En çok rahatlamamı sağlayan şey şu hayattaki, özellikle de abuk subuk stresli geçen mesai günlerinden sonra. Boş yolda bi 1-2-3 hatatata duydum mu dert tasa kalmıyor![]()
En çok rahatlamamı sağlayan şey şu hayattaki, özellikle de abuk subuk stresli geçen mesai günlerinden sonra. Boş yolda bi 1-2-3 hatatata duydum mu dert tasa kalmıyor![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Dededen kalma hastalık benimkisi; Hayatının son 7 senesi yatalak gecti o cok sevdiği kırmızı 72 model w112 sinı bize yıkatıp kapının önüne cektirirdi. Tekerlekli sandalyesi ile karşısına geçip Türk kahvesi eşliğinde Samsun sigarasını ateşler öylece arabasını izlerdi. Bakımları eksiksiz olur, yansanayi parça asla taktırmazdı. Benzin shell den akıl kelden alınırdıçocukluğum boyle bir adamın yanında gecti araba konusunda hastalığım kendisinden kalmadır. Tek farkımız benim japoncu olmamdir..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Erkekleriçin arabalarının herşeyi olması normalde bayanlar için sıkıntı...Ben kendi şahsi bakımıma hiç para harcamıyorum/harcayamıyorum çoğu zaman.Maniküre-pediküre gitmiyorum arabamı yıkatıyorum...
Benimiçin en büyük sıkıntı bu :S Bide bazı arkadaşlarım var çevremde mal kıymeti bilmeyen,onlarıda arabama bindirmek gelmiyo içimden...Oda işin manevi boyutu...Bide km çok yapmasın diye genelde otoparka bırakıp yürüyorum falanKomik komik takıntılar yarattı bende...
Dışarda felaket yağmur yağdığı halde yıkatmak ( yıkamacının yağmur yağdığı için lastik parlatıcı sürmüyorum dediğinde sen sürt kirlinecekse bile temiz temiz kirlensin demek , Kar yağdığında evin önü dar olduğundan eve uzak olan sakin bir otoparka koyup eve karda yürüyerek gitmek , arabayı kiltedikten sonra arkana dönüp sanki sevdiğinden ayrılıyosun gibi dönüp dönüp bakmak , mazotunu shell'den almak için 4-5 km uzağa gitmek ora , dolanıp dolanıp park alanlarında en sakin yeri bulmak biri açıp kapımıza gamze yapmasın diye , yemekten sonra keyf sigarasını soğukta aşşağı inip içmek , küllüğünde çiçek olması , çizildiği an amaaan birşey olmazzz dünya malı demeyipte içinin cız etmesi morelin bozulması kız arkadaşının bana birşe olsa bu kadar üzülmezsin ne kıymetli araban varmış demesi , çukurlara girmemek en temiz en düzgün yolları özen göstererek seçmektir![]()
sahip olduğum en güzel hobim![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Yaptığım bakımlarla orantılı beni güvenli bir şekilde taşımak zorunda olan bir vasıtadır.
Yarın kronik arızası olur, çok yakar, sıkılırım gözünün yaşına bakmam satarım.
Öyle marka manyaklığı falan da yok. Hangisi beni mali ve konfor olarak tatmin eder gider onu alırım.
Öyle hayatımın anlamı, tek akşım sevgilim veya kankam falan filan değil yani.
Açıkçası para ile alınan bir şeye duygusal derecede bağlananlara gençliklerinin verdiği heyecan diyorum.
Araba sizin köpeğiniz olsun size bir şey olmasın. İtttiredin hondaymış, bmw miş subaruymuş pug muş.
Meta bunlar meta.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
eskiden camda yatardım
şimdi heves edip bütçem doğrultusunda araç alıyorum 3-5 ay binip sıkılıp satıyorum
Cok ucra noktalarda benim hayatimdaki yeri, beni kendine esir etmis durumda, araba yuzunden askere gidemedim, borclarimi kapatamadim, evlenemedim, insallah hersey yoluna girecek.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye