User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Sonradan gelen trafik cezaları - Antalya

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2918 sayılı Trafik Kanunu 51. Madde:

Hız ölçen teknik cihaz veya çeşitli teknik usullerle yapılan tespit sonucu hız sınırlarını yüzde ondan yüzde otuza (otuz dahil) kadar aşan sürücülere 64 700 000 lira, yüzde otuzdan fazla aşan sürücülere 131 900 000 lira para cezası uygulanır.

56 km ile girersen ceza yersin.
    eski kanun sanırım bol sıfırlı
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski kanun sanırım bol sıfırlı
    yok kanunlarda belirtilen tutarlar yazıldığı tarihte belirlenir daha sonra tebliğ vb ile ceza tutarı her yıl güncellenir. Güncel tutar 140,00 tl olması lazım bakmadım

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıtıraz ettıgınde ıptal oluyo dıye bılıyorum
    DR. OWL

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de kafama takılan bişeyi sorayım.

adapazarı girişinde bi yer var eds, radar vs. ne ararsan var bi kısımda. hız sınırı 50 diyor ve ben göstergede tam 50de geçtim ancak yukarıda 51 gösterdi. acaba 50 hız sınırı olan bi yerden 51 ile geçtiğimde ceza gelir mi ?
    EDS ışıklar için geçerli..ukarıdaki hız göstergeleride boş seyir zevki olsun diye koymuşlar şehrin belli yerlerinde de var millet 50 ye düşmek için frene asılıyor tam altında kazaya sebebiyet.Ordan 70 le 80 le geçiyorum yeşil yanıyorsa daha ceza gelmedi..

önce bozuk yollar sonra ıvır zıvır bunu öğrenemedi adapazarı belediyesi..

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı olmaz sanırım yüzde on orda da geçerlidir elbet.
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2918 sayılı Trafik Kanunu 51. Madde:

Hız ölçen teknik cihaz veya çeşitli teknik usullerle yapılan tespit sonucu hız sınırlarını yüzde ondan yüzde otuza (otuz dahil) kadar aşan sürücülere 64 700 000 lira, yüzde otuzdan fazla aşan sürücülere 131 900 000 lira para cezası uygulanır.

56 km ile girersen ceza yersin.
    bende %10 tölörans var diye biliyorum da ne biliyim içime kurt düştü 1km için ceza yersem çok fena koyardı yani

Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EDS ışıklar için geçerli..ukarıdaki hız göstergeleride boş seyir zevki olsun diye koymuşlar şehrin belli yerlerinde de var millet 50 ye düşmek için frene asılıyor tam altında kazaya sebebiyet.Ordan 70 le 80 le geçiyorum yeşil yanıyorsa daha ceza gelmedi..

önce bozuk yollar sonra ıvır zıvır bunu öğrenemedi adapazarı belediyesi..
    hiç sorma tam kaza yapmalık yer. iki defa geçtim ordan. ilk geçişim de yeşil yanıyodu önümde ki öyle bir fren yaptı ki birden bende panikledim. güvenli takip mesafem olmasına rağmen tedirgin oldum. çok saçma bi sistem kurulmuş gerçekten. neyse önemli bişey olmamasına sevindim...

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada 30 ocakda sattığım arabanın 2 tane cezası geldi komik olan 2side park cezası ve saat olarak fark 3 dakika...
    Yarın itiraz yolu gözüktü ve araç satışı yaptığım halde nasıl ceza noterde çıkmadı...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dün iptal için mahkemeye başvurdum. Hesapta dur ihtarına uymamışım ve geçilmez yerde geçiş yapmışım bunun için 166+166 dan 332TL ceza geldi geçen hafta eve.Güzel bir dilekçe ile mahkemeye başvurdum dün umarım iptal olur.

Geçmiş olsun.
    ödemeden başvurulabiliyo mu? ödeyip itiraz edebilirsin dediler bana 2.080 lira olmuş cezalar faizler girmiş vs benim cezalardan haberim bile yok

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Banada 30 ocakda sattığım arabanın 2 tane cezası geldi komik olan 2side park cezası ve saat olarak fark 3 dakika...
    Yarın itiraz yolu gözüktü ve araç satışı yaptığım halde nasıl ceza noterde çıkmadı...
    benim üzerime görünen cezalardan da 2si yani 750 liralık bi kısmı (faiziyle) sattığım arabadan.. adam yediyse bana ne.. ben satarken vardıysa nasıl satış yapabildim o zaman söyleseydiniz bana 3 senelik faiz girmezdi bi de.. tr den nefret ediyorum yaw

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla o fahri trafik müfettişine bişeyler sarıp vermek lazım artık kim ne anlarsa kafasına göre önüne gelene yazıyo bişeyler hem artık aracı durdurmadan ceza yazılamıyacak deniliyordu noldu o mevzu
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de kafama takılan bişeyi sorayım.

adapazarı girişinde bi yer var eds, radar vs. ne ararsan var bi kısımda. hız sınırı 50 diyor ve ben göstergede tam 50de geçtim ancak yukarıda 51 gösterdi. acaba 50 hız sınırı olan bi yerden 51 ile geçtiğimde ceza gelir mi ?
    valla hangi kameradan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama adapazarına çok sık gelirim girişteki hiç bi kameranın radar yazmadığına adım gibi eminim şehire girerken bir kere dahi 100den aşağıya girmedim kameralar yapıldığından bu yana birkerede ceza felan gelmedi şehir içindeki kameralarada aynı şekil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)