tekstil işi özellikle imalat olarak olarak kazançlı bir sektör çok hızlı büyüyebiliyorsun ama aynı şekilde bir anda çakılabilirsin de o yüzden riski var.
Printable View
tekstil işi özellikle imalat olarak olarak kazançlı bir sektör çok hızlı büyüyebiliyorsun ama aynı şekilde bir anda çakılabilirsin de o yüzden riski var.
Abi işletme ve uluslararası tic. ve finansman çift anadal yapıyorum, ingilizce tam , rusçayı da ilerletiyorum. Gıda ihracatı yapalım mı :) ?
Taksi plakası alınıp kiraya verilebilir. aylık kira getirisi 5 bin lira
Atatürk havaalanından durak alınıp kiraya verilebilir. her araç 1 durak olarak gözükür orada tanesi 70-100 bin arasında değişiyor getirisi 500-1000 lira arasında..
200m2 ortalama bir dükkan tutup karışık marka halı,yatak,baza başlık ev tekstili satılabilir.karlılık oranı iyidir.akmaz kokmaz mal.daha büyütüp risk alarak daha sonra mobilyaya geçiş yapabilirsin.ya da mobilya aksesuarı koyarak devam edebilirsin.tamamen senin zevkine kalmış..şimdiden ne iş yaparsanız yapın hayırlı uğurlu olsun,bol bereketli olsun.
tekstil işi önermiş bikaç arkadaş, ben imalat ve toptan satış yapan biri olarak söylüyorum hiç öyle dışardan gözüktüğü gibi değil. Uzun süredir işin içinde değilseniz hiç girmeyin derim
araba tamir işine giriş..bi sanayide.... ben bu adamların bu kadar para kazandıklarını bilmiyordum... babam eski kartal aracımıza bile 2-3 milyar para saydı gidip.... böle adamlar cok :) eskimesin diye gidip en ufak bişeyini yaptırıyor genelde de kazıklanıyor..
ayrıca bende yeni aracın direksiyonunu tamir ederken kazıklandım...400 lira yarım saatlik iş icin aldılar.. adamı arayan gırla dolu... kimine senin işi 400 e senin işi 600 e falan yaparım abi diyor... ben dukkandayken 3 arac daha geldi 200 er lira aldı tanesinden.. yarım saatte bin lira rahat topladı..
Kardeş Ankara da 3 personelin çalıştığı toplamda 5 kişinin geçimini sağlayan küçük ölçekli oto tamir bakım servisimiz var 150 metrekarelik aylık sadece zorunlu giderlerimiz aylık yol yemek maaş ssk kiralar vergiler vs 12 000 tl masrafımız var aylık 15000 tl iş yapsak eve 3000 tl karla döneriz senin hesapladığın şekilde bi para kazanma şekli yok yani heray 12 000 lirayı kazanma garantimizde yok bu arada
Valla farklı ve turkiye de kimsenin yapmadıgı bir iş önericem.
Varsa o kadar butce
Kanyon, zorlu center, istinye park, paladium vs ust duzey avm lerden birinde profesyonel ve ust segmente hıtap eden mutfak ekıpmanları satıs magazası acabılırsın :) tamamen fantazı :D
Turkiye de boyle bır magaza yok dunyada ise bu işi yapan basta fransa da 1 firma italyada 1 firma ve belcika da 1 firma birde turkiye de 2.5 yıldır biz varız baska firma yok. Dunya piyasası cok geniş ama sektor bu 3 firmanın elinde.
Bizde onlardan suan daha iyi olma yolunda ilerlemekteyiz. Sırada ki hedefimiz bu avm lerden birinde bir magaza acmak ama suan arge ve uretım icin yaptıgımız ve yapacagamız harcamalar buna izin vermiyor.
Risk payı yuksek ancak urunlerımızın satılamama ihtimalini ben 0 olarak görüyorum.
Bilginiz olsun farklı biseyler atıyorsanız sermayeniz de var ise biz size yardımcı oluruz...
Tekstili nasıl öneriyor arkadaşlar anlamış değilim , Tekstil adamı başka bir kılığa sokar. Milyon tane tekstilci var en büyük firmalar bile sürekli sıkıntıda. Herşeyi geçtim Tekstilde nakit para dönmez bırakırsın malı çek alırsın onu alırsın bunu alırsın günü gelir ödemedimi hiçbirşey yapamazsın karşındak iflasını açıklar sende baka kalırsın bu yüzden tekstil kesinlikle hayır .
1- esenyurt bölgesi daireler 140 -160 arası bakımsızı alıp bakımlı yapıp bu fiyatlara satılır daire başı 10-25bin bırakır. Döngü fiyat ucuzlugunda hızlı oluyor.
2- Ev al-sat şuan ki dönem hızlı çunku kentsel donuşum var evlerinden çıkanlar var, kendi dairesini satıp başka almaya niyetlenenler filan hızlı bir döngü var.
3- metro- üni - sağda solda içinde yiyecek içecek olan üniteler. 10 makine için bir araç lazım düzenli kontorolunu yapıcak birileri gerekir.
4- Sağlam yıkamacı illa sonax vs. olması gerekmez güzel bi yer , ama uygulama ürünlerininde satılacağı yabancı markalar dahil kapsamlı bir detailing uygulama ve satış merkezi. Yıkama - detailing uygulama - ürün satışı - cam film - araç kaplama.
5- Bence en en güzeli AVM cafe bakıyorum sağa sola yeterki bi avm olsun içindeki markanın çok çok bir anlamı yok sürekli dolu sürekli full çekiyorlar özellilkle bakırköy- florya çevresi için konusuyorum .
6- araç alım -satımı gerçekten güzel resmi'de rahat yapabılıyorsun. 1trilyon sermaye ile ort. 15 araç alınır yılda üç kere takla atılsa 45 araç her araç 2-3bin tl bıraksa 135bin tl bırakır.
7- %8-%9 oranla faize bağla