Hahahaha Türkün Gücü bu :)
Printable View
2000 ruhu diyoruz kale defans orta saha forvet süperdi şimdi kale orta saha forvet hattı süper defans yol geçen hanı,bu defansla buraya kadar gelmek bile bizim için mucize dany nedir abi ya saatli bomba riera ya helal olsun adam bek değil adam durdurmaya çabalıyo Gelelim real madride barça bayern gelseydi daha kötüydü madrid öle üst düzey top oynamıyo sadece ronaldo oynuyo onuda bi şekilde tutucaz artık ölmek var dönmek yok bu saatten sonra :D
Gönül isterki Galatasaray kazansın,turu geçsin bizde onurlanalım,ancak real madrid çok önde oynayan ve çok koşan bir takım,galatasaray bu özelliklerdeki rakipleri pek sevmiyor açıkcası,hep puan kaybetti bu tür maçlarda.Tabiki atmosfer çok farklı olacak Gs çok ayrı bir motivasyonla çıkacak sahaya,ilk maçın ispanyada olması ayrı bir şanssızlık.İnş. aslanlarımızın şansı yanında olur ve reali geçeriz.
Arkadaşlar gerçekçi olmak gerekirse ben 3senedir realin her maçını takip etmeye çalışan biri olarak Galatasaray ın şansının düşük olduğunu söyleyebilirim.Adamlar hem topa sahip oynayabilen bir takımken hemde top rakipteyken dünyanın en iyi kontra atak yapan takımı 2sini birden en iyi şekilde başarabilen tek takım şu an.O yüzden onlara karşı oyun stratejisi falan tutturmak çok zor Fatih Terim in en iyi yapmayı başardığı şekilde coşkuyla oynayabilmek lazım.Ama o da yeterli gelmeyebilir.Tabi bu kuradan sonra Galatasaraylı arkadaşlar ntv sporun reytinglerini arttırır ve Realin maçlarını izlerse daha net fikir sahibi olurlar.Drogbayı falan geçin bu takımın iki yıldızı var onlarda Selçuk ve Burak.Şunuda söylemem lazım schalke nin defansındaki adam Burak la teke tekte ne kadar ağır kaldıysa ve turu getiren gölü yedilersede ramos ve pepe de o kadar hızlı ve çirkef.Başarılar Galatasaray a
Edit:Bu morinyo denen adam neyle besliyor ne çalıştırıyor bunları bilmiyorum ama hepsinin fiziği dopingli gibi adamlarla omuz omuza mücadele imkansıza yakın bunun için GS nin maça özel bi program uygulaması gerekli fiziken.
Sonuç ne olur bilinmez ama fanatik bir Beşiktaşlı olarak, son 8'de bir türk takımını izleme şansını yakaladığımız ve bu heyecana bizleride ortak ettiği için Galatasaray'a teşekkürü bir borç bilirim.. :)
Avrupadaki hedefimize ulaştık bundan sonra elenirsek çok skıntı olmaz hezimet olmazsa tabi
Ama madrid bizden çekiniyor 3 maçın 2 sini kazanmışız ve ellerinden kupayı aldık onların kazanmaktan başka sansı yok
Ben takımıma guveniyorum inandıktan sonra olmayacak birşey yok shalkeyi eleyeceğimize inanmıyordum ama oynanan futbol beni şaşırttı ve mutlu etti Realide eleriz Allahın izniyle
bizde sabri var :D
Daha öncede yapamaz fark yer dediler yaptık yine yaparız yeterki istesinler yürekten oynasınlar :)
galatasaray ankette önde
Portekizli ünlü teknik adam, "Zor bir eşleşme oldu. Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak." ifadesini kullanarak Galatasaray'ı küçümsemediklerini aksine ciddiye aldıklarını belirtti.
Ayrıca Real Madrid Dış İlişkiler Direktörü Emilio Butragueno da kurayı şöyle değerlendirdi:
"Galatasaray, mücadeleci bir takım, çok dikkatli olmalıyız" dedi.
Dalga geçmiyodur herhalde:icon_tup:
İstanbuldaki maça gitmeli :)
burdaki maçta her takım taraftarının bulunucağı kesin .. ramos , ronaldo , ozil vs vs say say bitmez.. istemediğin kadar futbol yıldızı görme fırsatı
zor maç Allah yardımcımız olsun buna bayabi güldüm
http://www.incicaps.com/e/378711/
Ölene kadar Galatasaray :D Galatasaray ezer :D
arabada ntvspor radyoyu dinliyorum fenerli arkadasin tekini gaza getirmisler heralde ki
butun galatasary taraftarlarina seslenerek insallah icerde disarda real size 5 atar dedi kapatti.
iste o meselayi yakanlarda disarida arabalari devirip polisle catisanda bu gazman tipler.