Herkes illegal moda geçecek anlaşılan.
bende de eski araç var,ama kaza oranım sıfır. ödeyeceğim sigorta 450tl. adam 9786967 kez kaza yapmış ödeyeceği tutar 550-600. bu sistem çok saçma bence, fiyatları susarak yine kabul edeceğiz![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
orda yanılıyorsunuz işde hurda indiriminde insanlar kendi gönlüyle araçlarını veriyor bir menfaati var çünkü bunda devlet gelicek zorla aracı almaya kalkıcak ya aracı bulamıycak yada karşı taraf tatsızlık çıkartıcak heleki anadoludaki adamın tüm serveti iki ineği bir kapıdaki torosuysa adam canını verir o arabayı vermez.. araçlar artık hayalet kimlikler üstüne falan yapılır yani kısaca bu mevzu olursa illegalite alır başını gider..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tam bir vergi ülkesi olduk yaa ,tek bir üretim yok daya gitsin gariban vatandaşa ..........
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ye kürküm ye, bu günlerde geçeçek. esp abs ymiş. millet ozaman perten toplama ucuz arabaları alıp gücü yettiğince binicek, yeni diye güvenicekmi yani? Allah rızası için, torosa anadola mecburiyetten (zevk veya sevdiği için değil) binen adam, parası olsa onamı biner? hadi olduda yeni model toplama bi araba aldı? senelerdir binip bildiği arabamı daha güvenli? yeni arabasımı.
biz sattırmamaya uğraşıyoruz, her satıcam lafı geldiğinde aman etme eğleme diyoruz. bunlar bizim değer verdiklerimizi kullandırtmamak için can atıyorlar. gerekirse sigortasız kullanırım, yapabilicek herşeyi yaparım. ama ben ihtiyarı değişmem.
TR - B13
hurda yasası benzeri olucak ya sıfırda indirim yapılıcak ya araç karşılığı bir bedel ödenecek bu tarz bir şey yapılacak yoksa devlet kimsenin arabasını elinden alamaz konu arabalarımız olunca isyan çıkar... ama arabaları almak için şimdiden sigortaydı muayeneydi bunun gibi zorluklar çıkartılıyor...
82 model arabam var 23 yasindayim 950 lira police cikti yaptirirsam cuksunler dedim arabanin koku 8.000 lira bu arada hic kazam yok 4 yillik.ehliyette satisi almadim bu yuzden arkadas ya terbiyesizligin kralini yapiyo bunlar biktim artik... bi firsatim olsa bi dakka durmam yururum tr denn
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
fırsatı olan varsa kaçıp gitsin burdan yaşanmaz artık türkiyede kaldıra kaldıra bi hal oldular harbiden hortumu kendilerine bağladı bu o. .........
bunlar durumu kötü olan insanları türkiye'de barındırmak istemiyorlar sanırım. Kardeşim herkesin durumu kendineyken sen niye ortalığı bulandırıyorsun ? zengin adam etilerde ortaköyde son model arabasıyla bar bar dolaşırken sen neden durumu kötü ailesini kıt kanaat geçindiren bir adama salça oluyorsun ? yok ya türkiyenin boku çıktı insanları her şeyden soğutuyorlar !!! pirince kömüre oy satanlar !! şimdi düşünsün bakalım oyunu verdikleri adamlar nasıl dönüp dolaşıp onlara saplıyorlaradamlar resmen bize kaldırmışlar...
Ötv kdv de kalksın o zmn avrupadaki gib herkes her aracı alabilsin böylelikle abs li araca binen cok olur
750 milyon tl zarar var hesabını garibana kesiyolar soyguncu şerefsizler.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
millet artık evinde sahte poliçe hazırlar scannerda printerda gezer..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)