User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tuning Mağaza İşi ? Yardım

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    En az bırsene duzensız olur sabredebılırmısın
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En az bırsene duzensız olur sabredebılırmısın

1 sene olmaz Allahın ıznıyle max 3 ay. düzcede yok cunku tek bırtane var ve ben ve cevremdekı arkadaslar bıle ona gıdıyor ıhtıyacı oldumu. 3 5 ay kazandırmasın kendını gecındırsın sıkıntı yok kı herturlu gecındırr potansıyel var musterının gıtcegı 2 mekan var tercıh edılmek ıcın cabalıcaz ıste.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    face to face gürüşelim
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her yer alım gücüyle orantılı ürün satar düzcede bir yer açarsın bütün ürünlerini kaliteli getirtirsin oranın halkının alım gücü zayıf ise gene gider insanlar güçlerinin yeticeği ucuz malzeme satan yerden alır. misal adam xenon kit takıcakdır sen satarsın mteci 200 tl ye philipsi 500 tl ye adam gider alır diğer mağazadan abidik gubidik çakma çin malını 50 tl ye 100 tl ye.. Yer açmadan önce bunun ön fizibilite çalışmasını yapmanı öneririm.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene olmaz Allahın ıznıyle max 3 ay. düzcede yok cunku tek bırtane var ve ben ve cevremdekı arkadaslar bıle ona gıdıyor ıhtıyacı oldumu. 3 5 ay kazandırmasın kendını gecındırsın sıkıntı yok kı herturlu gecındırr potansıyel var musterının gıtcegı 2 mekan var tercıh edılmek ıcın cabalıcaz ıste.
    O iş öyle olmuyo dost düşman düşman dost olur bu lafımı yabana atma
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işe girerken yaptığın hesap kitap kesinlikle alt üst oluyor. düşündüğün giderleri x2 şeklinde hesapla hep bir de pm attım sana

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhaba arkadaşlar

Tunıng Aksesuar satabılcegımız uygulamasını kendımız yapacagımız bı mağaza açmak ıstıyorum.

şuan yaşadığımız şehırde sadece bırtane aksesuar tunıng mazemelerı satan bı dukkan var ve çok kalıtelı mazemeler yok bunu foruma uye olan butun duzcelı arkadaslarımda söyler zaten. anlıcagınız yapacagımız ıste buyuk rakıp olmıcak olsada sadece 1 tane var başkada yok.

nasıl bı mekan ıstıyorum öyle apachi tunıng olayı pek olmıcak daha cok kalıtelı guzel moda olan mazemelerı satmak bunun yanında eğer yapabılırsek chıptunıng bayılıgıde almayı dusunuyorum ama bunu suanda 2. plana attım oncelıkle mekanı hazırlayıp duzenı oturtturmalıyım.

şimdi benım sızın bu konudakı fıkırlerınıze ve yardımınıza ihtiyacım var ozellıkle istanbul ankara da yasayan arkadasların tanıdığı bıldıbı aksesuar tunıng mazemelerı toptan alabılcegım veya böyle sehır sehır dolasan toptancıları tanıyan tavsıye eden varmı ? birde mağazamızda ne gibi ilgi çekici moda olan ürünler satmalıyız bunlar konusundada yardımcı olursanız çok sevınırım.

yardımlarınız fikirleriniz ıcın sımdıden teşekkürler.

Bence burada esas soru şu ;

yukarıda bir abimiz söylemiş insanların alım gücüyle orantılı bu iş diye!

Şimdi burada kendinize şu soruyu sorun düzcedeki tek iş yeri sahibi olan adam gerçekten kaliteli mal getirmeyecek kadar esnaflıktan anlamıyor mu ?
    Yoksa adam esnaflıktan çok iyi anlıyor da düzce'deki piyasa koşulları sebebiyle mi iyi mal almıyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzcede alim kuvveti cok guclu ki bi kesim insanlar disaridan bi kesim kalitenin farkinda olmayip mecbur kaldigi yerden alisveris ypiyor. Ornegin xenon demissnz bnm dusuncem su kaliteli 2 tne alcksn orta sinif 10 tne en alt snif 20 tne bu sadece ornek bnm ypmk istedigim bu. Her kesime hitap etmek ki zamanla insanlarda araclarnda kalite mazeme kullanmayi farklarini guzelliklerini ogrenicek bunun orneklerini gordum yasadim cevremden o zamanda bnm asil hayal ettigim kaliteli bir magaza olabilecek. He olmadimi bnde adi mal satarim yine parami kazanirm. Ama olmama ihtimali cok dusuk bnce gozlemledigim bu
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Allah yolunuzu açık etsin İnşh istediğiniz giibi gider işleriniz.

