Gecmis olsun, Allahindan bulsun it surusu.
Printable View
Gecmis olsun, Allahindan bulsun it surusu.
çok geçmiş olsun Emre abi..
Benim araca hırsız girdiğinde kaskodan teyp talep etmiştim orj teyp ellerinde olmadığı için ona bir fiyat biçmişlerdi bende üzerine bir miktar ekleyip onların stoklarından hoşuma giden bir teyibi almıştım. Belki böyle bir yol izleyebilirsin.. (5 sene önce prosedür böyleydi şuan nedir bilmiyorum)
honda cemi aradım %10 ile %20 arasında bir kesinti yapıyorlarmış..kaskolu olsa bile aradaki farkı benim ödemem gerkiyormuş.başka bir camcıda değiştirirseniz bunu talep etmeyebilirler diyor.
gecmıs olsun emre bence tutanak tuttur
kaskoya basvur teyb calınmıs dıye benım bıldıgım ozellıkle model belırtılmedıyse orjınalı konusunda yardımcı olabılıyorlardı
kasko polıcenı bı ıncele ıstersen basvurmadan once
serviste degisim yapıldığı zaman söylendiği gibi bir miktarını sizden alıyorlar ücretin.disaridaki camcilarda takildiginda alınmıyor fakat orjinal cam takmıyorlar dışarıda.
benim aracımın da gecen yıl camını patlatmıştı şerefsizler.arabaya hic dokunmadan polisi aradım.arabayla beraber karakola çağırdılar.arabaya bı goz ucuyla bakıp ifademi aldılar.bi tutanak tuttular o kadar.20 dk sürmüştü.ben yıl içerisinde cam degisim hakkımı kullanmıştım o yüzden tutanak tutturdum.
kardesım cok buyuk gecmıs oolsun. Cok uzuldum :( allah gelsın haklarından.....
2 3 ayöncesi de aynısı bizim başımıza geldi bizimde naviyi çaldılar bence kapağı falan ön kısmı çıkabilen bi indash alın o çocuklarına haram zıkkım olsun
Geçmiş olsun. Benimde aracımda İndash mevcut bende ister istemez tedirgin oluyorum hergün. Umarım en kısa zamanda yakalanır şerefsizler. :(
Ifademizi verdik olay yeri incelemeyi bekliyoruz
Benim Type-R varken de başıma gelmişti.Geçmiş olsun.
Eğer indash kaskoya işli değilse tutanak tutturmana gerek yok.Eğer tutanak tutturacaksan da orjınal teyp vardı de.
geçmiş olsun çok üzüldüm....
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.