Çok net bir şekilde t.şak geçiyor merhumun başında.. Telafuzu özürü yok böyle birşeyin. Umarım görevinden men edilir !
.
Allah rahmet eylesin.. Ama 1 derse girmesen ne olur, o yağışta ve Şile yolunun herhangi bir yerinde hava kuruyken bile yerler toz, toprak, çamur kalıntısından ötürü yeterince tehlikeli / kaygan.. Yazık olmuş, Allah yakınlarına sabır versin..
ALLAH rahmet eylesin çok üzücü bir durumALLAH günahlarını affetsin..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Kardeşim zaten ben hiç vermedim.. Asıl medyanın yalan söylediği kısmın bu olduğunu örneklendirdim. Kamuoyuna açıkladıysa biz neden bilmiyoruz, kaldıki açıkladı ve 5 gün boyunca yerel yayında defalarcada özür dilese insanın affedeceği birşey değil. Onuda geçtim ne kansız vicdansızmış ya.. Kendi evladına yapsalar napardı çok merak ediyorum, zaten bir ailenin ocağına alev düşmüş sen iyice yelliyosun..![]()
ig: erayender
or.spu cocugu ya ne kadar sinirlendim ve üzüldüm Allah rahmet eylesin![]()
Evladının okuduğunun mutluluğunu yaşayan bir anne baba için okul yolunda hayatını kaybettiğini öğrenme.. Yada kısaca evlat acısı sanırım anne baba ıcın acıların en büyüğü![]()
DR. OWL
Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin..
Astsubayın hareketine de gelince bende bir askeri personel evladı olarak o hareketi yapan adamı kınıyorum nasıl bir adiliktir bu böyle. Böyle kalitesiz insanlar yüzünden bu mesleğinde halkın gözünde hiç bir itibarı kalmadı..
Arkadaşlar düşündükçe kuduruyorum tekrar tekrar ya..
Arkadaşlar buarada haber FOX TV Ana Haber'inde verilmiş.. Astsubayın şakası diye..
Saat 18:45 te tam o haber geçmekte bakabilirsiniz..
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv
Linkten saat 18:44 ü seçip 18:46 ya kadar izleyebilirsiniz..
inşallah evladı başında kalırda görürüm ben onu ozaman gülüyomu ? allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Arkadaşlar #jandarmayıkınıyorum tag i ile twitterdan yazalım lütfen şu herifin adiliğini..
Kardesim basınız sagolsun bende sile yolunda en yakın arkadasımı kaybettım oda Isık unide okuyodu oranın ne jandarması nede polisi bi ise yarar solencek bsey yk Allah rahmet eylesın
valla kesinlikle yanlış anlaşılmayı istemem, ben sadece şuanda okuldaki topluluktan gelen mesajı burda paylaştım. Benim jandarmaya yada orduya karşı bi antipatim yok, sadece ses duyurmak için, sadece o Astsubayı kınadığımızı o tag ile duyurmuşlar, benim yapabilcek bişeyim yok zaten twitter hesabımda yok gramda anlamam twitter kullanmaktan, benimde ailem asker kökenli ama asker var asker var.
Hepsinde demek yanlış olur ama bircok astsubayimiz vicdan denilen unsurdam mahrumlar insan hic tanimasa bile gözleri dolar adam gülüyo resmen çok yazık
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)