User Tag List

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
257 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Siz olsanız?

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten üzüldüm ama nasip diyin vardır bundada bi hayır herşey insanlar için bence f/h/e devam edin en güzeli orj.. heleki hondada tekrar gelmiş geşmiş olsun....
    gariban 106 gti....

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Geldı bakalım sandıgımız
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm yazılanları okudum öncelıkle gecmıs olsun gercekten cok üzücü bi durum
    bence bu sekılde toplayıp h.f.e de olsa tadını cıkarın zamanla ne yapacagınıza sakin kafa karar verirsiniz
    rabbim sıkıntısız sorunsuz gazlamayı nasıp etsın

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun,

rollu seviyorum yazmışsın f-h-e-s2000 seni 1 hafta bile tatmin etmeyecektir. Bence gereğinden fazla tolerans gösterdiğin s2000 defterini kapatmalısın; hazır yapılı dikiş tutmuş farklı bir araç alıp onunla güzel güzel gazlayabilirsin.

Kağıt üstünde ne kadar mantıklı görünse de projelerin ne kadar riskli olabileceğini biliyorsun, bu dönemi atlatmış hazır yapılı yolda yürüyen bir araç almakla bu riskli durumu en aza indirebileceğini düşünüyorum.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlı olsun sandığın mayk.
    Dr.Ecu

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sandık motora ne rodaj yaparım beee

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sandık motora ne rodaj yaparım beee
    yapmazsın sen mami
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmazsın sen mami
    Abi harbiden o motor sandıktan çıktığına pişman olur

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi harbiden o motor sandıktan çıktığına pişman olur
    sana bir tane rodaj videosu göstericem hayvan diyceksin Acıma yetime döner koyar dötüne rodaj ne ya
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet aslında ne yasadıgını anlatman bence daha dogru olur konunun geldıgı yer acısından.. tabı kı kendı dusuncen paylasıp paylasmamak adına ama 1 2 kısının sana yazdıgı yazıdan sonra usta cok buyuk yapılmayacak bır hata yapmıs gıbı algıladım ben..

yanı ne bıleyım yatak sarmayı ben ustaya baglamayı sevmem heee ustadan da olur ama ne bıleyım cok becerıksız olması lazım.serdar ustanın yapıpta yatak sarmayn cok arabası var..yatak sarma sebeplerı bellıdır..yuksek ısı,detonasyon,yaglama,rektefıye hatası vs..serdar usta yatak torklayamayacak bır usta deıl..tekrar ustune basa basa soyluyorum rektefıyecısıne garantı vermeyen ustada aracımı toplatmam..garantı vermıyorsa yurtdısında rektefıye ıslemı yaptırmayı secerım ıllakı o ustada toplatıyorsam..araba kol cıkarır avanstan,segman kırar bunları kullanıcı veya tuner hatası olarak gorurum ama bu bahsedılen kmlerde yatak saran arabayı rektefıyeden baska hıc bır seyle acıklayamam

dıger bır konuda su fıkrıne cok guvendıgım bır abımın soyledıgı bır soz var..honda yatak sardıysa blogu cope atarım der..kım ne derse desın kım ne yaparsa yapsın o bloga hıc bır zaman guvenmem o sebepten kullanmam der..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geldı bakalım sandıgımız
    bu fotonun aynısını hatırlıyorum k serisinde.. ertesi gün almıştın o da ayrı bir efsane
    US Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana bir tane rodaj videosu göstericem hayvan diyceksin Acıma yetime döner koyar dötüne rodaj ne ya
    106 ya yaptığım rodajı görseydin keşke ilk 100 km 3000 devir ondan 100 km 5000 devir ondan sonrası çok vahim

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yapılan masraflardan dolayı bu kadar soğumuşken daha fazla masraf yapmayarak sandık motorla birlikte F/E/H devam edin derim. En azından önümüz yaz sıfır sıkıntılı bir s2000'le gezmek keyifli olacaktır.
    .

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun tabide arada bi kaç sayfa okumadım belki bahsedilmiştir bilmiyorum. Mevcut motor 3 kere sıkıntı çıkarttı ok ama toparlanıp turbolama imkanı yokmu varsa neden yeni sandığı araca oturtasın. Kenarda dursun limitlerini zorla eski motorun madem gözden çıkarttın canını al sonra f h e yapar buna biraz biner low&slow gezersin.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ERL den blok işine girersen istanbul Park'a yetişmesi zor olursada ucuucuna olur gibi. bu blok üzerinde eski setuptan kullanılabilir neler var? mevcutlarla neler yapılır onu değerlendir bence o şekilde İstanbul Park'tan keyfini al, sonrasında da c38'li rotrex bir kit hazırlanabilir 450whp liklerden. benimde kafamda ööle bişey var birlikte geçelim sipariş
    TeamPASAOGLU

