Her şubesi sakin sayılır. Sakin olmasa bile cebine 300TL koyan gelip alışveriş yapamaz. İstinye Park-Erenköy mağazaları sakin oluyor haftasonu değil tabi. Ya da harbi paraya kıyacaksın evine model getirteceksin![]()
Gent'i de bir dene istersen.
Yav ben ltb aliyordum genelde gecen kotton dan aldim 80 e hosuma gitti modeli oda guzel.ltb ise iki senedir giyorum saglam cikti.200 falan cok garip geliyor bana kota vermek![]()
He bu arada. Kimseye söylemeyin sadece forum bilsin.Koton'dan ekstra indirim sağlayabilirim. Çok beğendiğiniz bir ürün olursa haber sallayın yeter
![]()
ayıptır söylemesi şu an da üstümde olan Levi's 501'imi 9.5 sene oldu alalı, hala daha sağlam, sökülme, yırtılma vs. gibi sorunları yok. Tek sıkıntım ben bi 22 kilo verdim, bi enteresan duruyo üstümde, büyük olduğunu belli ediyo gibi geliyo bana. Alırken de 130 milyon saymıştım. Fiyat/fayda endeksi yüksek bence.
öyle işte.
Levis, özellikle 501 kesinlikle parasını hakeder.
Ben de başka kot giyemem. Başka markayı bırak başka model bile yakışmıyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Haklısın üstad da sıkıldım işte, 501, 503, 506, 507, 508, 509 ve engineered serisinin tamamını en az bir defa eskittim, hele engineered'ın 001 olması lazım, bir modelinden şu an dolapta 3 renk yanyana asılı duruyo, ikisi giyilecek halde değil, biri sağlam. Belki derdimi daha iyi anlatır bu açıklama![]()
öyle işte.
iş dışında hep spor giyinirim bu yuzden
dolabım tişortten eşofmandan geçilmiyor çorabıma kadar hepsi adidas başka markaya pek gidip bakmam birşeye ihtiyacım olduğu zaman tek mağazaya girer orda ihtiyacım olanı bulur alır çıkarım
2. olarak yazlık şort ozellikle quicksilverden alıyorum modelleri hoşuma gidiyor ve rahat
buların dışında dockers gerçekten giydiğim en rahat klasik pantalon diyebilirim
başkada zaten pek mağaza gezmeyi sevmediğimden alışveriş yapmam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)