User Tag List

Sonuçlar: Sonuç ne olur?

Katılımcı sayısı
332. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Galaatsaray

173 52.11%
  • Real Madrid

138 41.57%
  • Beraberlik

21 6.33%
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
250 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Galatasaray - Real Madrid Yorumları

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan oluruz

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twitter de biri paylaşmış şimdi gördüm ...

http://inciswf.com/barcacekme.swf

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir beşiktaşlı olarak çok zor olmasına rağmen kazanmasını istiyorum...fener olsa istemem ama
    Scorpion TypeR

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilteredeki manchester maçındaki,
    Almanyada Schalke'nin ilk yarısındaki futbolu "60 dakika" oynasınlar ondan sonra isterlerse elensinler Kimse cıkıpta Galatasaray Real Madrid'i eleyemedi demez şerefimizle 8'e kaldık der Lig'e bakarız.
    Ama Raul, Makalele, R. Carlos bunlar kötü futbolcular değildi Üstüne geçen sene hazırlık maçında da Galatasaray'ın RM karsısında bence cokta güzel bir performansı vardı, bence tek ihtiyac biraz "Fatih Terim Ayarı "

hazırlık maçı,
    Real Madrid Galatasaray 2-1 Geniş Maç Özeti http://facebook.com/spporcom - YouTube

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalan oluruz

Başkan demeden edemeyeceğim, bu sefer de *** oluruz umarım.(önceki mesajına atıfta bulundum, umarım alınmazsın)

Alıntı Mert Safa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilteredeki manchester maçındaki,
    Almanyada Schalke'nin ilk yarısındaki futbolu "60 dakika" oynasınlar ondan sonra isterlerse elensinler Kimse cıkıpta Galatasaray Real Madrid'i eleyemedi demez şerefimizle 8'e kaldık der Lig'e bakarız.
    Ama Raul, Makalele, R. Carlos bunlar kötü futbolcular değildi Üstüne geçen sene hazırlık maçında da Galatasaray'ın RM karsısında bence cokta güzel bir performansı vardı, bence tek ihtiyac biraz "Fatih Terim Ayarı "

hazırlık maçı,
    Real Madrid Galatasaray 2-1 Geniş Maç Özeti http://facebook.com/spporcom - YouTube

2001de Carlos en iyi sol, figo ve zizou en iyi ortasahalardan 2si, raul en golcü ve güçlü forvetlerden birisiydi. Daha önce başardık, tekrar neden olmasın? O zaman los galacticostu. Şimdiki kadrosundan daha çok değere ve şöhrete sahiplerdi.
    Instagram: mutusgarage

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin atladığı bi nokta var süper kupa tek maçtı , şimdi ise ilkinde yendik diyelim ya da beraber kaldık diyelim ikinci bi maç var ve bu adamlar ne barcelona dinledi ne manchester
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya adamlar bile bize saygı duymuş açıklama yapmıs ***** bu takım cewrek finalıst yener yenilir berabere kalır okde şu nedir yav yok su olur yok bu olur fark olur das..ak olur bizim türk insanı vazgeçemeyecekmi kendi insanını ezmekten

not:bu takım değilmiydi manchestere az kalsın yeniliyordu çakır olmasaydı o manchester bizi ne kadar ezdiki bu yorumlar böyle gelişi güzel yapılıyor ??? penaltılarımızı verilmeyen o takım bu çakırın kurtardığı real'e sahayı dar eden aynı manchester değilmi daha surda ne kadar süre geçti
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan demeden edemeyeceğim, bu sefer de *** oluruz umarım.(önceki mesajına atıfta bulundum, umarım alınmazsın)

2001de Carlos en iyi sol, figo ve zizou en iyi ortasahalardan 2si, raul en golcü ve güçlü forvetlerden birisiydi. Daha önce başardık, tekrar neden olmasın? O zaman los galacticostu. Şimdiki kadrosundan daha çok değere ve şöhrete sahiplerdi.
    Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ya tamam elbette zor ama son 8 takım yani kolay olmicağı net bende sadece neden olmasın diyenlerdenim Olmazsada dediğim gibi o futbol oynansın canları sağolsun

Alıntı Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin atladığı bi nokta var süper kupa tek maçtı , şimdi ise ilkinde yendik diyelim ya da beraber kaldık diyelim ikinci bi maç var ve bu adamlar ne barcelona dinledi ne manchester
    aslında Manchester cıkıcaktı bence Cüneyt Çakır'ın hatası mı demeliyim bilmiyorum belkide kırmızı karttı Ama MU çıksa ve kuradanda çıksaydı ben elerdik derim

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi onlar düşünsün

ahmet43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o madrid buraya gelicek
    ☻/
    /▌ ''J.Я OKÇU''
    / \
    ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galatasaray'ımızın mesajı ;

Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Safa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle aynısını düşünüyorum. Ya tamam elbette zor ama son 8 takım yani kolay olmicağı net bende sadece neden olmasın diyenlerdenim Olmazsada dediğim gibi o futbol oynansın canları sağolsun

aslında Manchester cıkıcaktı bence Cüneyt Çakır'ın hatası mı demeliyim bilmiyorum belkide kırmızı karttı Ama MU çıksa ve kuradanda çıksaydı ben elerdik derim
    cüneyt çakır atmasaydı da madrid golu atacaktı belliydi yani hapsetmişlerdi ceza sahasına manchester ı, naninin atılmasıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum ben , aynı şekilde mu çıksa ben de bi ihtimal derdim ama bu adamların şakası yok malesef umarım ben yanılırım
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sergen, Ümit Özat v.b şahsiyetlerden konuya yorum bekleyelim bakalım ne dicekler

Eğer inanırlarsa olmaz diye birşey yok, sonuçta karşımızdaki de bir takım, üstelik zamanında 1 futbolcusuyla takımımızı satın alabilecek bir takımdı, hoş halen öyle ama o durumda yendik. Bir umut bizlerdeki; "Neden Olmasın?".

fakat benim anlayamadığım tek bir konu var, facebookta dikkat ediyorum tüm Beşiktaşlılarda bir madrid hayranlığı, bir anti-gs yaklaşımı. Galatasaray sayesinde dünya yıldızları Türkiye'ye gelecek, aynı anda oynanacak Malaga maçına değilde tüm dünya bu maça kilitlenecek, Türkiye'yi 90 dakika boyunca dünya izleyecek. Bunlara sevinmek, bununla gurur duymak varken nedir bu madrid fanatizmi hiç ama hiç anlamıyorum... İnşallah çıkıp aslanlar gibi oynar ve gereğini yaparlarda boş boğazlılar gırtlaklarında hissederler... İşte o an bu tiplerden çıkan "ö ööö öööğğ" sesini duymak istiyorum.
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah iki takımımızı da yarı final elemelerinde görürüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de yaşıyorum.. kaçırdığım nokta neresidir acaba ?
    kaçırdıgınız nokta tamda burası:sakin ol .. bence realcilik değil realizm olarak bakman lazım .. sonuçta real madridle eşleştiniz .. favori olmayımı bekliyordunuz anlamadım ki .. adamların oynadığı futbol ortada .. kapasiteleri ortada .. kadroları ortada .. ben olayı fener gs olayına dönüştürmek istemiyorum ama bence biraz fener ruhuyla yazmışsınız çok önemli degil ama malaka çıksaydı çok şanslı diyecektiniz neyse umarım anladınız beni.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fanatizmi bir kenara bırakıp mantıklı düşününce ; oradaki maçta şansı hiç yok..Galatasaray'ın defansı malesef çok kötü,ligde bile tutunamıyor bu defans..O forvetlere ve Ronaldo'ya karşı düşünmek bile istemiyorum bu defansı..
    Ancak; Burada ki maçta Fatih hoca ve taraftar faktörü etkili olacak bence,burada bir sürpriz yapabilir GS.
    Neyseki Barça çıkmadı, işte o zaman farka giderdi maçlar.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatizmi bir kenara bırakıp mantıklı düşününce ; oradaki maçta şansı hiç yok..Galatasaray'ın defansı malesef çok kötü,ligde bile tutunamıyor bu defans..O forvetlere ve Ronaldo'ya karşı düşünmek bile istemiyorum bu defansı..
    Ancak; Burada ki maçta Fatih hoca ve taraftar faktörü etkili olacak bence,burada bir sürpriz yapabilir GS.
    Neyseki Barça çıkmadı, işte o zaman farka giderdi maçlar.
    Malesef sonucun yine çok farklı olacagını dusunmuyorum.

Yanılırım umarım

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçırdıgınız nokta tamda burası:sakin ol .. bence realcilik değil realizm olarak bakman lazım .. sonuçta real madridle eşleştiniz .. favori olmayımı bekliyordunuz anlamadım ki .. adamların oynadığı futbol ortada .. kapasiteleri ortada .. kadroları ortada .. ben olayı fener gs olayına dönüştürmek istemiyorum ama bence biraz fener ruhuyla yazmışsınız çok önemli degil ama malaka çıksaydı çok şanslı diyecektiniz neyse umarım anladınız beni.
    yanlış anlamayın ama burda GS'li arkadaşlar bile şanslarının az olduğunu , zor maç olduğunu söyledi.. bu maçın zor olmadığını söyleyecek insan yoktur heralde.. Fenerbahçeli olarak tabi ki GS'liler kadar umutlu bakamam.. sonuçta Real bize çıksaydı biz daha umutlu bakar GSliler hiç şansınız yok derdi .. tekrar söylüyorum sonuçta formasında ay yıldız olan bir takım maça çıkıcak ve dünyada bir çok ülke insanı maça kitlenicek .. tabi ki galibiyetle ayrılsın isterim..

34yec53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ispanyolların galatasarayımızla sindirella masalları diye dalga geçmesi tahammül edilemez.umarım Allahın izniyle madrid i eleriz.güzel bi kapak ederiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)