Kız arkadaşlarım kendisinden hoşlanmazYakın arkadaşlarımıda arabama olan fanatikliğimle kaybettiğim bişeydir. He umrumdamı asla
100 metre ilerdeki arkadaşıma bile onunla gidiyorum
Eğer bi aktivite varsa ama arabayla gidilemiyorsa orayada gitmiyorum
![]()
Kız arkadaşlarım kendisinden hoşlanmazYakın arkadaşlarımıda arabama olan fanatikliğimle kaybettiğim bişeydir. He umrumdamı asla
100 metre ilerdeki arkadaşıma bile onunla gidiyorum
Eğer bi aktivite varsa ama arabayla gidilemiyorsa orayada gitmiyorum
![]()
ig: erayender
İlk arabamın boyasında güneş yanıkları vardı. Ona rağmen min. 2 günde bir yıkadığım için, tüm arkadaşlarımdan deli damgası yediğim doğrudur.
Tır ın işi olmadığı zamanlar saatlerce Tır yıkadığım ve 6 lastiğine de parlatıcı sürdüğüm de doğrudur. Peder de deli gözüyle bakmaya başladı.
Guzel gözükmesine bakımlı olmasına dikkat ederim. Periyodik uygulamaları hep daha onceden hallettiririm. Sonuçta hergün tepesindeyim. Cogu zaman kıyafetiniz gibi oluyor. Guzel gözükmesi sart. Bir araçtan ötedir. Ona da para ayırırım ama abartmam.
geçende tamponu yanasırken dalgınlıkla kaldırama vurdum marşpiyelle tampon boyası gitti çatladı o aralarda nakit sıkıntım vardı sabah telefonumu sattım boyattım bilmem anlatabildim mi ?![]()
Araba yeri geliyor çok önemli bir ihtiyaç oluyor acil durumda, yeri geliyor kolun kanadın en güzel ulaşım aracın oluyorAllah kimseyi arabasız bırakmasın..
Herşey den önce arabayı çektiğim yerin güvenliği önemli benim için.
Arabayı park ederim bütün kapıları kontrol ederim.
evde cam dan takip ederim.
Etrafında kedi varsa kovalarım.Çocuklarda dahil.
Bilgisayarda jant photoshop u yaparım.Kısacası ben arabamı seviyorum ya![]()
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
ilk arabama felaket değer veriyordum.. daha sonraki hiçbiri pek bir anlam ifade etmedi, hatta bakım paralarına bile küfür ede ede veriyordum hala veriyorumama bir gün istediğim bmw ye sahip olabilirsem işler tamamiyle değişebilir
![]()
.
yaşama sebebim
STİ
sanayiler kapanırsa gece kulupleri ve kafelerde erkek patlaması yaşanır diyorum dahada birşey demeye gerek görmüyorum anlayan anlar![]()
![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)