User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
113 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ticaret yapalım

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekstil üzerine e ticaret yapın. en karlı iş şuan ve önümüzdeki günlerde.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Franchise veren tekstil firmalarına bakılabilir, düşünürsen yardımcı olurum.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekstil üzerine e ticaret yapın. en karlı iş şuan ve önümüzdeki günlerde.
    O kadar çok firma var ki markafoni limango vs vs vs bunların %1 i kadar müşteri çekse site yeter sanırım şuan yapılabilecek en risksiz ve az masraflı iş bu !sanal ticaret
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oto kiralamam mı yapsak yav 3 4 tane fluence 1 2 tane lüks araba 1 tane vito alsak olmaz mı
    Resmen çile o iş,yakın arkadaşımın 17 araçlık bi rentacar ı var adam yaşlandı resmen.Birgün polis arıyor caravelle aracınız izmirde insan kaçakçılığında yakalandı gelin alın kira sözleşmenle gidip teslim alıyorsun,2 gün önce aradılar vatan emniyetten clio symbolu verdiği adamı terörle mücadele almış gittik arabayı ordan teslim aldık.
    Yapılacak iş değil ama dersen ki aylık şirketlere veririm ya da yakın çevreme kiralarım o zaman gerçekten güzel para var.Ama günlük kiralama küçük sınıf arabada gerçekten çok sıkıcı.Adama günlük 80 tl diyorsun 2 gün için adam abi nolur 70 olmaz mı diye 1 saat kafa ütülüyor.

Sizin gibi iş kapatıp elinde nakitle bekleyen birisi vardı,ıslak mendil şeklinde oje çıkarıcı stokluyordu.Sanırım 1 nisandan itibaren asetonlar yasaklanıcak ve bunun üretimini yapan ilk etapta baya güzel para kazanır.
    - AOS-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kigılı yakınımız istesem ondan bi bayilik alırım normalde kimseye vermiyorlar ama o işte de sezon değişti mi mallar elinde kalıyor indirimde sattın sattın satamadın kaçtı sana :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resmen çile o iş,yakın arkadaşımın 17 araçlık bi rentacar ı var adam yaşlandı resmen.Birgün polis arıyor caravelle aracınız izmirde insan kaçakçılığında yakalandı gelin alın kira sözleşmenle gidip teslim alıyorsun,2 gün önce aradılar vatan emniyetten clio symbolu verdiği adamı terörle mücadele almış gittik arabayı ordan teslim aldık.
    Yapılacak iş değil ama dersen ki aylık şirketlere veririm ya da yakın çevreme kiralarım o zaman gerçekten güzel para var.Ama günlük kiralama küçük sınıf arabada gerçekten çok sıkıcı.Adama günlük 80 tl diyorsun 2 gün için adam abi nolur 70 olmaz mı diye 1 saat kafa ütülüyor.

Sizin gibi iş kapatıp elinde nakitle bekleyen birisi vardı,ıslak mendil şeklinde oje çıkarıcı stokluyordu.Sanırım 1 nisandan itibaren asetonlar yasaklanıcak ve bunun üretimini yapan ilk etapta baya güzel para kazanır.
    Evet bu tarz şeyler olabilir kiralama işi sakat vazgeçtik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi firmalar pm yollayabilirmisin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar çok firma var ki markafoni limango vs vs vs bunların %1 i kadar müşteri çekse site yeter sanırım şuan yapılabilecek en risksiz ve az masraflı iş bu !sanal ticaret
    google ve facebook reklamları ile hiç müşteri çekme konusunda sıkıntı yaşamazsın. zaten kredi kartı ile alışveriş yapan kitle sadece fiyata bakıyor. ister komisyonlu çalış, istersen imalatçıdan mal çekip sen sat.

başlangıç olarak sahibinden sitesini kullanarak başlayabilirsin. ben şirketimi kapattığım zaman 4 ay sahibinden sitesi üzerinden satış yaparak geçindim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google ve facebook reklamları ile hiç müşteri çekme konusunda sıkıntı yaşamazsın. zaten kredi kartı ile alışveriş yapan kitle sadece fiyata bakıyor. ister komisyonlu çalış, istersen imalatçıdan mal çekip sen sat.

başlangıç olarak sahibinden sitesini kullanarak başlayabilirsin. ben şirketimi kapattığım zaman 4 ay sahibinden sitesi üzerinden satış yaparak geçindim.
    Sahibinden.com bi kötülüğü var komisyon kesmesi ve ürünü aldıkdan sonraki onay süreci günlerce bekliyorsun

