Arkadaşlar, abilerim, Şile'de Işık Üniversitesi'nde okuduğumu daha öncede paylaşmıştım. Bu sabah neyazıkki çok kötü bi haber alarak okulumuz sarsıldı. Arkadaşlarımız sabah okula gelirken okula 5-6 km kala Şile otobanında ağır trafik kazası geçirdiler ve 2 yaralı 1 ölü şeklinde sonuçlandı. Ölen arkadaşım Akif Ersu'ya Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum, diğer 2 arkadaşımızada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu kaçıncı aynı sebepten kaybımız oldu artık dursun !
Arkadaşımız Üniversitemizde Hazırlık okumaktaydı ve son kasa beyaz Ford Focus aracı vardı (41 TH 348).
Konuyu açmaktaki sebebim, burdan tekrar tekrar aynı mesajı göndermek.. Lütfen hız yapmayalım, ne kendimize, ne sevenlerimize, nede başkalarına sebep olmayalım, bu acıyı yaşatmayalım. Bugün Akif arkadaşımız yaklaşık 150 km hızla sol şeritte ilerlerken önündeki arabayı sağından geçmek için, sol şeritten sağ şeride geçiş yaptı fakat yol o sırada sola dönen bi virajdı ve kontrolü kaybederek emniyet şeridi tarafındaki banketten zıplayıp takla atarak bu talihsiz kazayı yaşadı. Yerler yağmurlu ve inşaatlı (bilirsiniz Şile yolunun tadilatı bitmez) olduğundan çamurluydu, işin dahada kötüsü arkadaşımızın "EMNİYET KEMERİ" takılı olmadığından camdan uçtu.. Diğerlerinin kemerleri takılı olduğundan kaş açılması gibi şeylerle atlattılar.
Lütfen emniyet kemeri takmaktan çekinmeyelim ve hız yapmayalım, enazından sevenlerimizi ve sorumluluklarımızı unutmayalım. Gittiğimiz yoldan; dönüşümüzü bekleyenlerin, yolumuzu gözleyenlerin, akılları bizde kalanların olduğunu unutmayalım.
" Bu arada videoda 0:08 saniyedeki ASTSUBAY'ın yaptığı iğrenç hareketide KINIYORUM, inşallah yolu okulumuza düşer birgün.. "
Derse yetişmek isterken ölüme gitti - Sabah Web TV - 28 Şubat 2013