Pirinç aslında geçici bir çözüm. Olması gereken, içindeki devrenin açılıp oksitlenme yapmaması için kontak spreyle, nem rutubet veya sıvı temizleyici spreyle temizlenmesi.
Pirinç aslında geçici bir çözüm. Olması gereken, içindeki devrenin açılıp oksitlenme yapmaması için kontak spreyle, nem rutubet veya sıvı temizleyici spreyle temizlenmesi.
VD40 aslında yağlayıcı sprey. Pas yapan yerlere sürdüğünde bir nevi pası çözer. Ancak elektronik parçalarda kullanılmaz![]()
elektrikli cam motoruma yarım kutu boşalttığımda neden işe yaramadığını şimdi daha iyi anlıyorum,kontak spreyi temin edip onunla mı girişmek gerek?Motor ağır çalışıyor.
Gülmeyin yazmışsın abicim ama gülmemek elde değilAtlatmışsın sıkıntı yok, geçmiş olsun
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Abi senin her açtıgın konuya girince heyecanlanıyorum sonunu bekleyene kadar 2151512151 defa konuya girip cıkıyorum garip bi heyecan![]()
Mercedes in sağ yolcu kapısı camı eskiden güzel hareket ederken şimdi çok zor inip kalkıyor.Öyle ki elle desteklemek gerekiyor.Bende bu vd40 ı kontak spreyi zannedip yarım kutu boşalttım içine, bi süre de bekledim ama durum aynı.Şimdi geen sefer yaptığım kazmalığı kontak spreyi yada başka bi sprey çözücü ile düzeltmem mümkün mü?
Konuyu dağıtıyorum ama bugün yarın kapamam laızm kapı içini , özür![]()
geçmiş olsun iç dış ta hayırlı olsun![]()
kontak sprey alıp da sıkmayı düşünen varsa biyerlere "slikonsuz"!!! olmasına dikkat etsin. yoksa önce sıçar sonra sıvarlar. slikonsuz kontak sprey ile maf dahil bir çok sensörü de temizleyebilirsiniz..
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)