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gıda işine bulaşmanızı önermem şahsen.Şarküteri gibi bir dükkanımız var.Balık,tavuk ve yumurta satıyoruz.Büyük olan her şirket bizi zorluyor.Kipa,migros,bim vs...derken kendinizi inanılmaz bir yarış içinde buluyorsunuz.Zevk alarak yapıyoruz.20 yıl oldu neredeyse.Ama sosyal hayat 0.Annem babam 7 gün çalışıyor.Kurban bayramında 3,Ramazan bayramında ise 2 gün tatil var.360 gün boyunca çalışma...
    Benim fikrim eliniz bu işlere yatkınsa güzel bir mekan tutulur.Kaliteli bir detailing merkezi,bir kenarında ise güzel bir bekleme salonu.(Ps3,bir adet bilgisayar,kahve,çay,tv,müzik olur.)
    Bir kenarına da 3-5 aksesuar koyarsınız bu işin yolunu belirler.Tek yapacağınız dürüstlük ve kalite...
    100 000 kişilik bir şehirde yaşıyorum.İnsanlara kendini özel hissettiren bir yıkamacım var.Bildiğiniz randevu ile çalışıyor.Ve çok da kaliteli bir işi yoktur!
    Çok kaliteli araçları olup vakitleri olmayan ama paraları çok olan insanlara kendinizi sevdirip güvenini kazanırsanız araçları evden,işyerinden alıp tekrar teslim edebilirsiniz.Bunun için kaza anında sizi yakmayan bir sözleşme imzalarsınız.İşlem tamamdır.Hayalimdeki meslek oto yıkamacılık.(Detailing daha yoğun olacak tabi.)
    Her kesime hitap etmelisiniz.Dökük,üzerinde boya kalmamış bir araba da olsa,Ferrari de olsa aynı özeni disiplini bırakmamalısınız.Bir de güzel bir isim yaparsanız ekmeğiniz çıkar diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden.com bi kötülüğü var komisyon kesmesi ve ürünü aldıkdan sonraki onay süreci günlerce bekliyorsun
    kendin site açarsanda bankalar bir süreç koyuyorlar. en azından sahibinden 3gün sonra teslim ediyor paranı. iş sirkülasyona girince o 3gün gözünde büyümez. deneme amaçlı 10 parça birşey al. mesela bayan ayakkabısı veya bayan gece giysisi. onları koy bir dene. sezonu takip etmen lazım. yaz geliyor mesela. yada sevgililer günü vs vs.

edit: bankalarda komisyon kesiyor bu arada. tek çekime 1.67% kesiyor. taksit yaparsan 3.00% den başlayıp 12.00%kesime kadar çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gıda işine bulaşmanızı önermem şahsen.Şarküteri gibi bir dükkanımız var.Balık,tavuk ve yumurta satıyoruz.Büyük olan her şirket bizi zorluyor.Kipa,migros,bim vs...derken kendinizi inanılmaz bir yarış içinde buluyorsunuz.Zevk alarak yapıyoruz.20 yıl oldu neredeyse.Ama sosyal hayat 0.Annem babam 7 gün çalışıyor.Kurban bayramında 3,Ramazan bayramında ise 2 gün tatil var.360 gün boyunca çalışma...
    Benim fikrim eliniz bu işlere yatkınsa güzel bir mekan tutulur.Kaliteli bir detailing merkezi,bir kenarında ise güzel bir bekleme salonu.(Ps3,bir adet bilgisayar,kahve,çay,tv,müzik olur.)
    Bir kenarına da 3-5 aksesuar koyarsınız bu işin yolunu belirler.Tek yapacağınız dürüstlük ve kalite...
    100 000 kişilik bir şehirde yaşıyorum.İnsanlara kendini özel hissettiren bir yıkamacım var.Bildiğiniz randevu ile çalışıyor.Ve çok da kaliteli bir işi yoktur!
    Çok kaliteli araçları olup vakitleri olmayan ama paraları çok olan insanlara kendinizi sevdirip güvenini kazanırsanız araçları evden,işyerinden alıp tekrar teslim edebilirsiniz.Bunun için kaza anında sizi yakmayan bir sözleşme imzalarsınız.İşlem tamamdır.Hayalimdeki meslek oto yıkamacılık.(Detailing daha yoğun olacak tabi.)
    Her kesime hitap etmelisiniz.Dökük,üzerinde boya kalmamış bir araba da olsa,Ferrari de olsa aynı özeni disiplini bırakmamalısınız.Bir de güzel bir isim yaparsanız ekmeğiniz çıkar diye düşünüyorum.
    ya dostum uzun uzun yazmışsın eline sağlık ancak ben öle yıkama detailing falan istemiyorum kaldı ki istanbulun en iyi detailingcisi arkadaşımdı devretti ismini vermiyim

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hangi firmalar pm yollayabilirmisin
    Attım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendin site açarsanda bankalar bir süreç koyuyorlar. en azından sahibinden 3gün sonra teslim ediyor paranı. iş sirkülasyona girince o 3gün gözünde büyümez. deneme amaçlı 10 parça birşey al. mesela bayan ayakkabısı veya bayan gece giysisi. onları koy bir dene. sezonu takip etmen lazım. yaz geliyor mesela. yada sevgililer günü vs vs.

edit: bankalarda komisyon kesiyor bu arada. tek çekime 1.67tl kesiyor. taksit yaparsan 3.00tl den başlayıp 12.00tl kesime kadar çıkıyor.
    Tekstilde kar çok fazla 1 3 5 lira kesintisi koymaz aslında üretici olmak lazım bu tarz işte

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya dostum uzun uzun yazmışsın eline sağlık ancak ben öle yıkama detailing falan istemiyorum kaldı ki istanbulun en iyi detailingcisi arkadaşımdı devretti ismini vermiyim
    Peki hocam. Yeni iş kuracak birisini gördüğümde detailing geliyor dayanamıyorum. Yada Fast And Furious filminin 1. serisindeki gibi bir modifiye mağazası olabilir.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekstilde kar çok fazla 1 3 5 lira kesintisi koymaz aslında üretici olmak lazım bu tarz işte
    Tekstilde büyük işini görürüm ama önceki postta beni kırdın kaybettin

Şaka bir yana tekstil yapıcak olursan beni bul

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi apartman kirala daireleri günlük kiraya ver artık yasallaştı bu iş bunun için ufak bi miktar para ödemesi yapılıyormuş turuzim bakanlığına galiba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

pm attım hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Batıkan gibi su borusundan headers mı yapak napak whatsapdan yazdım papi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)