User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: üst baş marka tavsiyesi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi derecede giyim merakim var . Hatiri sayilir markalarin hepsini denedim sayilir ve sonuc kotta Armani ve hollister en iyileri . Kazak, tshirt lacoste, gomlek guess mont ise nautica .Ayakkabilar adidas marathon 10 renk renk 4-5 cift aldim asiri rahatlar. Bunlar harici genelde hicbiryerden birsey almiyorum . Burada oldukca uygun fiyatli markalar bunlar yanlis anlasilmasin ama Tr de ne kadarlar haberim yok .

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kot ; diesel (3 sene önce dieselden aldığım kotu hala giyiyorum taş gibi), beymen club , energy, armani (armani indirim zamanını yakalarsam affetmem)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mavinin marcusu giyiyorum bu ara bende mavinin takintisi vardir yururken pacalarima bakarim
    Hep levis falan denedim ama yakismadigini dusunmusumdir hep marcus alim hep aynisindan bi kactane var

T shirt hosuma giden her yerden aliyorum mavi adidas hollister tommy ne vardi baska netten yurt disindan bakiorum hep kirlenio yaglanio uzuluyorum
    biraz fiziki yapıyla falan da alakalı abi, ben ne zaman maviden kot alsam paçalar paramparça olmuştur bir de bi yerlerinden potluk yapar bende hep mavinin kotları, levis direk cuk benim bedene boya 34-34 o yüzden levis tercih ediyorum daha çok ama uygun fiyatlı diyen olursa lee de tavsiye ederim kotta, hatta benim bi kotun aynısını bulsam tekrar alıcam yarın

marka olsun takıntım yoktur, yakıştığını düşündüğüm ve beğendiğim herşeyi alırım ki genelde zor olan kısım o beğeni olayı zaten bende

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efor magzasına gidiyorsun.Bedenler kalıplar slim fit normal fitte var.Spor klasik şık ve modaya uygun bir şekilde tarzını yaratıyorsun kardeşim.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde colins kot giyiyorum dar paçalı modeller ama 1 sene sonra dizden yırtılıyor bershka ve pull and bear da güzel şeyler var

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Valla kot konusunda bişey diyemicem hayatım boyunca şuan mevcut olanlarla birlikte toplam 5-6kotum falan olmuştur (sevmiyorum giyinmeyi)
    En son 2tane H&M'den aldım.Hala da onları giyiniyorum'2side aynı model aynı renk' aynı rahatlıkta. 2sene oldu sanırım herhangi bir yıpranma yok

Tshirt vs konusuna gelirsek ;

Bershka(cabuk soluyo renkler bilginize)

Pull & bear (fiyat kalite oranı güzel)

Zara (çabuk tüylenmese de kumaşı bi garipleşiyo-'üründen ürüne deişiyo gerçi')

Jack&Jones (valla deli memnunum hem ucuz hem cıvılcıvıl herşey'birtek uyuz olan yanı Reklam yüzü gibi kocaman J&J yazılarıyla gezmek.')

Pazar collection(alayına gider,bazen sezon sonu birçok güzel ürün yakalamak mevcut,iyi kalitesi de olan var 1yıkamayla toz bezi olanı da var,ama risk almaktansa zaten üstte yazdıgım markalarda sezonda/sezon sonunda 9-50lira arası ürün alabiliyosunuz)

Mont vs olarak

SpringField var burda montlar genelde ordan,aşırı memnunum.
    Anapurna keza öyle deli memnunum tek kotu yanı aşırı terletiyo(bide ağırlar)
    Normal gezme tozmalık mont nerden denk gelirse Koton Mudo vs alınabilir.Mudodan aldıgım 2003teki montum hala taş gibi bilginize

Kot değilde kanvas pantelon kot pantelon kanvas pantalon için

Mudo tek geçerim.

diceklerim bu kadar.
    Ayakkabı olayına ufaktan değineyim,kalitesiz almayında hangi marka alırsanız alın.

