Yada ankarada kürt böreği dükkanı açabilir bir ilke imza atmış olabilirsin
Printable View
Yada ankarada kürt böreği dükkanı açabilir bir ilke imza atmış olabilirsin
Ev al sat yapın.İyi semtlerde sokak arası ana caddeye yakın bir ev bulun içi eski yıkık dökük .Alın pimapen,kapılar,mutfak,banyo,parke,mermer dizayn hesabı yapıp aldığınızın fazlasına satın.İşi incelikleriyle yapmayı bilirseniz çok para var.Gidip xx mimarlık ofisiyle çalışırsanız tabi o evi yaptırmak yeni bir ev parasına çıkar.Ucuz ama kaliteli yaptırmayı bilirseniz o zaman çok güzel para bırakır.
ama şuda var herkes kaçıyor yeni yapılmış siteleri tercih ediyor.Buda bir dezavantaj.
ortaklık düşünürmüsün?
bizim buradaki dükkanda sabahları sıraya giriyoruz börek almak için ki bizim burada 3 tane börekçi var bir cadde üzerinde
hani normalde büyük marketler yanındaki küçük dükkanı alır mağazasına katar ya bu adam tersini yaptı ufacık dükkanın yanındaki tek katlı süpermarketi satın aldı ve dükkanı hala dolu hala sıraya giriyorum
tam zamanı. bodrum marmarise 4-5 tane vip vito ile git.
Abi biz şekerleme işi yapıyoruz ve çalıştığımız firmalar parayı hep vadeli ödüyor ve nakit sıkıntısı yaşıyoruz babamın piyasada çok tanıdığı pastane vb müşterisi var onlardan bir tanesi ile ortak Dondurma dükkanı açmaya karar verdik çeşit arttırılabilinir Eskişehir de ve Bursa da bu işi yapıcaz 3 tane yer açmayı düşünüyoruz amcam mühendis olmasına rağmen oda bizimle bu işe girmek istedi ve kendimiz üreticez dondurmayı falan.Günde 30 kg dondurma ayda 9.000 tl kar hedefimiz var bu şekilde nakit ihtiyacımızı çözücez sizde böyle bir işe yönelebilirsiniz biraz uzun oldu ama :)
temizlik şirketide olabilir. ev apartman otel fabrika temizliği vs gibi..
Abi gel Karabük'e bi öğrenci yurdu aç paraya para demezsin. :)
ahmet döşemelik kumaş sat mobilyacılara, uzakdoğudan veya avrupadan sağlam firmalardan dstribtrlük alabilirsin... tekstil sadece giyimlik değildir unutma başgan ...
10 senedir bu işteyiz alaha şükürler olsun sıkıntımız yok...
not: s forumuna yazmıyosun bayadır , özledik batıkanla atışmalarınızı
Paran varsa koy faize bekle sahibindeni kolla öldüm bittim diyen adamın arabasını al bas yere cilala amerikan bayraklı kokunu as sat bence.. Pastane işindeyiz gün günü tutmuyo şimdiki aklımız olaydı biz de beklerdik herkesin işi durgun buara
en parlak fikir aspava gibi geldi banada ...
oto kiralamayı sigorta şirketlerinin çalıştığı asistans şirketlerle (İPA - TURASİST - ADAC vb) anlaşmalı çalıştırırsan abuk subuk adamlarla karşılaşma ihtimali düşer ve arabaların boş kalmaz ... aracı hasar almış kaskodan kiralık araç hizmeti alan insanlara araç vermiş olursun ... tabi kurumsal bir firma olmak gerek rent a car kaskolu geniş filo gerekir ...
Ofis işletme işi bu ara hayli revaçta. Merkezi biryerde bir veya bir kaç kat kiralayıp uygun bir dizayn sonucu odalarını faklı şirketlere kiraya verbilirsin özellikle Türkiyeye giren yabancı irketler yada yeni kurulan şirketler çok oluor. Taksim civarında oda başı kira yaklaşık €1000-€1500
Aç bir göstermelik gsm bayiliği koy her bankanın post'nu sonra cırt cırt %3-5 arası komisyonuna bak.Hacmine göre belli bir nakit lazım.benim arkadaşım yapıyor paraya tekme tokat atıyor resmen.
ankaraya midpoint cook shop tarzı yerler açılabilir ankara bu yönde çok geride
babamlar 50 yıldır imalat yapıyorlar makine vs. son 10 yıl için kesinlikle en mantıklısı
al sat vs yapmak yani aracı olmak başka turlu para kazanması mümkün olmuyor
bende gıda uzerine işyeri açmayı düşünüyorum uzun zamandır ama yatırım yapabilicek istediğim gibi bir alan birturlu bulamıyorum
ihtiyacın bitmeyeceği bir sektor bence