Bu işte gözlemlediğim kadarıyla bulunduğun yerin potansiyeli çok çok önemli arkadaş cevre bi yerden sonra hiç biri kalmıyo en yakın arkadaşın bile başka sende olan ürünü almaz başka yer 1 lira uygun verir ordan alır sen görürsün kanka arkadaş hediye almış gibi şeylerle geçiştirir, kendi cevrenden çok bulunduğun yeri iyi analiz etmende fayda olacaktır.

oto yıkama boya koruma ve aksesuar typ montaj vs. ürünleri bulundurabilceğin bi yer tercih etmen sana artı olarak döner yani her kısıma hitap etmende gerekli derim. malzeme olarakta ist aksaryı gez dolaş illaki çok uyguna toptancılar bulursun.

MAddiyat olrak biraz dayanma gücün olmalı yoksa elinde olanda gider bişeye yaramaz yaptığın iş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksarayda burak otomotive de mutlaka uğra. aksesuarcılarda bulunan carub markalı ürünlerin ithalatçı firmasıdır ve hemen her aksesuarcıda bi ürünleri bulunur..

Oto Aksesuarlar Burak Otomotiv

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostane tavsiy ampul ivir zivirla baslama onceligi chip tuninge ver kaliteli bir firmadan programlarini al .cevrende var anladigim agirligin bu yonde ver ..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi fikrim kendimce ogün olduda dükkandan satış yapamadın diyelim ***** sitedede mağaza aç kendine biyerden gelmese biyerden mutlaka gelir bi şekilde günü kurtarırsın diye düşünüyorum çeşitli damping ve kampanyalar yaparsın tesisat olayına ağırlık ver istedikten sonra başarabileceğine inanıyorum insan yeterki istesin şimdiden kolay gelsin

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam filmi çekmen lazım karbon kaplama yapman lazım.
    Bunlar para kazandırır bizim burda cam filmini 150 liradan aşağı çeken yok maliyeti 15-20 tl işte.
    Kampanyalar düzenleyebilirsin xenon+camfilmi 170-200 lira gibi.
    kolay gelsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duzenimi kurup alacagim urunleri tedarik ettikten sonra cam filmi kaplama olaylarina girmeyi planliyorum cunku ben ve arkadasim ikimizde ondan anlamiyoruz yaptigimiz isi guzel yapabileceksek eger yapmayi dusunuyorum yada kaplama film icin bilgili birini bulmak gerek hakkiyla yapilmasi icin
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostane tavsiy ampul ivir zivirla baslama onceligi chip tuninge ver kaliteli bir firmadan programlarini al .cevrende var anladigim agirligin bu yonde ver ..
    Abi dukkani duzeni kurduktan sonra yapabilirim aklimda var bi iki firmaya mailinide attim zaten suanda onceligimi duzeni kurup urun tedarigine veriyorum. Yani oyle yapmam gerek diye dusunuyorum
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mümkünse araç kaplama , illaki cam filmi ufak tefek kaplamalar ve ses sistemi ufak tefek xenon tarzı elektrik işleri güzel olabılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sali gunu istanbula bi kac firmayla gorusmeye gelicem insallah mekan dizayn konusunda onerebilceginiz yerler varmi ? 80m2 bi dukkan ayarladim orasi olucak muhtemelen onunde 3 4 araba alablcgm guzel calisma alani genis bir mekan
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşe dosta güven olmaz çevrem çok deyip batanı çok gördüm valla o yüzden iyi hesap kitap yapıp stokları dolu tutmak lazım buda para ile orantılı bütçe ile mağazanın iç-dış dekorasyonu konumuda çok önemli...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plastidip için ben yardımcı olurum. Kaplama zaten tek kişinin yapabileceği hatta bilmeyenin yapabileceği birşey değil. Pd ise çok basit.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)