+ ekleme yapıyım

zara ürün isteği olana yardımcı olabilirim

tr'de yeni sezon olan ürünleri ben burda sezon sonu olarak alıyorum

tr'de hırka(örme) 150 ise burda 30lira
    gömlekler 5milyon
    mont/pardüse vs 50-70milyon vs
    - K -

________
    Dr.Ecu

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu bazılarımıza son derece saçma gelebilir ama ciddi yardımca ihtiyacım olan bir husus. Kılık kıyafet konusunda son derece dar görüşlü bi adamım, belirli markaların belirli dükkanları dışında pek üstüme başıma bir şey almam. Sorunum ise şu, kendimi bildim bileli Levi's kot giyiyorum, son derece sağlam, eskimiyo, kolay kolay yırtılmıyo vs. Wrangler denedim, 1 sene olmadan haşat oldu aldığım kot. Yeniden kot pantolon almam lazım ancak Levi's'ın vücut yapıma uygun bütün modellerini bir kaç farklı rengini eskittim ve sıkıldım. Kolay kolay haşat olmayacak, Levi's kadar ya da yakın sağlamlıkta hangi markayı önerirsiniz? Fiyat olarak da 180-200'ü geçmesin, daha pahalı bişey görünce, arabaya şunu yaparım, diyip vazgeçiyorum
    dizel outlet den jeans lab ın 300e sattıgı kotu u git 150 ye al.sonra bana dua edersin pm den bekliyorum

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kombine giyinmek ilk tercihim marka 2. sırada
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

gokhan_205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece jack&jones giyerim tavsiye ederim
    ///Peugeot Sport
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 ya fena attım kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ist'da orjinal hesapli Armani nerden alabilirim ? Imitasyon degil ama yurtdisindan orjinal getirip satan dukkanlar icinde..

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kot konusunda bişey diyemicem hayatım boyunca şuan mevcut olanlarla birlikte toplam 5-6kotum falan olmuştur (sevmiyorum giyinmeyi)
    En son 2tane H&M'den aldım.Hala da onları giyiniyorum'2side aynı model aynı renk' aynı rahatlıkta. 2sene oldu sanırım herhangi bir yıpranma yok

Tshirt vs konusuna gelirsek ;

Bershka(cabuk soluyo renkler bilginize)

Pull & bear (fiyat kalite oranı güzel)

Zara (çabuk tüylenmese de kumaşı bi garipleşiyo-'üründen ürüne deişiyo gerçi')

Jack&Jones (valla deli memnunum hem ucuz hem cıvılcıvıl herşey'birtek uyuz olan yanı Reklam yüzü gibi kocaman J&J yazılarıyla gezmek.')

Pazar collection(alayına gider,bazen sezon sonu birçok güzel ürün yakalamak mevcut,iyi kalitesi de olan var 1yıkamayla toz bezi olanı da var,ama risk almaktansa zaten üstte yazdıgım markalarda sezonda/sezon sonunda 9-50lira arası ürün alabiliyosunuz)

Mont vs olarak

SpringField var burda montlar genelde ordan,aşırı memnunum.
    Anapurna keza öyle deli memnunum tek kotu yanı aşırı terletiyo(bide ağırlar)
    Normal gezme tozmalık mont nerden denk gelirse Koton Mudo vs alınabilir.Mudodan aldıgım 2003teki montum hala taş gibi bilginize

Kot değilde kanvas pantelon kot pantelon kanvas pantalon için

Mudo tek geçerim.

diceklerim bu kadar.
    Ayakkabı olayına ufaktan değineyim,kalitesiz almayında hangi marka alırsanız alın.

