En az bırsene duzensız olur sabredebılırmısın
En az bırsene duzensız olur sabredebılırmısın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
1 sene olmaz Allahın ıznıyle max 3 ay. düzcede yok cunku tek bırtane var ve ben ve cevremdekı arkadaslar bıle ona gıdıyor ıhtıyacı oldumu. 3 5 ay kazandırmasın kendını gecındırsın sıkıntı yok kı herturlu gecındırr potansıyel var musterının gıtcegı 2 mekan var tercıh edılmek ıcın cabalıcaz ıste.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
her yer alım gücüyle orantılı ürün satar düzcede bir yer açarsın bütün ürünlerini kaliteli getirtirsin oranın halkının alım gücü zayıf ise gene gider insanlar güçlerinin yeticeği ucuz malzeme satan yerden alır. misal adam xenon kit takıcakdır sen satarsın mteci 200 tl ye philipsi 500 tl ye adam gider alır diğer mağazadan abidik gubidik çakma çin malını 50 tl ye 100 tl ye.. Yer açmadan önce bunun ön fizibilite çalışmasını yapmanı öneririm.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
işe girerken yaptığın hesap kitap kesinlikle alt üst oluyor. düşündüğün giderleri x2 şeklinde hesapla hepbir de pm attım sana
Bence burada esas soru şu ;
yukarıda bir abimiz söylemiş insanların alım gücüyle orantılı bu iş diye!
Şimdi burada kendinize şu soruyu sorun düzcedeki tek iş yeri sahibi olan adam gerçekten kaliteli mal getirmeyecek kadar esnaflıktan anlamıyor mu ?
Yoksa adam esnaflıktan çok iyi anlıyor da düzce'deki piyasa koşulları sebebiyle mi iyi mal almıyor?
Duzcede alim kuvveti cok guclu ki bi kesim insanlar disaridan bi kesim kalitenin farkinda olmayip mecbur kaldigi yerden alisveris ypiyor. Ornegin xenon demissnz bnm dusuncem su kaliteli 2 tne alcksn orta sinif 10 tne en alt snif 20 tne bu sadece ornek bnm ypmk istedigim bu. Her kesime hitap etmek ki zamanla insanlarda araclarnda kalite mazeme kullanmayi farklarini guzelliklerini ogrenicek bunun orneklerini gordum yasadim cevremden o zamanda bnm asil hayal ettigim kaliteli bir magaza olabilecek. He olmadimi bnde adi mal satarim yine parami kazanirm. Ama olmama ihtimali cok dusuk bnce gozlemledigim bu
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Öncelikle Allah yolunuzu açık etsin İnşh istediğiniz giibi gider işleriniz.
Bu işte gözlemlediğim kadarıyla bulunduğun yerin potansiyeli çok çok önemli arkadaş cevre bi yerden sonra hiç biri kalmıyo en yakın arkadaşın bile başka sende olan ürünü almaz başka yer 1 lira uygun verir ordan alır sen görürsün kanka arkadaş hediye almışgibi şeylerle geçiştirir, kendi cevrenden çok bulunduğun yeri iyi analiz etmende fayda olacaktır.
oto yıkama boya koruma ve aksesuar typ montaj vs. ürünleri bulundurabilceğin bi yer tercih etmen sana artı olarak döner yani her kısıma hitap etmende gerekli derim. malzeme olarakta ist aksaryı gez dolaş illaki çok uyguna toptancılar bulursun.
MAddiyat olrak biraz dayanma gücün olmalı yoksa elinde olanda gider bişeye yaramaz yaptığın iş.
aksarayda burak otomotive de mutlaka uğra. aksesuarcılarda bulunan carub markalı ürünlerin ithalatçı firmasıdır ve hemen her aksesuarcıda bi ürünleri bulunur..
Oto Aksesuarlar Burak Otomotiv
Dostane tavsiy ampul ivir zivirla baslama onceligi chip tuninge ver kaliteli bir firmadan programlarini al .cevrende var anladigim agirligin bu yonde ver ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şahsi fikrim kendimce ogün olduda dükkandan satış yapamadın diyelim ***** sitedede mağaza aç kendine biyerden gelmese biyerden mutlaka gelir bi şekilde günü kurtarırsın diye düşünüyorum çeşitli damping ve kampanyalar yaparsın tesisat olayına ağırlık ver istedikten sonra başarabileceğine inanıyorum insan yeterki istesin şimdiden kolay gelsin
Cam filmi çekmen lazım karbon kaplama yapman lazım.
Bunlar para kazandırır bizim burda cam filmini 150 liradan aşağı çeken yok maliyeti 15-20 tl işte.
Kampanyalar düzenleyebilirsin xenon+camfilmi 170-200 lira gibi.
kolay gelsin.![]()
Duzenimi kurup alacagim urunleri tedarik ettikten sonra cam filmi kaplama olaylarina girmeyi planliyorum cunku ben ve arkadasim ikimizde ondan anlamiyoruz yaptigimiz isi guzel yapabileceksek eger yapmayi dusunuyorum yada kaplama film icin bilgili birini bulmak gerek hakkiyla yapilmasi icin
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Mümkünse araç kaplama , illaki cam filmi ufak tefek kaplamalar ve ses sistemi ufak tefek xenon tarzı elektrik işleri güzel olabılır![]()
Sali gunu istanbula bi kac firmayla gorusmeye gelicem insallah mekan dizayn konusunda onerebilceginiz yerler varmi ? 80m2 bi dukkan ayarladim orasi olucak muhtemelen onunde 3 4 araba alablcgm guzel calisma alani genis bir mekan
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
eşe dosta güven olmaz çevrem çok deyip batanı çok gördüm valla o yüzden iyi hesap kitap yapıp stokları dolu tutmak lazım buda para ile orantılı bütçe ile mağazanın iç-dış dekorasyonu konumuda çok önemli...
Plastidip için ben yardımcı olurum. Kaplama zaten tek kişinin yapabileceği hatta bilmeyenin yapabileceği birşey değil. Pd ise çok basit.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)