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sus typer kirildi komik sekilde, sus s2000 kirildi kac kere komik sekilde, ottoman typer, benim arkadasimin sti ve burda soylenmeyen ama herkesin bildigi kirilan bi cok proje arabasi peak garajda yapildi bizimde bi animiz var bi sti satarken peakle alakali Burda suclu hepmi kullanici mehmet icin konusuyorum hard tune roll kullanicisi olarak belki 2 3 senelik mazisi var yok ama cahil cuhela adammi rodajda arabayi kirsin etsin ya ki kolaymi abi oyle makineyi bianda kirmak ? Yok alttan alttan serdara hedef yonlendiriliomusta delikanli olmusta ? Noluyo ak? Gunes sana noluyoda bu sekilde adama karsi konusabiliosun ? Kim veriyo sana bu hakki? Valla mehmetle aramiz ilk zamanlarimizla alakasiz uzaklastik tartistik kavga ettikte hakkini yedirmem yani adam ciddi magdur oldu, ilk arabasindada yasadi yine adamligindan ustasini degistirmedi , ben olsam aninda degisir ve basima geleni alenen afise ederdim canim yanmis cunki. Gelip burda milleti korucam diye adama garip garip yazmayi birak. Yok neymis yuzune soyleyemezsiniz klavye delikanlisi herkes felan? Nolucak yuzune soyleyince dayakmi atiyolar noluyo bi aciklasana bana cok merak ettim herkesi bi zan altinda birakiyosun klavye delikanlisi diye
    selçuk la seni sevmem ama tebrik ettim içinden ne geçiyosa yazmışsın

Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet aslında ne yasadıgını anlatman bence daha dogru olur konunun geldıgı yer acısından.. tabı kı kendı dusuncen paylasıp paylasmamak adına ama 1 2 kısının sana yazdıgı yazıdan sonra usta cok buyuk yapılmayacak bır hata yapmıs gıbı algıladım ben..

yanı ne bıleyım yatak sarmayı ben ustaya baglamayı sevmem heee ustadan da olur ama ne bıleyım cok becerıksız olması lazım.serdar ustanın yapıpta yatak sarmayn cok arabası var..yatak sarma sebeplerı bellıdır..yuksek ısı,detonasyon,yaglama,rektefıye hatası vs..serdar usta yatak torklayamayacak bır usta deıl..tekrar ustune basa basa soyluyorum rektefıyecısıne garantı vermeyen ustada aracımı toplatmam..garantı vermıyorsa yurtdısında rektefıye ıslemı yaptırmayı secerım ıllakı o ustada toplatıyorsam..araba kol cıkarır avanstan,segman kırar bunları kullanıcı veya tuner hatası olarak gorurum ama bu bahsedılen kmlerde yatak saran arabayı rektefıyeden baska hıc bır seyle acıklayamam

dıger bır konuda su fıkrıne cok guvendıgım bır abımın soyledıgı bır soz var..honda yatak sardıysa blogu cope atarım der..kım ne derse desın kım ne yaparsa yapsın o bloga hıc bır zaman guvenmem o sebepten kullanmam der..
    erdem TR de en çok yatak saran motorlardan biri f20c ve bu kanservari devam ediyo yani bi motor açılıyo rekteve ediliyo toplanıyo ve yatak sarıyo aynı motor zamanla tekrar sarıyo bu ilk mehmet değil son da olmaz gibi sorun şu bu blok normal bi yapıya sahip değil yüzeysel yazıcam X ana yatağıyla Y kol yatak ölçüleri fabrika çıkışı bile standart değil bazı önemli detaylar var ve onları da rektevecilerin öğrenmesi gerekir ustaların da bilmesi öğretmesi çok usta eşşek değildir kapısına s2k gibi bi araba gelecek ve baştan sağma motor toplasın rektevecinin de blokla ilgili bu bilgilere sahip olması ve dikkatli olması gerekir çok kesici gören motorların yağ basınçlarını analog değil de digital yağ basınç saatiyle öçltüğünde de s2k biraz sınıfta kalır zaten mehmetin yaşadığı olay nedir nasıldır gözle görmedim ama belki fikir verir diye bilgimi paylaşmak istedim

geçmiş olsun mehmet inşallah gönlündeki s2000i yapar pistlerde keyfini sürersin
    ECUTECH İstanbul

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondanın bugune kadar irettiği en iyi yağ pompasının kötü olduğunumu söylüyorsun erkut
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondanın bugune kadar irettiği en iyi yağ pompasının kötü olduğunumu söylüyorsun erkut
    hayır yağ pompası mükemmel heleki typerda falan harika digital yağ basınç saatiyle devir açıp çok kesicide kalındığında saçma sapan bi düşme görünüyo kullanıcı bunlara dkkat ederse ömrünü de uzatabilir bu yüzden yazdım
    ECUTECH İstanbul

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun yavrum, cidden can sıkıcı durumlar...

Ben de 1 diyorum ama o da seni kesmez bu saatten sonra, o nedenle 2 de olabilir sorunsuz hergün binilebilen birşey olduktan sonra
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)