+ ekleme yapıyım

zara ürün isteği olana yardımcı olabilirim

tr'de yeni sezon olan ürünleri ben burda sezon sonu olarak alıyorum

tr'de hırka(örme) 150 ise burda 30lira
    gömlekler 5milyon
    mont/pardüse vs 50-70milyon vs
    ey maşşallah guideline oldu bu, çok teşekkür ederim
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel outlet den jeans lab ın 300e sattıgı kotu u git 150 ye al.sonra bana dua edersin pm den bekliyorum
    Diesel outlet Ankara'da nerde var?
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mavinin marcusu giyiyorum bu ara bende mavinin takintisi vardir yururken pacalarima bakarim
    Hep levis falan denedim ama yakismadigini dusunmusumdir hep marcus alim hep aynisindan bi kactane var

T shirt hosuma giden her yerden aliyorum mavi adidas hollister tommy ne vardi baska netten yurt disindan bakiorum hep kirlenio yaglanio uzuluyorum
    Mavinin kot kesimlerini bi sevemedim gitti. Hoş, en son kot almaya çıktığımda şimdiki halimden en az 15 kilo fazlam vardı, hiç bir şey de beğenemeyip kös kös eve geri dönmüştüm. Tekrar bi bakarım, teşekkür ederim
    öyle işte.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flood yapmaktan ne zaman vazgeçeceksin diye merakla bekliyorum. Bu kaçıncı 3lü salto.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t-shirt olarak pek takıntım yok aslında, görüp beğendiğimi alırım. Sweatshirt, gömlek ve pantolon konusunda ciddi sıkıntım var, ya beğenemiyorum ya da beğendiğim üzerimde istediğim gibi durmuyo. En son Dockers'tan hediye gömleği değiştirmeye gittim, bedeni küçük gelmişti, çok sevdiğim birinden hediye geldiğinden sadece bedenini değiştirdim. Arkadaş, M omuz hariç cuk oturuyo, L omuzları anca kurtarıyo ama alt taraf resmen büyük, M ile hareket etmem ha gayret imkansız, ya da gömlek patlayacak, mecbur L aldım, gömlek de duruyo öyle, giyemiyorum. Kilo da verince omuz geniş kaldı alt tarafa göre.

Kalite olarak tişört konusunda kendi deneyimlerim, Pull&Bear tasarım ve kesim olarak tam istediğim gibi ama çok çabuk haşat oluyo. Zara'nın belli bir kalite standardı malesef yok, iş şansa kalmış durumda, çok kaliteli de çıkabiliyo, 2 gün sonra saçma sapan bir hal de alabiliyo ki bayan tarafında da durum böyle, şimdiye kadarki bütün kız arkadaşlarım zara hastasıydı hepsi de aynı şeyden dert yanıyodu. Levi's'ın tişörtleri de ömürlük, te ortaokulda aldığım tişörtü hala giyebiliyorum, keza Dockers da öyle. Mudo da gayet sağlam. Eskiden Chevignon vardı, o da taş gibiydi. Nike Adidas zaten hepimizin söylediği ve bildiği gibi sağlamlar. No Fear tişörtlerim de hiç bozulmadılar. Bir de Tchibo'nun giyim kuşam döneminde üstünüze uydurabildiğiniz bir şey olursa kaçırmayın.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flood yapmaktan ne zaman vazgeçeceksin diye merakla bekliyorum. Bu kaçıncı 3lü salto.
    gördükçe yazıyorum, dikkat ederim bundan sonra. Kusura bakmayın noolur, çoklu alıntı yapmaya alışamadım hala
    öyle işte.

ufuk_AEB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diesel'in ankarada outlet'i varmı ??? diesel pahalı kaçar ama giyim tarz olacaksa avva'yı tek geçerim,olmassa damat ya da u.s polo ama avva tarz olacaksa
    olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!

b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tommy ve lacoste'un outlet mağazaları acity'de var, lacoste direk lacoste olarak değil de occasion'ın içinde acity'de.
    öyle işte.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuk_AEB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diesel'in ankarada outlet'i varmı ??? diesel pahalı kaçar ama giyim tarz olacaksa avva'yı tek geçerim,olmassa damat ya da u.s polo ama avva tarz olacaksa
    Us Polo 'nun ucuz modelleri Lcw vb markalar gibi herkesin üzerinde, yeni sezon ürünleri için ise komik rakamlar istiyorlar.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)