Gonul isterki GS elesin ama gercekci olmak lazim karsindaki takim Barcelona ile top diye oynayan takim bana gore dunyanin en iyisi. Turdan zerre umudum yok dunya gozu ile Ronaldo'yu, Ozil'i izleyelim bari .
Galaatsaray
Real Madrid
Beraberlik
Gonul isterki GS elesin ama gercekci olmak lazim karsindaki takim Barcelona ile top diye oynayan takim bana gore dunyanin en iyisi. Turdan zerre umudum yok dunya gozu ile Ronaldo'yu, Ozil'i izleyelim bari .
şansı az bilmem ne diye küçümseyen arkadaşlar süper kupa maçını hangi takıma karşı kazandığımızı unutmasın. Futbol bu sonucun %50 sini şansın belirlediği bir oyunda hiçbir şey belli olmaz.
Umutsuzluğa kapılacak birşey yok sonuçta futbol bu, ama rakibinde real olduğunu unutmamak gerek tabi...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Tabii ki çok zor tur geçmek ama imkansız değil. Bu ihtimal de bizim için yeterli
Başarılar Galatasaray...
alıntıya HAYIR...
olan yine hemşerim özile oldu amcasıda burda esnaf bi abimiz böyle düşünüyorTürk takımına karşı oynamak zor olucaktır onun için
türkün gücünü birkez daha göstericez onlara
Her yerdeyiz !!!
![]()
Korkacak bir durum yok bence, zamanında 3 atmışlığımız da var.
Schalke maçındaki ilk yarıdaki oyun olsun, reali de zorlarız.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bence de korkacak bi durum yok,en nihayetinde dünyanın en prestijli turnuvalarndan birinin çeyrek finalinde Real Madridle kapışacak bu takım,2 çok keyifli maç oynanacak,bitaesini arena da izleme fırsatı bulacağız.
elek eder delek geçer mevzuuna gelicek olursak,maçlar oynanmadan kazanılmıyor bugün,bonservis bedelleri,kulüb bütçeleri de kazanmıyor.
2000 de nasıl olduysa şimdi de çıkacaklar sonuna kadar karşı koyup savaşacaklar,olmazsa olmaz oyun bu biri kaybedecek.Bi planla çıkılacaktır Madridin karşısına.
Hangi maç oynanmadan kazanılıyor ki? O sebeple umutsuzluğa gerek yok. Biletleri çok uçurmasalar da maça gidebilsek bari...
Instagram: mutusgarage
sevillada bızı elek ediyodu ahmet cakar bikini giyiyodu filansonra chelsea elek ediyodu kıl payı kaçtılar
top bu orda berabere kalıp burda 1 golle cok rahat cıkılır yeterkı ınanarak oynasınlar
oynayıpda elenırlerse ben fenerbahcelı olarak tebrık ederım elerlersede giyerım fener formamı turlarım sizle![]()
İlker G.
hiç mi hiç
umudum yok bir gs li olarak ama
bu işin tafını çıkaralım ne guzel galatsaray dunya basınının önunde real ile oynuyor
gayet keyifli bir şekilde maç izleriz artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)