tek bildiğim real için hiç de kolay bi maç olmayacak.
ilk maçta galibiyet zor. yeniliriz berabere kalırız belli olmaz. ama zorlayacağımız kesin maçı bırakacağımızı fark yiyeceğimizi sanmıyorum.
Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
tek bildiğim real için hiç de kolay bi maç olmayacak.
ilk maçta galibiyet zor. yeniliriz berabere kalırız belli olmaz. ama zorlayacağımız kesin maçı bırakacağımızı fark yiyeceğimizi sanmıyorum.
Zor ama imkansız değil. Daha önce yaptılar şimdi de yapılabilir. Fatih Terim etkisi kendini gösterebilir.
İnşallah bu turu Galatasaray geçer. Geçemesse de ellerin gelen en güzel oyunu oynarlar. Madrid için kolay bir tur olamayacağı ise kesin.
not : Fenerbahçeliyim.
Saygılar
koyacaz![]()
Koyucaz veya koyulacaz biz şimdi burdan ne yazsak boş birbirimizi üzmeyelim boş yere kimimiz Fenerli kimimiz Galatasaray lı ama hepimizin istediği bir şey var takımlarımızın güzel futbol oynayıp turu geçmeleri geçemezlersede canları sağ olsun.
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Mourinho yarin Galatasaray'imizin macini izlemek icin Kayseri'de olacakmış
Madridin unlu meydani plaza mayor'da dalgalanan Galatasaray Bayragi
![]()
İnönü'de Real Madrid tezahüratı
16.03.2013 19:43:42
Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu kapalı tribünde Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in bayrağı göze çarptı.
Tribünden kısa bir süre Real Madrid lehine tezahüratlar da yapıldı. Siyah beyazlı taraftarlar Galatasaray'ın ikinci turda karşı karşıya geldiği Schalke'nin bayrağını da hem basketbol, hem de futbol maçlarında sık sık kullanıyordu.
şaşırmadım beşiktaş taraftarının bunu yapmasına
ezik bjk taraftarı hehe![]()
söylenecek şey çokda konu mındar olmasın
öyle bayrak açarsan 3ün 1ini alırsın eline
Bjk taraftarinin genelinin bu dusuncede oldugunu sanmiyorum o bayragi acan kisi insanliktan nasibini almamis demektir fark etmez herkez hak ettigi yerde !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)