Yalan oluruz
Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
twitter de biri paylaşmış şimdi gördüm ...![]()
http://inciswf.com/barcacekme.swf
Ben bir beşiktaşlı olarak çok zor olmasına rağmen kazanmasını istiyorum...fener olsa istemem ama![]()
Scorpion TypeR
İngilteredeki manchester maçındaki,
Almanyada Schalke'nin ilk yarısındaki futbolu "60 dakika" oynasınlar ondan sonra isterlerse elensinlerKimse cıkıpta Galatasaray Real Madrid'i eleyemedi demez şerefimizle 8'e kaldık der Lig'e bakarız.
Ama Raul, Makalele, R. Carlos bunlar kötü futbolcular değildiÜstüne geçen sene hazırlık maçında da Galatasaray'ın RM karsısında bence cokta güzel bir performansı vardı, bence tek ihtiyac biraz "Fatih Terim Ayarı
"
hazırlık maçı,
Real Madrid Galatasaray 2-1 Geniş Maç Özeti http://facebook.com/spporcom - YouTube
Başkan demeden edemeyeceğim, bu sefer de *** oluruz umarım.(önceki mesajına atıfta bulundum, umarım alınmazsın)
2001de Carlos en iyi sol, figo ve zizou en iyi ortasahalardan 2si, raul en golcü ve güçlü forvetlerden birisiydi. Daha önce başardık, tekrar neden olmasın? O zaman los galacticostu. Şimdiki kadrosundan daha çok değere ve şöhrete sahiplerdi.
Instagram: mutusgarage
herkesin atladığı bi nokta var süper kupa tek maçtı , şimdi ise ilkinde yendik diyelim ya da beraber kaldık diyelim ikinci bi maç var ve bu adamlar ne barcelona dinledi ne manchester![]()
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
ya adamlar bile bize saygı duymuş açıklama yapmıs ***** bu takım cewrek finalıst yener yenilir berabere kalır okde şu nedir yav yok su olur yok bu olur fark olur das..ak olur bizim türk insanı vazgeçemeyecekmi kendi insanını ezmekten
not:bu takım değilmiydi manchestere az kalsın yeniliyordu çakır olmasaydı o manchester bizi ne kadar ezdiki bu yorumlar böyle gelişi güzel yapılıyor ??? penaltılarımızı verilmeyen o takım bu çakırın kurtardığı real'e sahayı dar eden aynı manchester değilmi daha surda ne kadar süre geçti
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ya tamam elbette zor ama son 8 takım yani kolay olmicağı net bende sadece neden olmasın diyenlerdenimOlmazsada dediğim gibi o futbol oynansın canları sağolsun
aslında Manchester cıkıcaktı bence Cüneyt Çakır'ın hatası mı demeliyim bilmiyorum belkide kırmızı karttıAma MU çıksa ve kuradanda çıksaydı ben elerdik derim
![]()
o madrid buraya gelicek![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Sergen, Ümit Özat v.b şahsiyetlerden konuya yorum bekleyelim bakalım ne dicekler
Eğer inanırlarsa olmaz diye birşey yok, sonuçta karşımızdaki de bir takım, üstelik zamanında 1 futbolcusuyla takımımızı satın alabilecek bir takımdı, hoş halen öyle ama o durumda yendik. Bir umut bizlerdeki; "Neden Olmasın?".
fakat benim anlayamadığım tek bir konu var, facebookta dikkat ediyorum tüm Beşiktaşlılarda bir madrid hayranlığı, bir anti-gs yaklaşımı. Galatasaray sayesinde dünya yıldızları Türkiye'ye gelecek, aynı anda oynanacak Malaga maçına değilde tüm dünya bu maça kilitlenecek, Türkiye'yi 90 dakika boyunca dünya izleyecek. Bunlara sevinmek, bununla gurur duymak varken nedir bu madrid fanatizmi hiç ama hiç anlamıyorum... İnşallah çıkıp aslanlar gibi oynar ve gereğini yaparlarda boş boğazlılar gırtlaklarında hissederler... İşte o an bu tiplerden çıkan "ö ööö öööğğ" sesini duymak istiyorum.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
kaçırdıgınız nokta tamda burası:sakin ol .. bence realcilik değil realizm olarak bakman lazım .. sonuçta real madridle eşleştiniz .. favori olmayımı bekliyordunuz anlamadım ki .. adamların oynadığı futbol ortada .. kapasiteleri ortada .. kadroları ortada .. ben olayı fener gs olayına dönüştürmek istemiyorum ama bence biraz fener ruhuyla yazmışsınız çok önemli degil ama malaka çıksaydı çok şanslı diyecektiniz neyse umarım anladınız beni.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Fanatizmi bir kenara bırakıp mantıklı düşününce ; oradaki maçta şansı hiç yok..Galatasaray'ın defansı malesef çok kötü,ligde bile tutunamıyor bu defans..O forvetlere ve Ronaldo'ya karşı düşünmek bile istemiyorum bu defansı..
Ancak; Burada ki maçta Fatih hoca ve taraftar faktörü etkili olacak bence,burada bir sürpriz yapabilir GS.
Neyseki Barça çıkmadı, işte o zaman farka giderdi maçlar.
yanlış anlamayın ama burda GS'li arkadaşlar bile şanslarının az olduğunu , zor maç olduğunu söyledi.. bu maçın zor olmadığını söyleyecek insan yoktur heralde.. Fenerbahçeli olarak tabi ki GS'liler kadar umutlu bakamam.. sonuçta Real bize çıksaydı biz daha umutlu bakar GSliler hiç şansınız yok derdi .. tekrar söylüyorum sonuçta formasında ay yıldız olan bir takım maça çıkıcak ve dünyada bir çok ülke insanı maça kitlenicek .. tabi ki galibiyetle ayrılsın isterim..
ispanyolların galatasarayımızla sindirella masalları diye dalga geçmesi tahammül edilemez.umarım Allahın izniyle madrid i eleriz.güzel bi kapak ederiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)