Maison Zilli, découvrez l'univers Zilli et la collection été 2012
En pahalı giyim markalarından biridirBir önceki yorumumda ciddi değildim tabi
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Arkadaşlar bir iki yıkamada rengi kaçmayan kot pantolon önerilerinizi bekliyorum bende.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Kot olarak senelerdir Mavi'nin kotlarını giyiyorum..Diğerlerinede pek bakmadım ama maviden çok memnunum..Levis'ta var bir tane ama öyle duruyor , oda iyi..
Sarar'dan bir kere aceleyle kot almam gerekmişti 6ayda pantalon iptal oldu..
mavi ve Levis iyidir. LTB den uzak durun 1 ay sonra kot eşofmana dönüşüyor![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
İstanbula geldiğinde Mavi'nin Bayrampaşa\Maltepoedeki fabrikasına bir uğra kesinlikle fikrin değişecek üztelik o kadar fazla para vermenede gerek kalmayacak
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Kotta gas marka diyorum 10numara bn cok sevwrm ust bas olayini zara almayin kumasi kalitesi cok basit cabuk tuylnme cabuk renk atma var tshrtte polo garage lufian benetton cok iyi ayakkabida diesel onerirm eger spor birsey istyrsan gunlyk giymelik timberland ayakkabi mukemmel kalite..kovalski felan bunlar cabuk latliyo ..kot alirken kotu ince almayin leviste daha cok 506almaya cakisin kalin kumas ve cok saglam.
www.honda-tech.com
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Kot 501 yillardir degismezim eşim 3 yılda bikti artik başka bişey al diyo ust giyim damat twin birde hosuma giden tişört ler aliyorum nerden hoşuma giderse
Tshrt olarak marka takilmam ama bkirkoy de 2dukkn var ck hos tshrtler aliyrdm istiklaldefe ayni sekilde
www.honda-tech.com