seviyorum seni şeker şey.
ben GalataSaray süpriz yapacak diyorum. Ujfa yetişiyormu o maça ?
Printable View
Arenadaki bilet fiyatlarini dusunemiyorum bile 500 ile 1.000 arasi degisir artik :( gs bonus aldik biletlerde onceligimiz olsun rahat alalim diye ama buyuk maclarin hicbirinde avantajini goremedik yine goremeyecegiz sanirim biletler satisa ciktigi gibi sayfa kilitleniyor sonrada tukenmis oluyor
madride gideriz adamlar bize 4-5 atarlar,arenaya yedeklerle gelirler 1-0 yada 1-1 olur evlerine dönerler :)
Fenerbahçe, LAZio'yu Galatasaray'da Real Mardid'i elerse seneye 3 takım direk şampiyonlar ligine gidiyor, 1 takımda ön eleme oynayıp gidiyor
demıs bırı cok iyi olur ya oyle bısey olursa :D
top yuvarlaktır her şey olabilir... beşiktaşlı olarak GS kazansın isterim..3-4gol olur
Haberlerde duydum simdi bilet fiyatlari 4 katina cikmis ucak biletleri falan 15 dk icinde tukenmis peki nasil oluyor gerceklik oayi varmidir?
Abi 3 ü 5 i bilmem ben , içimde garip bir umut var madridi eleyeceğimize dair , kaldı ki benim 6.cı hissim kuvvetlidir...Taktiği , kadro değerini , cezalıları , sakatları , ilk maç nerede , ikinci maç nerede , bütün soruları bir kenara bıraktım...İçimden bir ses madridi eleyeceğiz diyor , muhtemelende öyle olacak , ben hislerimde yanılmam.
bu postumuda ekran alıntısını yapın , görürsünüz , eleyeceğiz Madridi.
İngilteredeki manchester maçındaki gibi oynasak yeter zaten
O manchester realin eline veriyodu az daha
Yenemesek bile ezilmeyiz diyorum
bjkda liverpolle maç yapıcagında 8tane birden yiyecekleri akıllarına gelmiyodu :D biz en kötüsüne alıştıralım kendimizide kazanırsak süpriz olsun :D
Bir umut, yeneriz diye düşünüyorum. Sonra Ronaldo geliyor aklıma. Hadi lan ordan diyorum kendi kendime.
galatatasaray bu macı kaybederse ya defansın yüzünden yada sabri yada hamıtın yüzünden olabılır hamıt direk avcısı mübarek :D
şaka maka da adam gibi oynarlarsa yapamıcakları hıc bıse yok
bilet nası bulucaz ya :D
twit geyiğine öldüm :D
"Galatasaray'a Real Madrid'i çeken eski futbolcu Steve McManaman dünya tt listesine 5. sıradan girdi, annesi türkiyede 1. sıradan girdi