Gonul isterki GS elesin ama gercekci olmak lazim karsindaki takim Barcelona ile top diye oynayan takim bana gore dunyanin en iyisi. Turdan zerre umudum yok dunya gozu ile Ronaldo'yu, Ozil'i izleyelim bari .
Printable View
Gonul isterki GS elesin ama gercekci olmak lazim karsindaki takim Barcelona ile top diye oynayan takim bana gore dunyanin en iyisi. Turdan zerre umudum yok dunya gozu ile Ronaldo'yu, Ozil'i izleyelim bari .
Burak mı, ronaldo mu ? Bence sabri reiz )))
şansı az bilmem ne diye küçümseyen arkadaşlar süper kupa maçını hangi takıma karşı kazandığımızı unutmasın. Futbol bu sonucun %50 sini şansın belirlediği bir oyunda hiçbir şey belli olmaz.
Real madrid 3 nisan 2001 tarihini iyi bilir ve tekrar 3 nisanda gorusmek uzere.
Umutsuzluğa kapılacak birşey yok sonuçta futbol bu, ama rakibinde real olduğunu unutmamak gerek tabi...
Tabii ki çok zor tur geçmek ama imkansız değil. Bu ihtimal de bizim için yeterli :)
Başarılar Galatasaray...
olan yine hemşerim özile oldu amcasıda burda esnaf bi abimiz böyle düşünüyor:)Türk takımına karşı oynamak zor olucaktır onun için
Maça Çıkarken Burak, Ronaldo'nun yüzüne nasıl bakacak onu merak ediyorum:D
türkün gücünü birkez daha göstericez onlara
Her yerdeyiz !!!
http://i49.tinypic.com/2u5c6dv.jpg
Korkacak bir durum yok bence, zamanında 3 atmışlığımız da var.
Schalke maçındaki ilk yarıdaki oyun olsun, reali de zorlarız. :D
bence de korkacak bi durum yok,en nihayetinde dünyanın en prestijli turnuvalarndan birinin çeyrek finalinde Real Madridle kapışacak bu takım,2 çok keyifli maç oynanacak,bitaesini arena da izleme fırsatı bulacağız.
elek eder delek geçer mevzuuna gelicek olursak,maçlar oynanmadan kazanılmıyor bugün,bonservis bedelleri,kulüb bütçeleri de kazanmıyor.
2000 de nasıl olduysa şimdi de çıkacaklar sonuna kadar karşı koyup savaşacaklar,olmazsa olmaz oyun bu biri kaybedecek.Bi planla çıkılacaktır Madridin karşısına.
Eğer orada beraberlik olursa İstanbul'da Galatasaray kazanır diye düşünüyorum. Tamam Real Madrid iyi bir takım eyvallahda Galatasarayda gökten inmedi ya çeyrek finale...
Hangi maç oynanmadan kazanılıyor ki? O sebeple umutsuzluğa gerek yok. Biletleri çok uçurmasalar da maça gidebilsek bari...
sevillada bızı elek ediyodu ahmet cakar bikini giyiyodu filan :D sonra chelsea elek ediyodu kıl payı kaçtılar :)
top bu orda berabere kalıp burda 1 golle cok rahat cıkılır yeterkı ınanarak oynasınlar
oynayıpda elenırlerse ben fenerbahcelı olarak tebrık ederım elerlersede giyerım fener formamı turlarım sizle :)
hiç mi hiç
umudum yok bir gs li olarak ama
bu işin tafını çıkaralım ne guzel galatsaray dunya basınının önunde real ile oynuyor
gayet keyifli bir şekilde maç izleriz artık