Arkadaslar Samsung'da calisiyorum alacak olanlar varsa urun cikdiktan sonra bisure beklemelerini tavsiye ederim. Ilk parti pahali gelecektir.birde cevremdeki bazi kisiler note 2 lerini satip alacaklar bu durumda olanlar varsa note 2 kullanmaya devam etsinler bence.
s3 den geçmek için pek sebep yok gibi .. smart scrool , smart pause vs ne varsa yazılımsal olarak gelir .. htc one tasarım olarak çok daha şık geldi gözüme .. gerçi s4 de daha testler yapılmadan kullanıcı yorumlarını duymadan alınması mantıksız ..
Gordugum kadariyla 4.2 var ustunde buyuk ihtimal s3 veya note 2 ye 4.2 ile smart scroll vs gelecektir. Acele etmeyin toplamda 4 farkli cihaz cikacak s4, xperia z, htc one, lg optimus g2 yeni cihaz alacaklarin bu 4 cihazi beklemesini tavsiye ederim.
xperia z şimdiden eskidi işlemci olarak en azından .. tasarım güzel su ve toza dayanıklılık güzel ama işi zor .. optimus g LG olmasınadn mütevellit zor bu grupta işi .. htc one ile s4 arasında karar verilmeli ve beklenmeli bence de
bugün blackberry z10'u inceledim ama garip geldi evvelden beri bb'ye ısınamadıgımdan mıbilemedim, Lg yi şiddetle tavsiye ederim ürünleri kaliteli oluyor yazılım sorununu kendi çözebilenler için çok ideal ürünleri var ama yeni dönemdeki cihazlar s4 ve one gibi duruyor.birde yaz sonu gibi note3 gelebilir.
Xperia z baya bı tutulucak bence kırlenınce su dok yıka ohh mıs gıbı![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)